- 4 Mart 2016
- 159
- 321
- 53
- Konu Sahibi Esila Asel
-
Allah kabul etsin de oruçla konunun bağını çözemedim ben. Neyse.Ben gecen sene açıköğretim sınavına girdigim bir gun orucumu maalesef bozdum niyet ettim mi onu da bilmiyorum. Burada 1 konu açtım yukarida ve fake sanırdim giremedim bir süre korktum birsey denilecek diye simdi onun icin Özür diliyorum yanlış anlaşıldim ve insanlari kirdiysam.
OlsunHayır anlatmak istedigim erken dogdugum icin insanlardan uzak büyüdüm diyebilirim sonra da kendi soguklugum oldu soguk tepkisiz bir insanimm. =))
Bu kadar hassas olma.Allah razi olsun. Yanlisligi duzeltmek icin actim niye bilmiyorum insanlar benim adimi gorunce bilerek uzak duruyor gibi geldi ve suclu hissettim.
Arkadaşım, yorumları okudum. Fakat ciddi bir sorununuz var gibi. Kendi başına kıramazsın kabuğunu. Destek alsan iyi olur bence, ruh sağlığın için... Ayrıca insanlardan kaçma, önce kendini sev, sonra çevrendekileri... Sosyal ortamlara gir. Diyalog kurmaktan korkma. 6.5 aylık doğmuş olup, sıkıntılı büyümüş olabilirsin. Fakat bedensel sağlığın yerinde sanırım, kendini soyutlama. Ailenle içiçe ol. Komşularına samimi davran, önce yakın çevrendem başla. Hayat çok güzel inan. Bütün sorunlara rağmen... Kendini içine kapatma... Hayat akıyor... Sevgiler...Sehit nisanlisi konusunda Özür dilerim. Ben bilerek yapmadim birisini kaybetmenin acısını cok iyi biliyorum. 16 yasinda kuzenimi kaybettim 17 yasindayken. Kimseyi unutturmaya calismiyorum aksine kızı cok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum. Tamamen saf duygularimla yazdim ve o gun kiza da yazdım anlattim olayi gönderdim herseyi elimden gelen dua etmek ve resim vb gondermek cok seviyor çünkü geceleri konuşuyoruz dedigimde kefaret orucu tutuyorum bir hata yaptim ve gece ancak konuşabiliyorduk simdi konusmuyoruz resim kendi resmim. Özür dilerim yanlis anlasildigim icin lutfen bana yardim edin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?