• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür dilerim.

Ben sadece cok kirildim bugunlerde ve sacmalamis olabilirim.

Uzatma işte git bi doktora. Saçmalıyorsun hem de öyle böyle değil. Bizimle mi dalga geçiyorsun anlamadım.

Uzatma işte git bi doktora. Saçmalıyorsun hem de öyle böyle değil. Bizimle mi dalga geçiyorsun anlamadım.

Once duzgun konus sacmaladigimi dusunmuyorum ve kimseyle dalga gecmiyorum. Teşekkürler dusunecegim lakin gidecegimi sanmiyorum.

Vol 2 derken? Birisi fakesin demis ona cevap verdim.

Ne anlattığın belli değil.. hepsi birbirinden bağımsız anlayan beri gelsin.. bugün bi konu daha açmışsın 71 kilo 1.59 boy diye.. bu konunun içinde de resim kendi resmim diyosun.. bu ne yaman çelişki.. ben de 1.58 boy ve 50 kilo olmama rağmen bu denli ince değilim.. 34 beden gibi duruyo bu resim.

ben anlamadım seni gitgelli bi halin var.. hiçbi şey diğerini tutmuyo.. 1 seneyi aşkındır buralardayım ve hiç bu kadar anlaşılmaz bi şeye daha denk gelmedim

Önce kendi resmimi koydum sonra resmimi sildim resimdeki kisi ben değilim git gelli degil. Bu önceki konu digeri de ablamin nisani oldugu icin yazdim.

Back