• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür dilerim.

Ben gecen sene açıköğretim sınavına girdigim bir gun orucumu maalesef bozdum niyet ettim mi onu da bilmiyorum. Burada 1 konu açtım yukarida ve fake sanırdim giremedim bir süre korktum birsey denilecek diye simdi onun icin Özür diliyorum yanlış anlaşıldim ve insanlari kirdiysam.
Allah kabul etsin de oruçla konunun bağını çözemedim ben. Neyse.
Bence olan olmuş artık kimseden özür dilemek zorunda veya fake olmadığınızı kanıtlamak zorunda değilsiniz. Aksi olsaydı silinirdi üyeliğiniz. Takmayın derim.

Hayır anlatmak istedigim erken dogdugum icin insanlardan uzak büyüdüm diyebilirim sonra da kendi soguklugum oldu soguk tepkisiz bir insanimm. =))

Allah razi olsun. Yanlisligi duzeltmek icin actim niye bilmiyorum insanlar benim adimi gorunce bilerek uzak duruyor gibi geldi ve suclu hissettim.

Allah razi olsun. Yanlisligi duzeltmek icin actim niye bilmiyorum insanlar benim adimi gorunce bilerek uzak duruyor gibi geldi ve suclu hissettim.
Bu kadar hassas olma.
Hayat zor çok üzülürsün böyle.
Bu arada kefaret orucu için takdir ettim seni.Ben daha borçlarımı bile tutamadım.Kendimden utandım:KK35:

Teşekkür ederim. Hayatin bir şeyleri ertelemek icin cok kısa oldugunu farkettim. Belki bitince hemen borçları tutamam bazen zorlaniyorum çünkü Allah affetsin 2 gun sinavim var diye tutmaya cesaret edemedim. Kaldigim yetden devam edecegim. Hassas olmamaya çalışacağım kafama soylenenleri takiyorum belki calissam kafam daha dinc olacak.

Ne anlattığın belli değil.. hepsi birbirinden bağımsız anlayan beri gelsin.. bugün bi konu daha açmışsın 71 kilo 1.59 boy diye.. bu konunun içinde de resim kendi resmim diyosun.. bu ne yaman çelişki.. ben de 1.58 boy ve 50 kilo olmama rağmen bu denli ince değilim.. 34 beden gibi duruyo bu resim.

ben anlamadım seni gitgelli bi halin var.. hiçbi şey diğerini tutmuyo.. 1 seneyi aşkındır buralardayım ve hiç bu kadar anlaşılmaz bi şeye daha denk gelmedim

Sehit nisanlisi konusunda Özür dilerim. Ben bilerek yapmadim birisini kaybetmenin acısını cok iyi biliyorum. 16 yasinda kuzenimi kaybettim 17 yasindayken. Kimseyi unutturmaya calismiyorum aksine kızı cok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum. Tamamen saf duygularimla yazdim ve o gun kiza da yazdım anlattim olayi gönderdim herseyi elimden gelen dua etmek ve resim vb gondermek cok seviyor çünkü geceleri konuşuyoruz dedigimde kefaret orucu tutuyorum bir hata yaptim ve gece ancak konuşabiliyorduk simdi konusmuyoruz resim kendi resmim. Özür dilerim yanlis anlasildigim icin lutfen bana yardim edin?
Arkadaşım, yorumları okudum. Fakat ciddi bir sorununuz var gibi. Kendi başına kıramazsın kabuğunu. Destek alsan iyi olur bence, ruh sağlığın için... Ayrıca insanlardan kaçma, önce kendini sev, sonra çevrendekileri... Sosyal ortamlara gir. Diyalog kurmaktan korkma. 6.5 aylık doğmuş olup, sıkıntılı büyümüş olabilirsin. Fakat bedensel sağlığın yerinde sanırım, kendini soyutlama. Ailenle içiçe ol. Komşularına samimi davran, önce yakın çevrendem başla. Hayat çok güzel inan. Bütün sorunlara rağmen... Kendini içine kapatma... Hayat akıyor... Sevgiler...

ben senin konunu okumuştum
hatırladım
erkek olduğunu düşünmemiştim ama sunum olayları kzın canını daha çok acıtacaktır diye düşünmüştüm
belli ki iyi kalpli birine benziyorsun, umarım o kızda sende bir ömür mutlu olursunuz

Valla ben sizden hiç bir şey anlamadım link attığınız konuyu okudum ne saçmalamışsınız öyle
şehidin nişanlısından size nee teselli etmek bir yabancıyamı kalmış neyse sustum ben .

Su anki resme bakin isterseniz.once o resmi bu resmi koyup gece değiştirmistim. Baska birisinin resmini koymak yasak mi?

Bakin gece bu resmi koydum sonra birsey olur diye sildim hata mi? Keşke o kadar zayif olsam ve polis olsam.

Canım.. lütfen sen bi doktora görün. Burada yazdığın gibiysen, düşüncelerin kopuk. Olaylar arasında garip bağlantılar kuruyorsun. Yazdıkların hoşuma gitmiyor.

O konun yüzünden senden uzak durduğumuzu falan yazmışsın. Tekrar söylüyorum bi doktora git.

Bir doktora gidecek birsey yok cok teşekkür ederim belki anlatamadim ve gece duygusallikla yazdigim için kusura bakmayin.

Back