Özür dilerim.

Esila Asel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
96
31
88
29
Sehit nisanlisi konusunda Özür dilerim. Ben bilerek yapmadim birisini kaybetmenin acısını cok iyi biliyorum. 16 yasinda kuzenimi kaybettim 17 yasindayken. Kimseyi unutturmaya calismiyorum aksine kızı cok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum. Tamamen saf duygularimla yazdim ve o gun kiza da yazdım anlattim olayi gönderdim herseyi elimden gelen dua etmek ve resim vb gondermek cok seviyor çünkü geceleri konuşuyoruz dedigimde kefaret orucu tutuyorum bir hata yaptim ve gece ancak konuşabiliyorduk simdi konusmuyoruz resim kendi resmim. Özür dilerim yanlis anlasildigim icin lutfen bana yardim edin?

Daha önceki bir konunun devamı galiba hiç bir şey anlamadım zira

Herkes sizi takip etmiyor bir açıklama yapsanız iyi olurdu.

Konunun devami değil. Ben o zaman cok yanlış anlasildim o gun cok kotu oldum. Orucluydum hala da tutuyorum erkek denmesi cok zoruma gitti. Saf duygularimla yazmistim anlatamadim kendimi.

Kusura bakmayin. Ben 2 ay once sehit nisanlisini nasıl guldurebilirim diye sormustum. Ozlu söz vb paylasabilir misiniz diye. O zaman bana erkeksin kizi kullanmaya calisiyorsun amacin ne falan demişlerdi. Kiz benden sadece 2 yas büyük aşk falan bilmem ben normalde cok soguk biriyim ona kanim ısındı yanlis kelimeler kullandim ve burada suclandim giremedim buraya onun icin ozur diliyorum.

Konunun devami değil. Ben o zaman cok yanlış anlasildim o gun cok kotu oldum. Orucluydum hala da tutuyorum erkek denmesi cok zoruma gitti. Saf duygularimla yazmistim anlatamadim kendimi.

Fake sanıldınız galiba ama şuan hiç anlaşılmıyorsunuz. İlk konunuzdan yazın isterseniz.

Konunun devami icin yazmadim Özür dilemek zorunda hissettim o gün bana cok yuklendiler kiza da her seyi anlattim zaten normalde neredeyse hic aglamayan ben o gün ağladım cok kötu oldum.

Neyin orucunu tutuyor ve neden özür diliyorsunuz? Daldan dala atlamışsınız hiçbir sey anlasılmıyor ki.

Neden bilmem ama bana çok tuhaf biri olarak geldiniz... Hiç tanımadığınız insanlardan gereksiz yere özür dilemek, kızla garip bağınız...

Ben gecen sene açıköğretim sınavına girdigim bir gun orucumu maalesef bozdum niyet ettim mi onu da bilmiyorum. Burada 1 konu açtım yukarida ve fake sanırdim giremedim bir süre korktum birsey denilecek diye simdi onun icin Özür diliyorum yanlış anlaşıldim ve insanlari kirdiysam.

Bakin anlattim yukarıda ben 6.5 aylik dogdum insanlara karşı cok sogugum kolay kolay isinamam ancak seversem bir kisiyi oyle baglanabiliyorum birden. Herkes garipsin der lakin bende buyum alisamam insanlara alistim mi birakamam.

Orucu demesen anlamıştım ama karıştı yine. Niyetinin iyi olduğunu anladım.

Kendinizi ifade edememenizin oruçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.Tutuksunuz biraz.Konunun başını anlatmadan sonundan dan diye girdiğiniz için anlaşılmıyorsunuz.
İlk konunuzda fitili ateşleyen merveokanaşkmeşk yazılarını kaale almayın.Zira kendisi ileri derecede manyak çıktı.

Bakin anlattim yukarıda ben 6.5 aylik dogdum insanlara karşı cok sogugum kolay kolay isinamam ancak seversem bir kisiyi oyle baglanabiliyorum birden. Herkes garipsin der lakin bende buyum alisamam insanlara alistim mi birakamam.
Aaa 6,5 aylık Doğunca insanlara soğuk mu olunuyormuş. Bilmiyordum

Kusura bakmayin. Yukarida orucla ilgili yazildigi icin cevapladim.

Aslında diksiyonum vb cok iyidir lakin insanlarla iletisimim kötü butun gun evdeyim. Ve insan icine cikmaya pek alışık degilim en yakin zamanda yenmeye calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…