Dövme özo'nun dövmesi nasıl olmuş kıslar

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
harika bence:lepi:

sağol teşekkürler...

hayırlı olsun güzel günlerde kullan ;ama gözü çok yoran ilk bakışta ne yazdığı anlaşılamayan bir dövme olmuş ilşAllah geçicidir

hayır canım ben geçici dövmelerden hiç hoşlanmıyorum. kalıcı bir dövme ve ben özellikle ilk bakışta okunmamasını istedim. merak uyandırması için a.s

ayy bende çok beyendım..
bende çok istiyorum ama benım canım tatli olduna ascık zor gibi..
aşı oldugum zamanlarda filan mutlaka iğne kırılır ıcımde kalır yanı o derece kasıyorum kendımı.. dövmede hangi sekılde olurum acep hiç kestiremıyorum.. (

çok güzel olmuş yaaa. benim nişanlımın adıda murat. bende istiyom yaww bayıldım.
güle güle kullan.

dövmede kendini kassan bile o kadar iğne derine inmediği için kırılma tehlikesi falan olmaz. acıyo mu evet acıyor ama bir süre sonra uyuşuyor acıyı o kadar çok hissetmiyorsun. bence aklında kalacağına vücudunda kalsın :icecream:

güle güle kullanın,inşallah bir gün pişman olup sildirmek istemezsiniz.

allah korusun.tşk.

çok güzel olmuş yaaa. benim nişanlımın adıda murat. bende istiyom yaww bayıldım.
güle güle kullan.

yaaaaaaa sana da yaptıralım o saman ismin ne ise ona göre mutlaka yaparlar. alttan üstten sağdan soldan her yerden aynı okunuyor sırnaşık şey

resmi göremedim mirmirmirmir ama mutlaka güzeldir .. anladığım kadarıyla her yönden nerden bakarsan bak isimleriniz okunuyor.

ambigram dimi bu bence bileğine yaptırsaydın daha hoş olurdu tersten de okunabilirdi dövmenin anlamı ortaya çıkardı ö harfinin noktaları tersten bakınca yok mesela ama yine de hoş bir çalışma olmuş

benim de var..minnacık bi denizatım var bileğimin iç kısmında...

ben isim sevmiyorum ama bu çok güzel görünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…