Çok güzel olmuş güle güle kullan....:1hug:
mirati,kolunda dasiyacan gari ha
ouyy göğüzlerde meydanda :jeyyar:
güzel olmuş canım ben sırtta seviyorum ama erkeklerde -tatlicadiarzu-
Ule ne güzel olmuş dövmen çok hoşuma gitti....
çok manyak olmuşş yawwww süper....a.s.
ayy bayildimmm :asigim::asigim:
acimadi mi kizz delikafadulden
Teşkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr yiavrim a.s.
acıdı biraz ne yalan söyleyeyim ama dayanılmıcak bir acı değil.
ben igne korkumdan 3 haftadir cilt doktoruna gitmiyorum ayy buna nasil dayanirim delikafadulden
masallah sana kaydirigubbakcemile3
ama cok hos yhaa opuyorumnanaktan
kocisini sevdigini illa gösterecen millete dimi :mymeka: :asigim: :asigim:
Özommm harika olmuş!!!zemuszemus
Nerede yaptırdın ya!!
Geçici de yaparlar mı? Geçici de acır mı?:gitme:
Dur pazartesi alayım ifadeni:lepi:
ben de gecici istiyorum yazlik yerlerde cok guzel yapiyolar gecicileri.. anem gorse keser beni..
ozlem kiz guzel olmus seninki de daha farkli yerler yaptirabilirdin yahu :)
ne bileyim dovme olcaksa ya kurek kemiginde ya kuyruk sokumunun biraz uzerinde olacak seksuluk katacak azicik :)
ya bende kalıcı istiyoruuum:kedi: 2 defa yattım ama o iğne sesini duyuncaa dııııııııııır yusuf yusuf kaçtımçok acıodur gibime gelio
çok hoş olmuş aşkkkkkkkkkkkk:asigim:
yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim karşıyakada yaptırdım. gazi lisesinin sokağında geçicide yapıyorlar ve çok güzel ve hijyenik yapıyorlar. sen iste ben seni götürürüm. geçici acımıyor hiç bişey olmuyor. ama senin ruhuna geçici ters kötükedihüso
caneeeeeem çok sağol bu bir başlangıç. kocamın adı her zaman görünür yerde olsun istedim ama sırada kürek kemiği var. oraya da melek yaptırmayı düşünüyorum. ayıbettin :lepi:
açıkçası hiç acımıyor aa sinek ısırığı gibi falan diyenler inanma. çizekern pek acımıyor ama içini doldurmaya başlayınca biraz gözler yaşarıyor. ama dayanılmıcak bir acı mı? hayır dayanılıyor. tok yaptırmak lazım çünkü tansiyon düşebiliyor.a.s.