Cilt Bakımı Ürünleri ozon yağı kullananlar buraya...:))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
slm arkadaşlar...adını bugünlerde çok sık duyduğum,ve en sonunda kullanmaya karar verdiğim süper bir ürün.kullanalı yanlızca bir hafta olmasına rağmen arkadaşlarım tarafından ciddi bir şekilde farkedilen yüzüümmm:KK1:pahalı kremlere artık son arkadaşlar cildiniz bir hafta sonra bebek cildi gibi parlak,pürüzsüz,daha canlı ve cildinizdeki cizgilerede harika bir sonuç,,,:KK69:eczanelerde bulabilirsiniz.bence hemen deneyin derimm..ben artık pahalı kremlerden vazgeçtim...:KK64:

eczanelerde bulunmuyo ayrıca önerebileceğiniz bi marka varmı

evet bende ecz. bulamadım bir arkadaşımın evine yakın bir mağazadan almıştım gerçekten çok memnundum ürünün adını unuttum :S sağlık marketten almıştım... bitince internetten başka bir marka aldım 5 gün sonra çöpe attım kokusu bile farklıydı... alırken dikkat edin bence tavsiye edileni alın 42lira fiyatı vardı önemli değil ama cildime zararda verebilirdi... tekrar avcılara gittiğimde ürünü alıp marka adını yazıcam selüliti bile baya eksiltmişti bi şişe :) bebek gibim yapıyor cildi :)

ben kış mevsimi içinde iki hafta kadar geceleri düzenli kullanıyordum ama bırakmak zorunda kaldım.

cildimi nemlendirmeye gerek duymuyordum, sabah daha parlak ve dinlenmiş bir cildim oluyordum.

ANCAK iki hafta içerisinde bir gün gözüme yanağımda siyahlaşmaya başlayan bir tüy çarptı. oysa ben aşırı beyaz tenliyim, aşırı derecede tüyüm yoktur. o günden sonra bıraktım ve bir daha kullanmadım. yazın güneşin etkisi ile yüzümdeki tüyler yeniden sarardı.

kısacası yüzünüzde kullanırken dikkatli olun. bazı ciltlerde tüyleri siyahlaştırabilir ve güçlendirebilir.

selam arkadaşlar bende yeni üyeyim yaklaşok bir haftadır ozon yağı kullanıyorum ve tam olarak etki göremedim:44::44: uzun süre kullanan varmı varsa nasıl bir etkisi oldu

Ozon yagini hala kullan varmi acaba??

X