• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozon jeli

lepido

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
3
0
6
34
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar . ozon jeli kullanan varmı acaba. kokusu kötü ama etkilerini çok ii anlatıyorlar. 65 tl diye fiyat aldım tavsiye edermisiniz?

merhaba ben ozon yağı kullanıyorum 1 aydır falan henüz etkisini tam anlamış değilim.ozon jelini hiç duymadım ama yağından daha etkili olabilir

Evet ben aldım kullanıyorum kokusu kötü ilk aldığım zamanlarda nefesimi tutuyodum ama şimdi rahatsız etmiyo, geçen yıl almıştım yazın kullanmak biraz zor çünkü yazın resmen yağa dönüşüyo eriyo hemen sıcakta, kışın günaşırı sürmeye çalışıyorum çünkü ilk başlarda hergün sürüyodum yüzüme bu sefer minik mink yağ bezesi gibi sivilceler oldu gerçi hemen geçti ama bi anda ağır geldi herhalde. Gece sürüp yatınca sabah aydınlık güzel bir cilt oluyo ama bi de düzenli kullanmaya alışabilsem. Ve fiyatına göre çok bereketli, fısfıslı şişe bir kere sıkıp bütün yüzüne sürüyosun herhalde yıllarca gider daha bu bana. Bence güzel bi ürün kokusu hariç

Arkadaşlar merhaba,

Ben Bykush Ozone diye bir markanın şampuanını ve onarıcı jelini kullanıyorum. Saç dökülmelerim çok yavaşladı ve yeni saçlar çıkmaya başladı. Onarıcı jeli ise eskilerin viksi gibi... Koy bu dolabına 10 yıl kalsın. Ben tırnak etlerime ve sivilcelerime kullanıyorum. Hemen etki ediyor.Tırnak etlerimi çıkartmıyor.Geçenlerde metronun yürüyen merdivenlerine dizimi çarpmıştım. Kaval kemiğim kanadı. ozon jelini sürdüm hemen yara kabuk bağladı ve geçti. Acaip bişi yani... Firmanın ürünlerine şu linkten ulaşırsınız.

www.bykush.com.tr

Ben de yakaşık üç aydır antiagingi almıştım onu kullanıyorum cilt lekelerim vardı baya düzeldi

Bende ozon şampuanını kullanıyorum 3 aydır. Saç dökülmelerim gözle görülür bir şekilde azaldı. Üstelik deli gibi yeni saç çıkıyor alttan. Ve saçlarım daha hızlı uzuyor. İlk etapta 110 TL vermek zor gelmişti bi şampuana ama etkiyi görünce değdiğine inandım ne yalan sölim:P

Back