• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

minnaku

life is one day, it is also this day.
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
1.432
434
323
Kızlar Kalan Ürünlerimi 27. ve 28. inci sayfada İnceleyebilirsiniz

1- Taç mağazasından aldığım metal düğmeli siyah astarlı çok şık kaşe yelek. 36 beden uyumludur. Aslında göğüs ölçüsü küçük olan 38 bedene de uyar veya önü kapatmadan da kullanılabilir. Sayılı kullanılmıştır. 7,5 tl

$IMG_0402.JPG $IMG_0404.JPG

2- Ekol mağazasından aldığım kıyafet metal detaylı boyundan askılı olup 36 beden uyumludur. Gömlek üzerine giyildiğinde çok şık bir görüntü elde edebilirsiniz. 2 kere giyebildim. Kilo alınca bir daha giymek nasip olmadı. 7,5 tl

$IMG_0449.JPG $IMG_0450.JPG $IMG_0451.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
3- Ekol mağazasından aldığım sırttan çamaşır görünmeyecek şekilde dekoltesi olan kıyafet 36 – 38 beden uyumludur. Kahve ve gold renginden oluşmaktadır. Parlak simli gibi olmasına rağmen fotoğrafta kendini belli etmemiş. 1 yada 2 kez giyebildim. 7,5 tl

$IMG_0452.JPG $IMG_0453.JPG $IMG_0454.JPG

4- Yine sırttan çamaşır görünmeyecek şekilde dekoltesi olan yazlık çiçek desenli saten kıyafet 38 – 40 beden uyumludur. Sayılı kullanabildim. 5 tl

$IMG_0455.JPG $IMG_0457.JPG

5- Çözgü mağazasından aldığım kışlık çok şık etek, 40 beden yazmasına rağmen bence 38 beden uyumlu. Ben 38 bedenken kullanmıştım. 7,5 tl

$IMG_0437.JPG

6- 38 beden pul detaylı kalın pileli etek. 5 tl

$IMG_0442.JPG

7- 38 beden yazlık çiçek desenli etek. 1 kaç kez ancak giyildi 5 tl

$IMG_0445.JPG

8- Standart beden kırmızı yazlık kloş etek. 38 beden uyumlu olduğunu düşünüyorum. 2-3 kez ancak giydim. 5 tl

$IMG_0446.JPG

9- L beden ancak 36 – 38 beden uyumludur. yandan asimetrik kesim keten yazlık etek. 1 kez giydim. 5 tl

$IMG_0447.JPG $IMG_0448.JPG

10- 1 beden çiçek desenli askılı elbise. 36-38 beden uyumludur. 5 tl

$IMG_0439.JPG $IMG_0441.JPG

11- Siyah üzerine gri desenli askılı yazlık likralı mini elbise. 3 tl

$IMG_0473.JPG

12- Lila rengi askılı yazlık likralı mini elbise. 3 tl

$IMG_0475.JPG

13- 36 – 38 beden uyumlu göğüs üzerine boncuk detaylı çok şık kırmızı askılı yazlık elbise. 20 tl

$IMG_0433.JPG $IMG_0434.JPG $IMG_0436.JPG

14- Füme renkli M beden göğüs altından diz altına kadar boyu olan askılarıyla tutturulabilen kışlık etek. 7,5 tl

$IMG_0414.JPG

15- Dantel detaylı cıvıl cıvıl çok şık elbise. 36 – 38 beden uyumludur. Bu elbiseyi giydiğimde bir defasında bir bayan yanıma gelip boyumu kilomu ve nerden aldığımı sormuştu. 7,5 tl

$IMG_0410.JPG $IMG_0412.JPG

16- 38 beden kahve tonlarında kışlık elbise. 5 tl

$IMG_0416.JPG $IMG_0417.JPG

17- Dolgu topuklu ayakkabı. Sadece denemek için giyilmiştir. Ayakta gerçekten çok şık duruyor. Resimlerden de anlaşılacağı üzere önden dekoltesi var :1: Şehir dışından hediye geldiği için değiştirme şansım olmadı. 38 numara olmasına rağmen bana küçük geldiği için değerinin altında satışa çıkarıyorum. Ayakkabı nosu 37 olanlar için uygun olduğunu düşünüyorum. 25 tl

$IMG_0405.JPG

$IMG_0406.JPG

$IMG_0407.JPG

18- 36-38 beden uyumlu kırmızı boyun askılı abiye. Hatırı sayılır bir fiyata almıştım sadece bir defa yakın arkadaşımın nişanında giydim. Düşündüğüm fiyat 30 tl.

$IMG_0462.JPG

$IMG_0464.JPG

$IMG_0471.JPG

arkadaşlar aniden kilo alıp 40 bedene ulaşınca çoğu kıyafetim artık olmuyor. Talep gelirse ekleyeceğim daha çok kıyafet var. herkese hayırlı alışverişler diliyorum.

Öznur'cum canım hoşgeldin aramıza ,hayırlı satışlar dilerim canım :34:

kırmızı boyundan askılı abiyenin kumaşı nedir ve boyu bileğe kadar mı ? (1.68 bir boy için )

Öznur'cum canım hoşgeldin aramıza ,hayırlı satışlar dilerim canım :34:

kırmızı boyundan askılı abiyenin kumaşı nedir ve boyu bileğe kadar mı ? (1.68 bir boy için )

nilcim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :16:

boylarımız hemen hemen aynıymış. evet bileğe kadar hatta ayakkabı payıda var.
kumaşını nasıl tarif etsem bilemedim ince tül gibi efil efil bir kumaşı var canım :1:

Taç mağazasından almıştım. hiç giyilmedi. 38 beden gold rengi elbise. yine gold rengi zincir kemeri mevcut.
fotoğrafta daha açık bir renk çıkmış. 15 tl

$IMG_0396.JPG $IMG_0397.JPG

öznur cum elbise çok hoşi çok otantik bir havası var..
kumaşı nedir? boyu diz altında ara boy sanırım ve rengi soluk mu çıkmış bu şekilde mi canım ?

Canım benim, dediğin gibi otantik bir elbise, rengi soluk çıkmış, daha canlı parlak bir rengi var :3:
Boyu benim tam dizlerime geliyor, sanada aynı gelir
Kumaşıda polyester canım, önünde dantel detayları var ve kemeri imitasyon deri
Belden bir kaç kez dolayıp bağlıyorsunuz

$w1NJA5.jpg 36 - 38 beden uyumlu saten gecelik. kullanmak için sıra gelmeyenlerden 10 tl

$wvZj1p.jpg 36 - 38 beden uyumlu saten gecelik. kullanmak için sıra gelmeyenlerden 10 tl

$xRQndo.jpg 36- 38 beden uyumlu saten gecelik. açık sarı renkli. bir kaç kez kullandım 5 tl

$KPQlyb.jpg 36- 38 beden uyumlu saten gecelik. uçuk yeşil renkli. bir kaç kez kullandım 5 tl

öznurcum hoşgeldinn :54: hayırlı satışlar olsunnn. kargonu yarın açıksa gidicek haberin olsun arkdsm yetiştirememiş çok sıra varmış merkez oldugu için bilgin olsun canımcım çok öptüm

öznurcum hoşgeldinn :54: hayırlı satışlar olsunnn. kargonu yarın açıksa gidicek haberin olsun arkdsm yetiştirememiş çok sıra varmış merkez oldugu için bilgin olsun canımcım çok öptüm

canım hoşbulduk. ptt de öyle sorunlar yaşanabiliyor. gönderdiğin zaman özelden haber verirsin. bende seni çok öpüyorum :16:

Canısı hoşgeldin aramıza....hayırlı bol kazançlar diliyorum ....sen çok zevkli bir hatunsun eminim gözümüz gönlümüz şenlenecek:16::16:

Back