Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel bir yazi olmus,ellerinize saglik.
Kontrolden yeni geldim temiz çıktı elle anlamıyorum ben maalesef senede 1 çektiricem
Merhaba bende meme tuberkulozu var başka olan arkadaşlar varsa hangi ilaçları kullandılar yazarmişinizKontrolden yeni geldim temiz çıktı elle anlamıyorum ben maalesef senede 1 çektiricem
Benim de meme tüberküloz um var. Her 3 ayda bir ultrason a giriyorum. Çok nadir olan bir durum ama işte oda geldi beni buldu.
Kanser ile arasında çok ince bir çizgi var. Ayrıştırıcı tanı yapılıyor. Bazen meme tüberküloz u kanser olabiliyormuş. Benim sadece tüberküloz. Ameliyat olup tüberküloz olan süt kanallarının çıkarılması gerek. Sürekli şişiyor, tekrarlıyor. Ama şuan için ameliyat olamıyorum. Çocuklarımdan mütevellit. Biraz daha büyüsünler mecbur olucam
Meme tüberkülozu ameliyatı olanlar
Ailemde kanserin hiç bir türü olmamasına rağmen 25 yaşımdan beri her yıl çektirdiğim ultrasonlar sayesinde bu yıl erken evre bir tümörden istanbul onkoloji de geçirdiğim operasyonla kurtuldum. Tüm kadınlara tavsiyem olsun.
merhaba benimde dün sağ mememde 7x3 boyutlarında kitle bulundu ayrıca her iki mememdede birden fazla fibroadenomlar varmış doktor korkmamam gerektiğini iyi huylu olduğunu söyledi fakat ikna da olmadım açıkçasıkızlar merhaba yaklaşık 3 hafta önce gögüsümde bir sertlik hissettim ultrason çekildim 2cm.den biraz daha büyük ve yanında yavrusu olan iyi huylu sert bişi var.bi doktor Fibroadenom dedi ve ameliyat olmamı söyledi..ameliyat olan var mı ?
Ben geçen sene ameliyat oldum sol memede bir adet vardı yüksek ihtimal iyi huylu dedi ama aklımın kalmaması için ameliyatı önerdi ameliyatımda gayet iyi geçti patoloji de de iyi huylu çıktı zaten.bir de Çoğu bayanda oluyormus korkulacak birşey yokmerhaba benimde dün sağ mememde 7x3 boyutlarında kitle bulundu ayrıca her iki mememdede birden fazla fibroadenomlar varmış doktor korkmamam gerektiğini iyi huylu olduğunu söyledi fakat ikna da olmadım açıkçası