Süreç yorucu olacaktır, doğru! Ancak yüzlerce olumlu netice bize güç ve Ümit veriyor. Bu süreçte vücudunuz her yönüyle değerlendirilecek belki de fark etmediğiniz sizi rahatsız etmeyen ama aslında olan pek çok şeyle karşılaşıp şaşırtabilmektir, yoğun hastane mesaileriniz olabilir bunlar zamanla çok sıkıcı olabilir. Bütün bunlar çok normal. Ama endişe etmeyin sağ ve salimsiniz. Kanser halk arasında ölümle eş değer ama inansın bu bilgiler çok eskide kaldı. İnsan bildikleriyle değil duygularıyla baş başa kalıyor anlıyorum, benim uzmanlık alanım değil fakat pek çok konuda destek olacağımdan şüpheniz olmasın.
dediğiniz gibi halk arasında ölümle aynı şey ama erken tanı diye bir gerçek var .. Çok şükür erken tanı ile farkedildi bendeki ve tedavisi de daha kolay olacaktır..
Ben ilk duyduğumdan beri rahatım .
1 aydır biliyoruz bu hastalığı nerdeyse ve başından beri düzelir cnm n'olacak diye geçiyor kalbimden .
Desteğiniz için çok teşekkür ederim , gerçekten ..
bugün bir aile doktorumuz görecek sonuçları , pazartesi de kendi doktoruma gideceğim.
yazarım size..
buradan bunu duyurmak ilginç ama insanlara örnek olmak lazım ..
maalesef hayatımızın gerçeği artık .
düzensiz hayat
gdolu gıdalar
teknoloji ile yayılan radyasyon .
stress..
herşey birebir etken .
ben yaşam kalitesi yüksek biriyim , içtiğim suyun ph değerinden yediğim yemeğin yağına kadar dikkat etmeye özen gösteririm ama yetmiyor ki .
çok stressli bir mesleğim var.
2 tane cep telefonu , 2 tane laptop günde 10 saat açık masamda ..
bunları düzeltip iyileştiremiyoruz , kontrole önem vermek lazım .
bunun yaşı başı da kalmadı artık .
18 den itibaren kontrol başlamalı .
ailesel faktörlerin önemi %10 muş mesela .. benim ne anne ne baba tarafımda bu hastalığın izi dahi yok .
bende çıktı .
yok bende olmaz dememek lazım .
kadınsan risk var ..