Özlem'in çeyizi

mükemmel ya bütün cupcakeli şeyleri toplamaya heveslisin anladığım kadarıyla maşallah diyelim nazar değmesin

Allah razı olsun sevgicim, senin de cupcale cicilerini bloğunda görmek istiyorum bir an önce

cnm çok tatlılar güle güle kullanbizim buralarda bu tarz şeyler bulammız nerdeyse imkansız ama istanbul tam bir alışveriş şehri bana göre çeşit çeşit herşey bulunuyo ne güzel

Sen İzmir'deydin diyy miii :26:

İstanbul'a işin düşerse misafir ol gel bana Gamzem, börek açamam ama alışveriş için en şahane yerlere götürebilirim

özlemim bebeğim güle güle kullan yeni cicilerini çok şirinlermiş

kızlar yeni bir mağaza keşfettimm ve girer girmez kendimi kaybettim

yanımda yeterli nakit olmadığından mütevellit sadece bu kadarcığını alabildim

İşte yeni cicilerim

Romantik gece lambam Keşke pembesi olaydı ama böyle bir güzelliği görünce pembe olmasa da olur dedim

Cupcake desenli kutularım

Büyük olan mutfak için küçük olanı henüz belirlemedim

LOVE

Tealightlıklar

Maşallah demeyi unutmayın benim cicilerime kuzucuklarımmm

Son düzenleme:
Özlemcim ne güzel şeyler almışsın. cupcakeli her şeyine bayıldım. son aldıkların bir harika. nerelerde keşfettin kimbilir. ? nasıl bir lamba o öyle anlayamadım ki :/

bir de blogunu okudugum kadarıyla sevdiceğinle sorunlar aşılmış?:) musmutlu ol!

gezentinin tekiyim işte hep de beni bulur böyle mağazalar

sağol bitanem daha güzelleri senin olsunn

özel mesaj attım sana bak bi

Sağolasın bitanem çok daha güzelleri senin olsun
Evet bitti çeyiz hamdolsun, artık sıra müstakbel eş adayımızı bekliyoruz sabırla

gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor bu çeyiz. bizde aday var hatta nerdeyse düğün olacak ama bu kadar çeyiz yok :) şaka bir yana Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah herşeyin çok cici

Sağolasın sevdacımm aminn, düğün olsa düğün telaşına belki ben de bu kadar çok ıvır zıvırı alamazdım ama daha düğüne epey var gbi görünüyor o yüzden bu kadar rahatım

özlemcim yeni cicilerini güle güle kullan çok şekerler sen bunları nereden alıyorsun ya

Masallah canım
Hepsi birbirinden güzel ..benimde karsıma cıksaya farklı dükkanlar :44:

Seni Kadınlar Kulübünün en ilginç ve en güzel şeylerini alan gelin adayı olarak ilan ediyorum diğer arkadaşlarda bana katılır eminimki o lambaya bayıldım hepsini musmutlu günlerde kullan inşallah (MAŞALLAH)

Masallah canım
Hepsi birbirinden güzel ..benimde karsıma cıksaya farklı dükkanlar :44:

edoşum valla yeni taşındığım bir mekan kim bilir daha neler var ama yol üzeri ne dükkan görsem bu tarz dalıyorum içeri

Çok ama çok mutlu oldum bu yakıştırmana ssevgicimm kocaman öperim ki ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…