mükemmel ya bütün cupcakeli şeyleri toplamaya heveslisin anladığım kadarıyla maşallah diyelim nazar değmesin
cnm çok tatlılar güle güle kullanbizim buralarda bu tarz şeyler bulammız nerdeyse imkansız ama istanbul tam bir alışveriş şehri bana göre çeşit çeşit herşey bulunuyo ne güzel
Allah razı olsun sevgicim, senin de cupcale cicilerini bloğunda görmek istiyorum bir an önce
teşekkür ederim sayfamı ziyaret ettiğin için en kısa zamanda koyucam
Rica ederim tatlım ne demek, kk kızları blogger alemini de kasıp kavuracak inşallah
özlemim bebeğim güle güle kullan yeni cicilerini çok şirinlermiş
Özlemcim ne güzel şeyler almışsın. cupcakeli her şeyine bayıldım. son aldıkların bir harika. nerelerde keşfettin kimbilir. ? nasıl bir lamba o öyle anlayamadım ki :/
bir de blogunu okudugum kadarıyla sevdiceğinle sorunlar aşılmış?:)musmutlu ol!
Sağolasın bitanem çok daha güzelleri senin olsun
Evet bitti çeyiz hamdolsun, artık sıra müstakbel eş adayımızı bekliyoruz sabırla
gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor bu çeyiz. bizde aday var hatta nerdeyse düğün olacak ama bu kadar çeyiz yok :) şaka bir yana Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah herşeyin çok cici
özlemcim yeni cicilerini güle güle kullan çok şekerler sen bunları nereden alıyorsun ya
Masallah canım
Hepsi birbirinden güzel ..benimde karsıma cıksaya farklı dükkanlar :44:
Seni Kadınlar Kulübünün en ilginç ve en güzel şeylerini alan gelin adayı olarak ilan ediyorum diğer arkadaşlarda bana katılır eminimkio lambaya bayıldım hepsini musmutlu günlerde kullan inşallah (MAŞALLAH)
Çok ama çok mutlu oldum bu yakıştırmana ssevgicimm kocaman öperim ki ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?