Yok özlemcim bunları demiyorum senin aldığın o siyah beyaz kavanoz ve reçellikleri arıyordum ben de. Çikolata sosu diyince yanlış oldu tabi krem şanti gibi daha çokYani velhasıl pasta gibi çok seviyorum da burda yok güle güle kullan sen canım hepsini.
O kapakları da ilk kez gördüm canım, çok güzel bir şeymiş pek de şekerler
Güzel günlerde kullan canım
Anladım canım benim aldığım yerde iki kutu vardı ve inanırmısın benim aldığım kutuda da o kutuda da kırıklar vardı ve ben sağlamlarını bir araya getirip aldım, sansıma bir kutuda kırık olanlar diğerinde sağlamdı o şekilde denk geldi işte nasibimde varmış kuzum
Denk gelirse senin için de bir dahakine alırım ben madem bu kadar gönlün kalmış
Aaayyy düşünmen yeter özlemcim, nasip meselesi. Bol bol maşallah diyelim de upuzun yıllar kullan sevdiceğinle
canım çok zevklısın cok begendım ceyızını. Allah agız tadıyla kullanmanı nasip etsin inşallah.
utandırma kuzum yaasen de çok zevklisin kuzum
Utanma özlemim niye utaniyosun yasimar birazcik evlen8nce evin cok cok zevkli disenmis olcak insallah bu arada kiz migrostaki cupcakelerini kaca aldin %30 indirim varmis kaca geldi sana
canımm benim konuşamadıkk bayadırr aldıklarına bayıldımmmmmm =)) aşkla kullan bebeğim .
Özlem son mesajını doğru mu okudum, bitti mi gerçekten
Nasıl yaaa !! Sendede ne şans var be kuzu :26:
aaaaaaaa ben doğrumu gördüm nasıl yani bittimi olamazzzzzzztamda mutluğunu paylaşmışken
Hayırlı değilmiş kıyamam ya üzülme tamamyapacak birşey yok canım benim nasip değilmiş
Özlem'cim o başlığa yazdıkların okudum. En doğru kararı vermişsin canım. Yarın öbür gün evlendiğinde demek ki azcık sıkıntı çektiniz mi bu arkadaş ortalıktan yok olacaktı. inan hayırlısı olmuştur. İlerleyen yıllarda iyi ki olmamış diyeceksin belki de.
Allah seni , senin gibi insanlarla karşılaştırsın. umudunu da yitirme.
öpüyorum seni.
Hayırlı değilmiş kıyamam ya üzülme tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?