Özlem'in çeyizi

Anladım canım benim aldığım yerde iki kutu vardı ve inanırmısın benim aldığım kutuda da o kutuda da kırıklar vardı ve ben sağlamlarını bir araya getirip aldım, sansıma bir kutuda kırık olanlar diğerinde sağlamdı o şekilde denk geldi işte nasibimde varmış kuzum

Denk gelirse senin için de bir dahakine alırım ben madem bu kadar gönlün kalmış

Aaayyy düşünmen yeter özlemcim, nasip meselesi. Bol bol maşallah diyelim de upuzun yıllar kullan sevdiceğinle

utandırma kuzum yaa sen de çok zevklisin kuzum

Utanma özlemim niye utaniyosun ya simar birazcik evlen8nce evin cok cok zevkli disenmis olcak insallah bu arada kiz migrostaki cupcakelerini kaca aldin %30 indirim varmis kaca geldi sana

Utanma özlemim niye utaniyosun ya simar birazcik evlen8nce evin cok cok zevkli disenmis olcak insallah bu arada kiz migrostaki cupcakelerini kaca aldin %30 indirim varmis kaca geldi sana

Bazen ümitsiz oluyorum kuzum, son yaşadıklarımdan sonra tekrar sevebilecek miyim biriyle evlenebilecek miyim diye kendime soruyor olsam da hayırlının da en güzelini ver ya Rab diye dua ediyorum sürekli.. İnşallah yeniden.. Hayaller kurabilirim Dua beklerim...

Tam hatırlayamasam da üçlü kavanozların teki 8 lira; üçlü ve standla birlkte satılanlar da 17 liraydı sanırım...
cupcake i soruyorsan onu migrostan değil ykm tantitoni mağazasndan aldım kuzum ama ya 15 liraydı ya 18 emin değilim...

Özlem son mesajını doğru mu okudum, bitti mi gerçekten

aaaaaaaa ben doğrumu gördüm nasıl yani bittimi olamazzzzzzztamda mutluğunu paylaşmışken

Özlem'cim o başlığa yazdıkların okudum. En doğru kararı vermişsin canım. Yarın öbür gün evlendiğinde demek ki azcık sıkıntı çektiniz mi bu arkadaş ortalıktan yok olacaktı. inan hayırlısı olmuştur. İlerleyen yıllarda iyi ki olmamış diyeceksin belki de.
Allah seni , senin gibi insanlarla karşılaştırsın. umudunu da yitirme.
öpüyorum seni.

Hayırlısı be canım olmayınca olmuyor, bir şeyi çok isteyince o kesin olmuyor zaten, birşeyi çok istememek lazım sanırım...

Desteğin için teşekkürler bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…