Özlem'in çeyizi

Kızlar ben geldim

Nasılsınız bakalım, özledim topiğimi de sizleri de

Tuğçem topik açmış cupcake istemiş ben de üşenmedim gittim çarşıya ama o pembik kavanozları talan etmişler resmen

Ama Tuğçem sayesinde ben de çok güzel ciciler aldım

İşte o ciciklerim Maşallah

ooooooo özlemim hoşgeldin perikızı cicileri toplamışsın yine bayıldımmmmmmm aşkla kullan canım hepsi çok güzeller

Özleeeem bayıldım bu son aldıklarına süperler canım
İşte ben de bu kavanozlardan aradım taradım ama bir türlü bulamadım sen nerden aldın canım

Özleeeem bayıldım bu son aldıklarına süperler canım
İşte ben de bu kavanozlardan aradım taradım ama bir türlü bulamadım sen nerden aldın canım

Nihancım sağolasın bitanem ben bu kavanozları Bursa Migros AVM den aldım tatlım
Ben de migrostaki cupcakelerden baktım ama kalmamış ve bir daha üretilmeyecek dediler çok üzüldüm

Nihancım sağolasın bitanem ben bu kavanozları Bursa Migros AVM den aldım tatlım
Ben de migrostaki cupcakelerden baktım ama kalmamış ve bir daha üretilmeyecek dediler çok üzüldüm

Ah özlem yapma bana bunu, şaka de
Ben de baktım burdaki migrosa yaa, bulamadım deli oldum. O siyah beyazlı kavanozlardan istiyorum ben de. Çikolata sosu dökmüşler sanki ya Cupcakelerden de istiyordum
Kaça aldın sen onları canım?Sanırım en büyük migrosa gitmeli. Tabi kalmamıştır hiçbiri
Bir de o pembe mor kutulardaki ne canım onu çözemedim
Güle güle kullan hepsini canım.

Oy tugcen yesin seni bunlar ne kadar guzel seyler boyle masallah askla kullanacagin gunler hizla gelir 8nsallah ve tabiki hayirlisiylaa bu arada bu minik standli recelliklerdendw aradim ondanda yoktu burda sakaryayada hicbisey gelmiyoki ama ya of siz aliyorsunuz hemen kiskandim

ozlem ozlem yine gozlerimizi kamastirdin. harikalar. izmirde de hatunlar hemen bitiriyor boyle seyleri :/ cicilerini gule gule kullan sekerim :)

Nihancım o kutularda gördüklerin mug ya da bardakların üzerini örtmek için silikon kapak canım. Bu google görsellerden bulduğum başka bir resim ama kafanda şablon oluşur sanırsam

Senin dediğin bunlarsa tantitoni mağazalarında bunlardan hala çokça var kuzum ama ben gerek görmedim almaya

Amin kuzum inşallahhhh hayırlısıyla ben de kurayım artık yuvamı

Canım bir daha çıkarsam alırım ben sana istediğin birşey olursa

Yine cici cici şeyler almışsın özlem ya bayılıyorum zevkine güle güle kullan tatlım

Oy bebegim ya nasilda beni dusunuyo yerim seni ben ceyizim icin zaten idollerimden birisin her aldigina bayiliyorum

Oy bebegim ya nasilda beni dusunuyo yerim seni ben ceyizim icin zaten idollerimden birisin her aldigina bayiliyorum

Yok özlemcim bunları demiyorum senin aldığın o siyah beyaz kavanoz ve reçellikleri arıyordum ben de. Çikolata sosu diyince yanlış oldu tabi krem şanti gibi daha çok Yani velhasıl pasta gibi çok seviyorum da burda yok güle güle kullan sen canım hepsini.

O kapakları da ilk kez gördüm canım, çok güzel bir şeymiş pek de şekerler
Güzel günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…