Cicilerini aşkla kullanmak nasip olsun canım özlemim
Çok iyi yapmıssın canımÇok şıklar inşallah Rabbim evindeki hallerini görmemizi nasip eder
Sanırım çeyiz alışverişine yavaştan dönsem iyi olacakk
Bu cicilerin her birinden ikişer tane aldım
Eki Görüntüle 728077 Eki Görüntüle 728078
canım yeni cicilerin çok şeker nereden buluyorsun bunları bana hiç denk gelmiyor:) aşkla kullan inş
Özleeemmm
Nasılsın
Farzetkiden okudum hayatındaki gelişmeleri, çok sevindim yaa
Fallar gerçek mi oldu yani
Ama aklım da karıştı bu bize topikte anlattığın kişi mi yoksa başkası mı:44:
Seni mutlu ediyor ya asıl önemli olan da o,
Hayırlısını diliyorum hakkında canım...
Ayrıca kutun da şahane olmuş
Nihancımm hoşgeldin topikime canımmm çok mutlu oldum seni görünce
Evet canım çok güzel gelişmeler var, cupcake topiki şu aralar gelin ediyor sırayla kızları, ben araya parazit olmayayım diye gelişmelerin hepsini kendi topiğimde, burda paylaştım nihancım
Fallar cidden gerçek oldu, şaka gibi
Kadının dediklerinin hepsi tuttu nerdeyse
Canım o anlattığım değil, hani diyordum zaten gönlü var mı yok mu belli değil diye, bunu kastediyoruz di mi ikimiz de
Falcı kadın bu dediğim çocuğu tarif edip, senin gönlün var ama bu çocuktan bir cacık olmaz, ne istediğini bilmiyor
senin kısmetin bu değil, hiç ummadığın biri olacak ve büyük bir aşkla başlayacaksınız demişti,
Bunları duyunca ben tabii gönlümü yıkadım pakladım arındırdım
Eros çıkmış falımda, dedim bari bekleyeyim kimmiş bu
Sonra bir telefon geldi bana iki hafta önce, çalıştığım çocuklardan birinin annesi, baya samimi olduğum bir bayan işte
Bana böyle böyle biri var, övdüler baya, görüşmek ister misin diye
Ben de görüşmede hayır vardır, ne olcak ki diye öylesine gittim, aşık olup geldim bi güzel :103:
Nihan mucizevi gelişmeler oluyor hayatımda, tüm acılarımı unutturan, hayatımda hiç tatmadığım kadar güzel bir aşkı yaşatan biri çıkardı Rabbim karşıma
Her soluduğum nefeste şükrediyorum, öyle güzel gidiyor ki maşallah diyim kendi kendime nazar değdirmeyeyim
Öyle işte nihancım, son hız gidiyoruz evliliğe doğru :123:
Geçen hafta ablalarıyla tanıştırdı, haftaya da annesiyle inşallah
Ramazandan sonra benim ailemle tanışacak, sonra aileler tanışacak vs
İnşallah sağ salim atlatırız bu süreci nihancım, dualarını beklerim canım benim
Ne de güzel anlatmışsın oyyyy...
Aşk kokuyor bu satırlar, mutluluk kokuyor, huzur kokuyor
Allah daim etsin
Parazit ne demek canım yaa...
Zaten kızların da göründüğü yok artık, bi gelip bi gidiyorlar yoğunlar haliyle tabi
Zaten belliydi anlattığından da,tutarsızdı o çocuk, çok iyi yapmışsın erosu beklemekle
Ne güzel o da çok bekletmemiş gelmiş, mutluluğun nerden geleceği hiç belli olmazmış, Allah öyle büyük ki yetişiyor kuluna.
Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok mutlu oldum böyle hissetmene, mutlu olmana.
Sen de jetgil gelinlerimizden olacaksın anlaşılan...
2014te belki birlikte gelin oluruz
Ya da sen 2013 bitmeden gelin olursun
Canım arkadaşım benim, zor günlerimde yanımda oldunuz, iyi günlerimde destekçim oldunuz, Allah sizden razı olsun :116:
Nihancım tüm kalbimle söylüyorum, dileyen dilemeyen herkese Rabbim kalben rıza gösterebileceğimiz, herşeyiyle gönlümüze sinen kocaman sevgiler nasip etsin, sevgi kadar insanı iyileştiren, güzelleştiren birşey yokmuş gerçekten..
26 Mayıstan beri sanki bambaşka bir Özlem oldum, hayatı yeniden renkleriyle yaşamaya başladım...
Tatlım 2013e yetişecek kadar jetgil olamam, malum önceki tatsız anılar ailemi de yıprattı, onlar şimdi daha endişeliler doğal olarak,
Aileler iyice tanısın, kaynaşsın, acelemiz yok, geç olsun güç olmasın yeter ki :116:
2014 e birlikte gelin olalım inşallah, cupcake topiğinin 2014 gelinleri olarak biz neşelendiririz seneye inşallah
Senden de razı olsun Özlem'cim naptım ki...
Kesinlikle doğru insanla her şey çok başka, çok anlamlı oluyor canım...
Yaşanılan her şeyde bir hayır varmış.. Ailen de senin mutluluğuna ortak olacaktır eminim.
İnşallah artık önünde yepyeni bir hayat var, güzelliklerle donanacak bir hayat hem de.
Aşkla, emekle, güvenle, kahkahalarla dolduracaksınız inşallah her günü.
Senin adına çok sevindim canım.
Dediğin gibi 2014 gelinleri olarak daha sık görüşmeyi ümit ediyoruum
her şeyin çok güzel güle güle kullan
canım hepsi çok güzel, sevdiğinle güzel günlerde kullan inş.
benimde bir sorum olacaktı müsaadenle :)
melamin tepsinin aynısını bende a101 de denk geldi aldım çok hoşuma gitti,şimdi senin çeyizinde aynısının kahvaltı takımını gördüm onu nerden aldığını sorabilir miyim? belki piyasada çok vardır ama benim çok gezme fırsatım olmadığı için nokta atışı yapıyiim istiyorum :)
seve seve yardımcı olurum canım ama kastettiğin şey kahvaltı takımı mı melamin tepsi mi, kusura bakma cümlen biraz karışık geldi tam olarak anlayamadım tatlım
:) kahvaltı takımını kastetmiştim :)
Melamin tepsinin aynısı denk geldi aldım şimdi de onun takımını alayım diyorum
ya kendimi ifade edemeyince gıcık oluyom kendime
verdiğin cevap için teşekkür ediyorum ama aslında kapaklı birtane kahvaltı seti var içinde 4 tane cam kasesi var hatta 81.resim sanırım onu sormak istemiştim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?