Özlem'in çeyizi

Yeni çeyizciklerim

Çay bardaklarından 6lı takım ve onlarla aynı desende iki reçellik aldım. Bunları günlüğe kahvaltıda kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse Sevdiceğimle aşk dolu nice kahvaltılarda kullanıcaz inşallah

Bu spagetti kavanozunu bir züccaciyeden 3.5 tl'ye aldım

Bu ıvır zıvırları da tedi mağazasından aldım

Yağ kevgiri

Yayık ayran kabı

Bambu havan

Frütözlü ve yağ sıçratmazlı kızartma tencerem

Ahşap kesme tahtam

Isıya dayanıklı cam ölçek kabım

Et döveceği

Metal çırpıcı

Rattan dolap içi kaşıklık

Maşallah canım yeni aldıklarında ne kadar güzell..
Hele o çay bardak takımının şekerliği
Mutlulukla Sağlıkla kullanın inşallah

Maşallah canım yeni aldıklarında ne kadar güzell..
Hele o çay bardak takımının şekerliği
Mutlulukla Sağlıkla kullanın inşallah

Sağol pericimmm daha güzelleri senin olsun tatlımm benimm

A101in 14 şubat kampanyasından aldım bardak takımını, akşam çektiğim için desenleri belli olmamış, internette modelin ismiyle arattım ama görsel çıkmadı :44:
Şekerlikleri de oturduğum semtteki bir marketten ikisini 5 tl.ye aldım. Güzel denk getirdi Rabbim

Sağol fiticim, kk ekstremin kesilmesini bekliyorum, çkb takımını halledicem bu ay inşallah. Ekstre kesilene kadar ben de gördüğüm ıvır zıvırları alıyorum bu arada

Gerçekten canım tam denk gelmiş şansına
Baya bayada kolayladın çeyiz işini Ne güzel :))

Sağol fiticim, kk ekstremin kesilmesini bekliyorum, çkb takımını halledicem bu ay inşallah. Ekstre kesilene kadar ben de gördüğüm ıvır zıvırları alıyorum bu arada
Sorma ben de bu ay iyice yüklendim kartım uyduruk olunca taksit de yapmadı çoğunu peşin aldım Ama büyükler bitmeye başladı inşallah ben de açacağım yakında çeyiz köşemi:)

Sorma ben de bu ay iyice yüklendim kartım uyduruk olunca taksit de yapmadı çoğunu peşin aldım Ama büyükler bitmeye başladı inşallah ben de açacağım yakında çeyiz köşemi:)

Merakla bekliyorumm fiticim, aç da biz de görelim, güzel güzel yorumlar yapalım senin güzel çeyizciklerine

Özlemm yine döktürmüşsüüüüün Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnn

bahar cicekli tencere setine bayildim yaaa o ne seker tencereler oyleeee

Yatak ortulerinin de hepsi birbirinden guzell

Bernardo gunluk yemek takimi ve kahvalti takimini da cok cok begendimm

Karaca yemek takimin da cok zarif

Porselen firin kaplarin, Turk motifli fincan takimin, duvar saatlerin, havlularin, ÇİLEK TENCEREN!!

Hepsi cok guzel canim

Tum sayfalara baktim gule gule kullanmak nasip olsun

Tek tek bakmışsın sayfalara bercestecim, gözlerin dert görmesin canım,

Beğenmene çok sevindim, inşallah çok daha güzelleri senin olsun arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…