Özlem'in çeyizi

Çok önce siparişini verdiğim baş ucu sürahim

Korkarım siz kızlar sayesinde ben de bir cupcake fanatiği olacağım yakında

Ve sonuncuları;

Bunlar da bugünkü trendyol çıkartmasından

Biri büyük biri küçük boy olmak üzere iki adet fener;
Metal standlı mumluklar ve 3lü kalpli mumluklar

İnşallah evimin en nadide dekoratif ürünleri olacaklar kızlar

Sabırla son 3 sayfaya bakan arkadaşlar olduysa n'olur haklarını bana helal etsinler çünkü ilk sayfa güncellemesinin nasıl yapıldığını hala bilmiyorum

Gözlerinize sağlık dostlar... Sizleri tanımasam da hayatımdasınız ve burası benim için gerçekten değerli ve anlamlı...

Aynı gayede bir avuç insanız belki bu topikte ama herkesin insancıl bir tutumla birbirine yardım etmesi beni buraya bağladı ve şuan gerçekten kopamıyorum

İnşallah bendekilerin çok daha güzelleri ve iyileri sizin olur kızlar, Hz. Allah herkese güzel bir yuvada hayırlı huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah

Sizleri seviyorumm

güle güle kullan özlemcim çok güzeller

Duygucum yüreğine sağlık canım, hepsini tek tek beğenmişsin canım... Çok sağol canım benim, beğenmen beni mutlu etti, daha güzelleri senin olsun inşallah

Duygucum yüreğine sağlık canım, hepsini tek tek beğenmişsin canım... Çok sağol canım benim, beğenmen beni mutlu etti, daha güzelleri senin olsun inşallah

rica ederim canım hepsi çok güzel.. şu peçetelikten bende istiyorum ikea ya gidersem alıcam ama çok uzak bize :)

Özleem döktürmüşsün yie harika eşyler almışsın ya güle güle kllan hepsini ikea çıkartana bayıldım ve tabiki mudoyaaaaa

canım son aldıklarına bayıldım her zamanki gibi zevkli seçimler yapmışsın valla almaya bir başladın bitirdin bütün çeyize hızına yetişilmiyor

canım son aldıklarına bayıldım her zamanki gibi zevkli seçimler yapmışsın valla almaya bir başladın bitirdin bütün çeyize hızına yetişilmiyor

Sağol ayşegülcüm, evet Ağustosta başladım 7 ayda bitti sayılır çok şükür. Beyaz eşyalar ve ıvır zıvır eksikler kaldı.

Maşallah barekallah diyeyim kendime nazar değdirmeyeyim, kişinin nazarı en çok kendine geçermiş

özlemcim son aldıkların çok güzel ikeayı metroyu talan etmişsin güle güle kullan canım

özlemcim son aldıkların çok güzel ikeayı metroyu talan etmişsin güle güle kullan canım

Evet canım o kaseli mumları tam yarım saat aradım neredeyse

Neyse ki sonunda kavuştum

Güzel yorumun için teşekkürler arkadaşım

yeni cicilerin çok güzel canım mor yeşil olması beni ayrı bi çekti kendilerine:))
nereden ne kadar aldın canım bunları

yeni cicilerin çok güzel canım mor yeşil olması beni ayrı bi çekti kendilerine:))
nereden ne kadar aldın canım bunları

Ayşegülcüm çok sağolll bitanem, bonvagondan retromance kampanyasından aldım bu cicileri

özlemcim cok ciciler

cupcake askım sana da gecmeye baslamıs dedigin giibi mutluluk getirsinler evine canım

özlemcim cok ciciler

cupcake askım sana da gecmeye baslamıs dedigin giibi mutluluk getirsinler evine canım

Çağlammm hoşgeldin iyi ki geldin çeyiz topiğime

Evet bulaşmak hem de ne bulaşmak Bunları kredi kartıma bu ay yüklenmeyeceğime dair kendime söz vermeme rağmen aldığım son ciciler

Umarım mutlulukla kullanmak hepimize nasip olur tatlım Çok teşekkürler güzel yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…