• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemek nasil bir duygudur?

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Merhaba, özlemek nasıl bir duygudur? Bazen gun içinde durup dururken aklıma geliyor veya bir sey onu hatırlatıyor,
kızıyorum kendi içimde ona ama o ne yaparsa yapsin kızgınlığım büyümüyor.
gece yatınca onu düşündüğüm oluyor karşılaşsak ne yapardım diye hayal kuruyorum. Bunlar özlem midir?

Merhaba, özlemek nasıl bir duygudur? Bazen gun içinde durup dururken aklıma geliyor veya bir sey onu hatırlatıyor,
gece yatınca onu düşündüğüm oluyor karşılaşsak ne yapardım diye hayal kuruyorum. Bunlar özlem midir?
En iyisi disari çıkmak arkadaşlarla buluşmak spor yapmak kitap okumak deli gibi ev temizliği kendini ise vermek.Ben tam tersini yaptım.Bir aydır sürekli ilaç iciyorum.Ozluyorum bir yanım gelmesin beni çok üzdü diyor.Bir yanım onsuz ne yapacağım diyor.Birde bol bol dua etmeni tavsiye ederim.

En iyisi disari çıkmak arkadaşlarla buluşmak spor yapmak kitap okumak deli gibi ev temizliği kendini ise vermek.Ben tam tersini yaptım.Bir aydır sürekli ilaç iciyorum.Ozluyorum bir yanım gelmesin beni çok üzdü diyor.Bir yanım onsuz ne yapacağım diyor.Birde bol bol dua etmeni tavsiye ederim.
Arkadaşlarımla dışarı çıktığım kafamı dağıtmaya çalıştığım.zamanlar oldu.ama nafile çevremdeki en ufak şey aklıma getirdi veya eve dönerken aklımdan çıkmadı. Neyle ugrastiysam giriyor yinede aklıma

Arkadaşlarımla dışarı çıktığım kafamı dağıtmaya çalıştığım.zamanlar oldu.ama nafile çevremdeki en ufak şey aklıma getirdi veya eve dönerken aklımdan çıkmadı. Neyle ugrastiysam giriyor yinede aklıma
Ne zaman ayrıldınız

Bizim durumumuz çok karışık 6 yıldır tanışıyoruz 2 yıl önce sevgiliydik ve birbirimizi severek ayrıldık. 2 yıl girdi araya tekrar konuşmaya başlamıştık 5 aydır ama maalesef ben onu hala çok sevsemde o beni sevmiyor
Zamanla unutursun.

Bizim durumumuz çok karışık 6 yıldır tanışıyoruz 2 yıl önce sevgiliydik ve birbirimizi severek ayrıldık. 2 yıl girdi araya tekrar konuşmaya başlamıştık 5 aydır ama maalesef ben onu hala çok sevsemde o beni sevmiyor
O seni sevmiyorsa denge değişti demektir zamanını harcama değer vermeyen biri için.o defteri kapa 2 yıl önce ayrılmış gibi eski güzel günler kalsın aklinda.. yeni başlangıç yap başkalari için hayatinda
Sakın devam etme şimdiki kişi seni seven değil ve ilişkiniz toksik olur seni mahfeder

Ozlemek cok kotu birsey.hele severken ayrilmak daha kotu.

Özlem çok yakıcıdır
Boğazın düğümlenir onu görürsün onun sevdiği şeylerde
Kokusunu sesini şevkatini sevgisini özlersin
Onun yeri doldurulamaz
Eğer yeri dolurulacak biri veya bişeyse bu özlem değildir
Emin ol bende bunu yeni anlıyorum babamın ölümünden sonra
SEninki özlem değildir sadece bir alışkanlıkttır geçer merak etme

Back