Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.sayfa boyunca hic kimse su cümlesini aciklamamis yada açıklık getirememis . Cok bilgili uyelermiz var onlar aciklasada anlasak ?? Ataturk'le ne alaka ????“ Atatürk ’ün askerleriyiz! Yakışıyor mu kesin onları!”
Boyle durumlarla karsilasip uzulmemek için sakalin yaninda dövme, küpe kombinine dikkat etmeliyiz.Haklı. Şimdi benim hipstercı zannedip aşık olduğum çocuk, Işidci çıkarsa bunun hesabını kim verecek?!
Kirli sakaldan ötesi iğrenç. İçinde böcek gezer iyyy.
Bir öğretmenimiz okul tatil olunca yüzü dinlensin diye yaz boyu tıraş olmuyordu, çok da çabuk uzuyordu sakalı. Keserken içinden örümcek çıkmış![]()
Pasaklı olmasına imkanı yok, 5 vakit namazını kılan bir öğretmenimizdiBiraz pasakliydi kendisi o zaman :) benim rahmetli dedem her gün tarardi sakallarini mesela.
Sakal kimisine yakışıyor kimisine yakışmıyor. Anket yetersiz geldi bana hepsi ya da hiçbiri seçenekleri de olmalıydı :)
İğrenç ben dedim, size ne? Size mi iğrenç dedim? Sakalınız var da ondan mı gocundunuz?Igrenc tabiri yapanlar sizsiniz igrenc
Begenmezsiniz tamam da tiksinmek igrenmek nedir be
Atatürk'ün askerleri kısmını hic anlamadım zaten (?)
Sakalsiz olanlara pis kafirler zindiklar deseler buralar kopmustu
Neden bu kadar gocundunuz anlamadım sizinmi sakalınız var acepIgrenc tabiri yapanlar sizsiniz igrenc
Begenmezsiniz tamam da tiksinmek igrenmek nedir be
Atatürk'ün askerleri kısmını hic anlamadım zaten (?)
Sakalsiz olanlara pis kafirler zindiklar deseler buralar kopmustu
Eki Görüntüle 1646111
ışid sakalıda böyle arkadaşlar, bu adamlar kim hiç bi fikrim yok, ışid sakalı diye aratınca çıktı![]()
Ben bunlara yakistiriyorum, seviyorum. Bunlar isidci degil ki Çeçenistan askerleri..