Özlem nasıl giderilir?

Seni sevmek ibadetim, sevemem cenabetim

Hesabı kapatmışsınız galiba ama belkide görürsünüz diye yazıyorum. İlişki bittikten sonra yas dönemi oluyor ve zamanla yaşadığınız bu acıyı atlatıyorsunuz. Kendinize zaman tanıyın ha deyince insanın duyguları yok olmuyor. Umarım bir an önce atlatırsınız

İçim bayılıyor ya şöyle şeyleri görünce. Halbuki yengeç burcuyum ama böyle şeyler okuyunca bu insan nerede yaşıyor nasıl bir kafası var diyorum..
Bak genceciksin biri seni kandırmış sen aşk diyorsun meşk diyorsun.
Muhafazakar kelimesini nolur böyle şeyler için kullanmayın artık suyu çıktı. Adam seninle görüşseydi gayet de görüşürdün bu kadar aşıksan öpüşürdün de elini de tutardın sarılırdın da. Sonra da adam evliyim deyince ben ne yaptım diye ağlardın burda kandırıldım diye. Kusura bakmayın ama 2025 yılında böyle sanal yazışmayla aşk falan olmuyor üstelik iki kez konuşmuşsunuz. Hiç sorgulamadınız mı neden telefonla konuşup görüşmüyoruz bir yerlere götürmüyor sizi yani biraz gözünüzü açın Allah aşkına bayılazam şimdi

Çivi çiviyi söker hayatında başkalarına şans ver

Ayy 20 yaşımda ben de böyle birini sevmiştim iki ay bile çıkmadık ama “bu bir gerçek aşk unutursam kalbim kurusun” diye kendimi gazlaya gazlaya çocuğa iki yıl musalllat oldum ay şimdi gelse kesip attığım tırnağımı hak etmez beni sevmeyeni ben hiç sevmem gerçek aşk insanın kendini sevmesi değer vermesi

Bu kadar saçma bir tanım olamaz, kahka attım. Bu aşk değil ki, cana eziyet.
kafanızdaki tanımları değiştirmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…