• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem nasıl giderilir?

Biri vardı çok seviyordum bırakıp gitti 5 ay oldu unutamıyorum sürekli onu kardeşlerini stalklıyorum çok özlüyorum çok onunla bir araya gelmemiz mümkün değil artık.karşıma çıkan herkesi reddediyorum sanki hayatımda o varmış gibi onun hayaliyle uyuyorum onun hayaliyle kalkıyorum ona zarar gelicek diye çok korkuyorum ona dua ediyorum unutmak istiyorum ama olmuyor işte o başkasını seviyor 💔ben umurumda bile değilim.Her günüm onun hasretiyle geçiyor.ölmüş birini özlemek gibi ağır bir imtihan nasıl geçer ya da geçebilir mi?
21 yaşındasınız. Hiç görmediğiniz, yüz yüze gelmediğiniz bir insanla 1,5 yıl yazışmışsınız. Adam evlenmiş veya hep evliymiş.

Bu duruma ağır bir imtihan demek yerine okul, iş vb uğraşlara yönelip, hayatınızı yoluna koymaya ne dersiniz ?

Ben unutamadığıma göre demek adam doğru dememiş

21 yaşındasınız. Hiç görmediğiniz, yüz yüze gelmediğiniz bir insanla 1,5 yıl yazışmışsınız. Adam evlenmiş veya hep evliymiş.

Bu duruma ağır bir imtihan demek yerine okul, iş vb uğraşlara yönelip, hayatınızı yoluna koymaya ne dersiniz ?

Beni yargılamanıza gerek yok.üniversite okuyorum derslerim çok iyi derslerimi aksatmıyorum.görmeden de sevebiliyor insan dokunmadan da sevebiliyor.buraya konu açmamın sevebi yardımcı olmanız duygularımla hislerimle dalga geçmeniz değil.Sorum zaten çok açık

Aşk her zaman karşılıklı değildir aşk kutsal bir duygudur ölene kadar sevmektir başkasını görmemktir o senden nefret ederken senin onu sevmendir onun iyiliğini düşünmendir ona zarar vermemek için elinden geleni yapmandır gerekirse kendinden ödün vermendir.
cok dizi izleme bacim ya
aşk inan ki senin sandigin bu arabesk seyler degil. bu bambaşka bir kafa
adamla ne mazin var, 2 kere konusmussunuz kac kere sana gülmüş de neyin gülüşünü özlüyorsun? insan yeri geliyor dunyada en cok guvendigi, beraber huzurla yetistirmek hayalleriyle 2 cocuk yaptigi kocasindan yiyor esasli kazigi, kocasinin büyük israrlariyla yaptigi cocuklarjna 7/24 tek bakiyor, dünyada en guvendigi insan yeni sevgilisi rahatsiz diye cocuklarina nafaka bile vermek istemiyor.
onlar bile bir sekilde ayaga kalkarken senin bir mazin olmayan, opmedigin, sevismedigin, sana vaatler vermemis, ortak yasanmisliginiz olmayan bir adami bunca guzellemen aşk falan degil.

cok dizi izleme bacim ya
adamla ne mazin var, 2 kere konusmussunuz kac kere sana gülmüş de neyin gülüşünü izliyorsun? insan yeri geliyor dunyada en cok guvendigi, beraber huzurla yetistirmek hayalleriyle 2 cocuk yaptigi kocasindan yiyor esasli kazigi, kocasinin büyük israrlariyla yaptigi cocuklarjna 7/24 tek bakiyor, dünyada en guvendigi insan yeni sevgilisi rahatsiz diye cocuklarina nafaka bile vermek istemiyor.
onlar bile bir sekilde ayaga kalkarken senin bir mazin olmayan, opmedigin, sevismedigin, sana vaatler vermemis, ortak yasanmisliginiz olmayan bir adami bunca guzellemen aşk falan deg

Hmmm bana mı diyorsunuz çok dizi izlemeyin diye öpmediğin sevişmediğin derken burdan kimin çok dizi izlediği anlaşılıyor yalı çapkını yasak elma ha?sizin sevgi anlayışınızı bilmem ama ben böyle yetiştirildim muhafazakar bir ailede görmeden sevmek ibadettir bize göre.her önüne gelenle flört etmek el ele tutuşmak öpüşmek vs.bunlar çok normal şeyler değil mi sorun bende olabilir ben takıntılıyımdır.bana başkaları üzerinden örnek vermeyin benim hayatımı bir gün bile yaşamadınız dediklerinize asla kulak asmam başkaları beni ilgilendirmez beni ben ilgilendirir buraya bir sorunumu yazdım her insanda olabilecek bir sorun vaatler vermemiş demişsin bunu nerden biliyorsun vaatler vermediğini?bu başlı başına bir vaat değil miii

cok dizi izleme bacim ya
adamla ne mazin var, 2 kere konusmussunuz kac kere sana gülmüş de neyin gülüşünü özlüyorsun? insan yeri geliyor dunyada en cok guvendigi, beraber huzurla yetistirmek hayalleriyle 2 cocuk yaptigi kocasindan yiyor esasli kazigi, kocasinin büyük israrlariyla yaptigi cocuklarjna 7/24 tek bakiyor, dünyada en guvendigi insan yeni sevgilisi rahatsiz diye cocuklarina nafaka bile vermek istemiyor.
onlar bile bir sekilde ayaga kalkarken senin bir mazin olmayan, opmedigin, sevismedigin, sana vaatler vermemis, ortak yasanmisliginiz olmayan bir adami bunca guzellemen aşk falan degil.
2 cocuk yaptigim 10 yillik kocamdan kazik yedim.
Ondan once yaklasik 8 yıl hergun goz goze, diz dize gecirdigim adami kaybettim.

Su kadar dramatize olmadim yengenc, bazen kendimi cok duyarsiz hissediyorum.

Ölen birini hiç özlememissin heralde sen. Bir gün sevdiğiniz birini gerçekten kaybederseniz ölen birini özlemekle aynı şey olmadığına emin olursunuz. Boyle boş büyük büyük konuşmayın 3 günlük sadece sanaldan görüştüğünüz adamlara. Aşk Aşk. Aşkın bilimsel olarak bile bir süresi var. Sonrası paylaşımla, yaşananlarla oluşan artan sevgi bağı. Ama siz de doğru düzgün yaşanmışlık olmadığı için kalan Aşk degil takıntı. Gözünüzde büyütme, abartma o kadar.

Ha bir de herkesin yorumunu küçümseyip benimki dogru diye tutturacaksaniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeyecekseniz hiç yazmayın kendi bildiginizle gidin.

Hmmm bana mı diyorsunuz çok dizi izlemeyin diye öpmediğin sevişmediğin derken burdan kimin çok dizi izlediği anlaşılıyor yalı çapkını yasak elma ha?sizin sevgi anlayışınızı bilmem ama ben böyle yetiştirildim muhafazakar bir ailede görmeden sevmek ibadettir bize göre.her önüne gelenle flört etmek el ele tutuşmak öpüşmek vs.bunlar çok normal şeyler değil mi sorun bende olabilir ben takıntılıyımdır.bana başkaları üzerinden örnek vermeyin benim hayatımı bir gün bile yaşamadınız dediklerinize asla kulak asmam başkaları beni ilgilendirmez beni ben ilgilendirir buraya bir sorunumu yazdım her insanda olabilecek bir sorun vaatler vermemiş demişsin bunu nerden biliyorsun vaatler vermediğini?bu başlı başına bir vaat değil miii
7 yıl boyunca her gününüzün beraber geçtiği bir ilişki yaşadığını yazmışsın. E hani sevgiliyle görüşemeyecek kadar muhafazakar bir insandın?
7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun

7 yıl boyunca her gününüzün beraber geçtiği bir ilişki yaşadığını yazmışsın. E hani görmeden sevecek kadar muhafazakar bir insandın?
Başlarda uzun bir süre görüşmedik ve görmeden sevmeye yeterli.benim buraya yazdığım soru onu özlemeyi nasıl bırakırım.onunla belki uzun süre konuşmuşuzdur her günümüz beraber geçiyor diye öpüştük seviştik anlamına gelmiyor bu

Ölen birini hiç özlememissin heralde sen. Bir gün sevdiğiniz birini gerçekten kaybederseniz ölen birini özlemekle aynı şey olmadığına emin olursunuz. Boyle boş büyük büyük konuşmayın 3 günlük sadece sanaldan görüştüğünüz adamlara. Aşk Aşk. Aşkın bilimsel olarak bile bir süresi var. Sonrası paylaşımla, yaşananlarla oluşan artan sevgi bağı. Ama siz de doğru düzgün yaşanmışlık olmadığı için kalan Aşk degil takıntı. Gözünüzde büyütme, abartma o kadar.

Ha bir de herkesin yorumunu küçümseyip benimki dogru diye tutturacaksaniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeyecekseniz hiç yazmayın kendi bildiginizle gidin.
Konuyu başka yerlere çekmeyin beni sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz neyi neden yaptığımı neden soruyorsunuz.kimsenin yorumunu küçümsemiyyorum da.neden geçmişimle vuruyorsunuz.sorum şu her ne şekilde olursa olsun onu seviyordum gitmesi sanal vs.bırakın birini özlemeyi nasıl bırakabilirim sorum bu ya buu

Sevdiğim birini kaybettim ben sevdiğimiz birine ulaşamamak onu özlemek ama görememk ölen birini özlemek ile aynı

Konuyu başka yerlere çekmeyin beni sorduğum soruya cevap vermeyeceksiniz neyi neden yaptığımı neden soruyorsunuz.kimsenin yorumunu küçümsemiyyorum da.neden geçmişimle vuruyorsunuz.sorum şu her ne şekilde olursa olsun onu seviyordum gitmesi sanal vs.bırakın birini özlemeyi nasıl bırakabilirim sorum bu ya buu
Ciddiye alacaksaniz soyleyeyim o zaman. Bu takıntiniz geçmesi için doktor randevusu alacak ve ısrarla devam edeceksiniz. Öyle hemen birakmayacaksiniz. Adami takip etmeyi bırakacaksınız, sosyal medyadan uzak duracaksiniz biraz. Sonra gerçek hayatta sosyallesecek, etkinliklere katılacak, arkadaslarinizla eğlenecek, hobiler edinecek boş zamanlarını doldurararak az düşüneceksiniz. Ise yarar seyler yaptıkça, keyifli zamanlar gecirdikce de zaten bir sure sonra aklınıza bile gelmeyecek. Ama siz de tedavi de şart.

Ciddiye alacaksaniz soyleyeyim o zaman. Bu takıntiniz geçmesi için doktor randevusu alacak ve ısrarla devam edeceksiniz. Öyle hemen birakmayacaksiniz. Adami takip etmeyi bırakacaksınız, sosyal medyadan uzak duracaksiniz biraz. Sonra gerçek hayatta sosyallesecek, etkinliklere katılacak, arkadaslarinizla eğlenecek, hobiler edinecek boş zamanlarını doldurararak az düşüneceksiniz. Ise yarar seyler yaptıkça, keyifli zamanlar gecirdikce de zaten bir sure sonra aklınıza bile gelmeyecek. Ama siz de tedavi de şart.
Ben tedavi olamıyorum ailem izin vermez psikiyatriye giymeyi denedim izn vermediler ileride memur olamayack mışım.ayrıca çok arkadaşım var çok sosyalimdir.kendi üniversitemde bir çok topluluğa üyeyim

Sevdiğim birini kaybettim ben sevdiğimiz birine ulaşamamak onu özlemek ama görememk ölen birini özlemek ile aynı
Eski günleri özlemenizi anlıyorum ama şu an başkasını seven birini neden sevmeye devam ediyorsunuz? Hiç elimde değil demeyin, siz bunu istiyorsunuz. Nasıl unuturum, nasıl kurtulurum bu histen diye uğraşın. Bu his size sadece zarar verir.

Başlarda uzun bir süre görüşmedik ve görmeden sevmeye yeterli.benim buraya yazdığım soru onu özlemeyi nasıl bırakırım.onunla belki uzun süre konuşmuşuzdur her günümüz beraber geçiyor diye öpüştük seviştik anlamına gelmiyor bu
Benim sorduğumla bu cevabın ne alakası var? Sitede biraz hikaye uydurmuşsun. 7 yıl süren her gün görüşmeli hayali bir ilişki yazmışsın. Şimdi de görmeden sevmek ibadettir falan diyosun. Ne manaaa?

Benim sorduğumla bu cevabın ne alakası var? Sitede biraz hikaye uydurmuşsun. 7 yıl süren her gün görüşmeli hayali bir ilişki yazmışsın. Şimdi de görmeden sevmek ibadettir falan diyosun. Ne manaaa?
Ablam sen olayı yanlış anlamışsın belki başka birinden bahsediyormuşum sksksks

Ablam sen olayı yanlış anlamışsın belki başka birinden bahsediyormuşum sksksks
Ben de diyorum ki muhafazakarlık bünyeye sonradan mı yüklendi? Yetiştirilme tarzın son 1 yılda mı değişti. Gayet de görüştüğünü, normal sevgili gibi takıldığını anlatmışsın. Duvara mı anlatıyorum 🫠

Ben de diyorum ki muhafazakarlık bünyeye sonradan mı yüklendi? Yetiştirilme tarzın son 1 yılda mı değişti. Gayet de görüştüğünü, normal sevgili gibi takıldığını anlatmışsın. Duvara mı anlatıyo

Ben de diyorum ki muhafazakarlık bünyeye sonradan mı yüklendi? Yetiştirilme tarzın son 1 yılda mı değişti. Gayet de görüştüğünü, normal sevgili gibi takıldığını anlatmışsın. Duvara mı anlatıyorum

Back
X