Özlem nasıl giderilir?

yettiartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
122
14
13
Biri vardı çok seviyordum bırakıp gitti 5 ay oldu unutamıyorum sürekli onu kardeşlerini stalklıyorum çok özlüyorum çok onunla bir araya gelmemiz mümkün değil artık.karşıma çıkan herkesi reddediyorum sanki hayatımda o varmış gibi onun hayaliyle uyuyorum onun hayaliyle kalkıyorum ona zarar gelicek diye çok korkuyorum ona dua ediyorum unutmak istiyorum ama olmuyor işte o başkasını seviyor ben umurumda bile değilim.Her günüm onun hasretiyle geçiyor.ölmüş birini özlemek gibi ağır bir imtihan nasıl geçer ya da geçebilir mi?

Geciyor merak etmeyin ama o stalklama isini bi birakin once, kafanizi toplayacak baska etkinliklere yonelin, sokaga cikin iki oksijen alin.

Özlüyorum çünkü görmek istiyorum sesini gülüşünü çok özlüyorum çok
Tamam boyle olmaz ama, boyle unutamazsiniz. Yasadiginiz hisler ilk birkac ay belki normalsede artik baskasini sevdigini bildiginiz birini stalklamak cok hastalikli bi tutuma dogru ilerliyor.

Kendinize deger verin.

Millet yıllarca evli kalıp boşanıyor zamanla alışıyor geçiyor. Neden geçmesin ki? Bu da geçer. Ama en başta senin bunu istemen gerek. Sen ona ve geçmişe tutunmuş haldesin, unutmak istemiyorsun. Hâlâ onun iyi olup olmadığını düşünüyorsun. Başkasını seviyor , kendi yoluna bakıyor. Sen de artık kendi yoluna bakmalısın. Onu düşündüğünün çeyreği kadar kendini düşündün mü hiç?

Tamam boyle olmaz ama, boyle unutamazsiniz. Yasadiginiz hisler ilk birkac ay belki normalsede artik baskasini sevdigini bildiginiz birini stalklamak cok hastalikli bi tutuma dogru ilerliyor.

Kendinize deger verin.
Herkesin dediği gibi takıntı mı diyeceksiniz bu takıntı değil

Onun dediğine göre bizim onunla ahım şahım bir geçmişimiz yokmuş sadece iki kere konuşmuşuz o da 10 dk sürmüş unutabilirmişim ben pırlanta gibi biriymişim ben daha iyilerini hak ediyormuşum

Aşk karsiliklidir.
Takinti tek tarafli birakamama halidir.
Aşk her zaman karşılıklı değildir aşk kutsal bir duygudur ölene kadar sevmektir başkasını görmemktir o senden nefret ederken senin onu sevmendir onun iyiliğini düşünmendir ona zarar vermemek için elinden geleni yapmandır gerekirse kendinden ödün vermendir.

Sesini, gülüşünü özledim diyorsunuz da ben konularınızı okudum sanal bir ilişkiymiş sizin aranızdaki. Sesini, gülüşünü görmüyormuşsunuz ki.
Sanal olunca sesini duymuyor muyuz ya da görüntüyü açmıyor muyuz fotoğraf falan göremiyor muyuz hani biz teknoloji çağında yaşıyoruz ya

Onun dediğine göre bizim onunla ahım şahım bir geçmişimiz yokmuş sadece iki kere konuşmuşuz o da 10 dk sürmüş unutabilirmişim ben pırlanta gibi biriymişim ben daha iyilerini hak ediyormuşum
Bu bahsettiğin kişi eski konunda evlenip giden sadece 1 kere görüştüğün kişi mi? Sanaldan tanışıp kendini hemen kaptırıyorsun galiba. Psikolojik destek almayı denedin mi? Adam doğru demiş unutabilirsin aranızda ahım şahım geçmiş yok.

Hayir bu bahsettiginiz takinti.

Kendinizi onceliklemediginiz her his takintili bi tutumdur sadece.

Ay resmen takıntı.

Psikolojik destek aldım işe yaramadı evet ben kaptırdım kendimi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…