• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem Lina öz diye fenomenin önerdiği kahveyi kullananlar

Reziller ya gerçekten. 1milyondan fazla takipçisi var. Topluma hiçbir faydası olmayan biri.
Ya bi de haklarinda o kadar şeyler var ki , inananlara Allah akıl fikir versin, karı koca kamudan atılmışlar, eşiyle ilgili çok ağır ithamlar var ve yargı sürecindeler, yurtdışına çıkma yasağı konuldu, kadın hapse girmemek içi sürekli hamile kalıyor her sene ...

Ciğerini eline aldığında gelir burada konu açarsın arkadaşım yapma etme akıl mantık var. Bak diyet topicleri var boğazı tutup spor yapiyoruz. Herhangi birine katıl.

Ayrıca onun kocasının bir ürünü yok muydu zayıflatan, anasına da içiriyordu. Şimdi niye kahve linki? 😁
Çünkü markalarına cezalar geldi , artık başkası üzerinden satıyorlar markalarını ve sanki ürün onların değilmiş gibi davranıyorlar😅

O takipçilerin çoğu satın alınmış, gerçek takipçi değil, gerçek olanlar da var ama ...
Mesela bazı fenomenler giyinmeyi, makyaj yapmayı falan öğretiyor. Takip ettiklerim var gerçekten severek fakat bu vasıfsız kadının nesini takip ediyorlar gerçekten anlamıyorum. Bu ve bunun gibileri mesela bir de mrthecan diye biri var. Konuşmayı bile bilmiyor. Bu Özlem midir nedir, ne öğrettiği bir şey var, ne özendirebileceği bir aile hayatı. Anca böyle saçma sapan komik videolar çektiğini sanıp paylaşıyor. Önceden zengin hayatını gösteriyordu. Güzel desem güzel değil. Bu ve bunun gibi bir sürüsü.

Reziller ya gerçekten. 1milyondan fazla takipçisi var. Topluma hiçbir faydası olmayan biri.
Öyle deme kız nüfusu arttırmaya tam destek 🤣
Özlem denen kadın şeftali suyu içip kahve içiyorum diye millete yutturuyor , bir haberde gördüm gerçekten bardaktaki şeftali suyuydu posası dudağının kenarında kalmıştı ordan anlamış herkes 🤣
Gerçekten çok komikler şaşırıyorum gerçekten 😅

Ben takip ediyorum bu kahveyi sürekli öneriyo çalışanları falan da kullaniyo hatta zayıflatıyo diye.kullanan var mı işe yarar mı gerçekten
Bide ben günde bir defa olmak üzere 3 ay kolajen içiyorum kahveye de başlasam zararlı bir etkisi olur mu acaba bilemedim.
1 ayda vereceğin sağlıksız kilolar yerine. Kendine bence beslenme programı uygula. Vitamin değerlerine baktır d vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırır. Bol salata yeşilliklerle 12 kilo verdim ben. Bunlara hiç inanma derim. Başka hesaplardan kendilerine 'abla kahveyi kullanıyorum çok tok tutuyor falan' gibi yorumları kendileri yapıyorlar. Yanlarındaki çalışanlarda kahveden zayıflamıyor. Yorgunluktan zayıflıyor bence. 🤣 O yüzden mislerr gibi diyet programı uygula kendine ya da diyetisyene git. Ama kahve bence no😅

Bu kahvelerin içinde ilaç çıkıyor. Şu ödem atan ilaçlardan. İlk başta ödem attığı için zayıfladığını dusunursunuz, sonra tekrar alırsınız.
Mantıken bir kahve hiç yağ eritir mi ?
Kesinlikle kalıcı kilo verme değil ve sağlığınız etkilenir.
Kahve metabolizma hızlandırır ancak bu reklamlardaki kahveleri bende önermem kahvenin en sağlıklı hali türk kahvesinin içine tarcın be hindistan cevizi yağı koymak işte ozaman işe yarıyor ara öğünde içilirse

Mart ayını orucu da atlatiyim spora başlıcam haftada 3 gün Yememe de dikkat edersem dediğiniz gibi 1 ayda sağlıksız zayıflayıp hastalanmaktansa 3 ya da 4 ayda sağlıklı kilo veririm hem kalıcı olur teşekkürler 💐o fenomeni de takipten çıktım boş gösteriş yapıyor sadece

Back