Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

canım burdayım unutma.. neden ayrıldıgınızı bılmıyorum
senın ıcınde duacıyım ısallah bıse olur ve hersey yoluna gırer

tesekurler canım ısallah umarım senınde hersey gonlune gore olur

aklımdan cıkarmak ıcın ugrasıyorum ama yenı oldugu ıcınmı alısamadım bılmıyorum dedıgın gıbı zamanla olcak canım saol

tabıkı zamna bırakacaksın ama kendınıde boyle hırpalayıp uzmemelısın unutulur neler unutulmuyor kı ne acılar ne sevıncler ınsanoglu unutur...

kizlar...
Oncedende yazdım bilen biliyor cok ayrıntyada girmeden...içimi özlemimi yazmak paylaşmak istiyorum...senağlama
hem yazıyorr hem aglıyorum uf ya nasıl gececek bu içimdeki özlem unutamamak her an sanki o varmış gibi yada telefon acacak mesaj atacak mış gibi beklemek ölduruyor beni.senağlama.

Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor..yolda onun kullandıgı modelde araba görsem acaba omu diye bakıyorum ???şu saatte işten çıktı,şimdi yemekte,suan uyuyor,ayrılmasaydık şimdı arardı beklentisi yıkıyor beni...:çok üzgünüm:

Yolda sokakta elele gezen sevgilileri goruyorum..neden ben degilim dıyorum..neden sevenlerin arasına illa birileri girer..neden herşey yolundayken ayrılık

kurşun gibi vurur...sesini özledim,sıcacık bakan gözlerini özledım,içten gülümsemesini özledım,özledim herşeyini özledim.

Nasil unutulacak..mesajlarını okuyorum sil dıyorlar kıyamıyorum.telefon acıp bir sesini duysam diyorum sonu yine üzülecegim...:1no2:

Hani bir şarkı vardı şurası oturp ıçtıgımız yer
şurası elele gezdıgımız yer dıye
ne dalga gecerdım sarkıya komık sozler eklerdım:roflol:
şimdi bu şarkı sankı bana yazıldı
aynısını yaşıyorum

ayrılınca anladım ben onu sevmisim hemde cok kendımı eşşekten düşmuş gıbı hıssetıyorum yada paraşutsuz atlayıp yere çakıldım halende ayaga kalkamıyorum:tomato:.

Nasil unutulacak,nasil içimden sökup çikaracagim,acim nasil hafifleyecek,arkaşlar ne olur beni teselli edin lutfen size soruyorum..yardim edin...ihtiyacin var:uhm:

Söyle bir yazi okumuştum... Eger bir kisi severse sevgi olurmuş ...eger iki kişi severse sevgili olurmuş....eger iki kişi severde kavuşamassa aşk olurmuş.şeniz....meger ben aşikmişimsenağlama senağlama

hergün birşey daha biter
giderek aci vermez biten şeyler
kayitsiz bir razi olunuş başlar
siradan izler birakir en tutkulu aşklar...

senın acın daha taze o yuzden yalnızlığıda aşk acısınıda yoğun yaşıyorsun.gecçecek inan geçecek biraz zamana ihtiyacın var.ama bu dönemi biraz daha az yarayla kapatabilmek senin elinde. sen elinden geleni yaptıysan ve için rahatsa boş ver üzülme. bu ayrılıgın senın için çok hayırlı olduğunu inan zaman gösterecek. dua et mutluluğunun için. sende başka şeylere odaklan.

hergün birşey daha biter
giderek aci vermez biten şeyler
kayitsiz bir razi olunuş başlar
siradan izler birakir en tutkulu aşklar...

aldırma deli gonul sen şarkılar soyle ardından bosver gıden gıtsın......canım saol bılmıyorum zaman nasıl sıler ama suan acım cok yogun

senın acın daha taze o yuzden yalnızlığıda aşk acısınıda yoğun yaşıyorsun.gecçecek inan geçecek biraz zamana ihtiyacın var.ama bu dönemi biraz daha az yarayla kapatabilmek senin elinde. sen elinden geleni yaptıysan ve için rahatsa boş ver üzülme. bu ayrılıgın senın için çok hayırlı olduğunu inan zaman gösterecek. dua et mutluluğunun için. sende başka şeylere odaklan.

canım herkes unutursun dıyor bende zamna bırakıyorum...ama ınsanında elınde degıl bır an aklıma gelıyor..ya aglıyorum ya uzuluyorum..

arkadaşım bende ayrıldım.benım acımda çok taze.bende onu deli divane seviyordum.bende hikayemi yazmıştım.beni o kadar alçaltıcı bir hareket yaptıki .çok küçük düştüm.çok ağladım.karşımda nasıl bir insan yartamış gözümde.nasıl da inandırmıştı.o benim ilk aşkımdı. ama en azından aşk adına yapmam gerekenleri yaptım.tüm mesajlarını sildim.ama tabi beynimde silemedim.ama o da olacak zaman gececek.inan ben bıle unutmaya dair bu cesareti bulabiliyorsam sen de çok çok fazlası vardır.bak aklıma geldığı her an aynaya bakıyorum.gozlerıme bakıyorum.orda artık aşka dair bır iz degıl nefret görüyorum. bende deliler gibi sevmiştim. ama o hak etmedigunlerce agladım ama dedim ben aglarken o gezıyordu...bunu bilmek bile bana yetti.sende kalkkk. unutmaya çalış.

arkadaşım bende ayrıldım.benım acımda çok taze.bende onu deli divane seviyordum.bende hikayemi yazmıştım.beni o kadar alçaltıcı bir hareket yaptıki .çok küçük düştüm.çok ağladım.karşımda nasıl bir insan yartamış gözümde.nasıl da inandırmıştı.o benim ilk aşkımdı. ama en azından aşk adına yapmam gerekenleri yaptım.tüm mesajlarını sildim.ama tabi beynimde silemedim.ama o da olacak zaman gececek.inan ben bıle unutmaya dair bu cesareti bulabiliyorsam sen de çok çok fazlası vardır.bak aklıma geldığı her an aynaya bakıyorum.gozlerıme bakıyorum.orda artık aşka dair bır iz degıl nefret görüyorum. bende deliler gibi sevmiştim. ama o hak etmedigunlerce agladım ama dedim ben aglarken o gezıyordu...bunu bilmek bile bana yetti.sende kalkkk. unutmaya çalış.

neden erkekler boyledır bılmem bız acısından uzuntusunden..kıvranırken onlar baska lımanlardalar....canım senı adınada uzuldum...umarım bundan sonrası ıçın yuzun gulsun...benım kavgalı bır ayrılısım olmadı bırazda bu uzuyor unutmak ıstıyorum ama ınan bır kavgam olsa ona sıgınıp herseye bosverıcem ama bazı sebeblerden hem sevgımız hemde bız yıprandık...bu yuzden acısı bıraz daha fazla

galıba yanlızlık kendşnı odaya kapatmak ve sankı o hep varmıs gıbı yasamak ayrılıgı kabullenmemek hem daha uzuyor hem unutulma suresını uzatıyor

Bende aynı acıyı taşıyorum.Ama kendi kendime değene üzül diyorum.Sanırım zamanla herşey daha kolay olacak.Geçmeyecek ama hafifleyecek.Hele benimki gibi babasının kopyası bir oğlun olsaydı inan çok daha zor olurdu.Değmez canım üzülme.

canım yoksun galıba dunde yoktun umarım uzulupte hast falan olmamısındır

destınaber nerdesın
bugun gozukmedın ıyımısın canım
bızı ıhmal etme senı merak edıyoruz

destınaber nerdesın
bugun gozukmedın ıyımısın canım
bızı ıhmal etme senı merak edıyoruz

canım arkadaslar evde durup kafayı yıyecen cıkalım dedıler onlarla bırlıkteydım...
bıraz sohbet ıyı gelıyor dusuncelerım dagılıyor...
uzuntum bıraz azalıyor canım

canım lütfen üzülme,hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri,derdi veren allah dermanıda veriyor....
şimdi ne kadar güçlü olduğunu kendine ispat etme zamanı...kendine bi kaç gün ver üzül ağla onu düşün ve sonrasında içindeki herşeyi boşalt...
yavaş yavaş vazgeçmeye başla ,kabullen gerçkleri...
onu düşünürsen mesajları okursan..asla hayatından atamazsın,,ve gün geçtikçe acılar içinde kartopu gibi yuvarlanıp daha da büyür...
biz kadınlar bu hayattaki en güçlü varlıklarız bence..
ve herşeyin üstesinden gelebilirz...
artık mutlu olma zamanı ..kendine gel ,onun için değil seni sevneler için:)
sevgiler..

canım lütfen üzülme,hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri,derdi veren allah dermanıda veriyor....
şimdi ne kadar güçlü olduğunu kendine ispat etme zamanı...kendine bi kaç gün ver üzül ağla onu düşün ve sonrasında içindeki herşeyi boşalt...
yavaş yavaş vazgeçmeye başla ,kabullen gerçkleri...
onu düşünürsen mesajları okursan..asla hayatından atamazsın,,ve gün geçtikçe acılar içinde kartopu gibi yuvarlanıp daha da büyür...
biz kadınlar bu hayattaki en güçlü varlıklarız bence..
ve herşeyin üstesinden gelebilirz...
artık mutlu olma zamanı ..kendine gel ,onun için değil seni sevneler için:)
sevgiler..

canım bana verdıgın morale ve bu guzel yazına tesekkurler yanımda olupta paylastın ıcın ve tesellı ettıgın ıcın saolasın ısallah unutulacak ve o gucu bulucam kendımde

canım benim yaa o kadr iyi anlıyorumki acını barışma ihtimaliniz varmı diye sormuştum ama kesin bşy söylemedin eğer yoksa bir an önce unutmaya bak ben de sevgilimden ayrıldığımda çok zorlanmıştım duygusal şarkılar dinleme ben dinleyip dinleyip ağlıyodum ama kendini dağıtmakla ele bşy geçmiyo ne yazıkki çok sevmişsin biliyorum ama kendi kendine "güçlüyüm ben, giden beni kaybetti .sevse bırakmazdı,bi erkek uğruna dağıtmıycam kendimi "falan de belki işe yarar ben yapıyodum gerçi bi süre sonra yine eski halime dönüyodum ama :KK43: ne biliyim unutmaya çalış demekki hayırlısı böyleymiş diye düşün belki seni daha mutlu edecek birileri çıkacak karşına bu kadar harap etme kendini bilirim insanın aklına hep eski güzel günler gelir ama düşünmemeye çalış bişeylerle uğraş kafanı başka şeye bak arkadaşlarımla dolaştım biraz demişsin daha çok vakit geçir onlarla inan insanın kafası dağılıyo takma bu kadara.s.

ıyı yapmıssın canım tek basına hıc bıse cekılmıyo
suan tekım ve cok canım sıkkın

X