Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

oof offf bende çookk özledimmmmm ama malesef ayrı kalmak zorundayız...senağlamasenağlama
unutulur elbet zamanla ama acı çok tazeyken olmuyor kızlar geçmiyor zaman yaşanılanlar unutulmuyor zamanla inşallah unuturuz amahiç ayrılmak zorunda kalmasak keşke...
:çok üzgünüm::a015::a015:

canım dogru soyluyorsun...ama tam yapıyım ve herseyden vazgecıyım ona aıt ne varsa..yok edıyım dıyorum ama o cesaretıde bulamıyorum...
O cesareti bulmayacaksın arkadaşım,o cesareti kendin yaratacaksın.

Böyle yaparsan,geçmişin hayalleriyle yaşayıp hala telefon,mesaj beklersen üzülen sen olursun.

Artık bazı şeyleri değiştirmen gerekiyor.

unutmak diye birşey yok yaşanılan hiçbir şey unutulmaz elbet ama yaşadıklarını aklınıza getirmeyip erteleyebilirsiniz gerçketn bunu yapmak isterseniz oluyo tecrübeye sabittir ....
inanın öyle bir unutuluyo ki artık onunla ilgili birşey olsa içiniz bile sızlamıy sanki o kadar yaşadıklarınız hiçbiri yaşanılmamış gibi hissediyorsunuz
ama dediğim gibi gerçekten unutmak isterseniz başarırsınız

canım bak üzüldüm haline.ben de yakın zamanda aynı şeyleri yaşadım,toparlanmaya çalışyorum.tavsiyem kendinle çok fazla başbaşa kalma.kapatma kendini.insan yalnız kaldıkça geçmişe odaklanıyor.kalabalık ortamlara takıl,sevdğin yakın hisstetiğin arkadaşalarınla vakit geçir.bi uğraş bul kendine.yalnızken vakit hiç geçmek bilmez daralırsın düşün düşün.bi de çok dua et,çok faydası var.inan bak zaman geçtikçe duanın gücüyle birlikte herşeye alışmaya başlıyosun.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

zaten arkadaslarım var ve buraya yogunlasıyorum dıkkatım dagılsın dusunmeyım dıye...
duaya sıgınıyorum..sende ayrılık yasamısın halımden anlıyorsun ama yenı oluncada...bıraz zaman gerekıyor galıba...

unutmak diye birşey yok yaşanılan hiçbir şey unutulmaz elbet ama yaşadıklarını aklınıza getirmeyip erteleyebilirsiniz gerçketn bunu yapmak isterseniz oluyo tecrübeye sabittir ....
inanın öyle bir unutuluyo ki artık onunla ilgili birşey olsa içiniz bile sızlamıy sanki o kadar yaşadıklarınız hiçbiri yaşanılmamış gibi hissediyorsunuz
ama dediğim gibi gerçekten unutmak isterseniz başarırsınız

ıstıyorum ama sabır ve zaman gerekıyor zor anlar yasıyorum kendımıde yıpradıyorum gececek ısallah

oof offf bende çookk özledimmmmm ama malesef ayrı kalmak zorundayız...senağlamasenağlama
unutulur elbet zamanla ama acı çok tazeyken olmuyor kızlar geçmiyor zaman yaşanılanlar unutulmuyor zamanla inşallah unuturuz amahiç ayrılmak zorunda kalmasak keşke...
:çok üzgünüm::a015::a015:

keske herkes sevdıgı kısıyle gelecegıde olsa evlense ayrılıklar olmasa ve su cekılen acılar olmasa

canım şartlama kendini.
unutamamaya o kadar odaklamışsınki kendini.
bir de mesajları silmek,ondan kalanları atmak konusunda da çok zorlama kendini.
göz önünde tutma yeter.
biraz değişiklik yapabilsen hayatında, kendini oyalayacak bir şeyler bulabilsen daha kolay olacak senin için inan.
seni anlamadığımızı düşünme,ama elinden geleni yaptıysan artık yapacak bir şey kalmıyor, olmayınca olmuyor.

canım şartlama kendini.
unutamamaya o kadar odaklamışsınki kendini.
bir de mesajları silmek,ondan kalanları atmak konusunda da çok zorlama kendini.
göz önünde tutma yeter.
biraz değişiklik yapabilsen hayatında, kendini oyalayacak bir şeyler bulabilsen daha kolay olacak senin için inan.
seni anlamadığımızı düşünme,ama elinden geleni yaptıysan artık yapacak bir şey kalmıyor, olmayınca olmuyor.

dogru olmayınca olmuyor...elımden gelen herseyı yaptım..ama ılıskı bır yere gelıp tıkandı ve bıttı...sızın destegınız ve verdıgınız moral yetıyor canım saol

ayrılık acısı zor ..evet ama tekrar bırlesmenınde olasılıgı yoksa kendıne ezıyet etme bır an once onunla ılgılı ne varsa aklından cıkar ama bununda olması ıcın zaman lazım..ısallah yenı sevdanda guler yuzun..

öyle zorki bu ayrılık acısı helede çok sevmişsen ölümden beter:çok üzgünüm:hiç barışma ihtimaliniz yokmu canım yaa????

merhabalar.unutursun zamanla diyemiycem.ama ilişki bittiyse aşk neden bitsin kolaymı zınk diye yaşananları unutmak.onu içinde yaşat tabi takıntı yapmadan zamanla bunuda öğreneceksin onsuz.ama hep onunla.inşallah arar.ama ümitsizsen.adam gibi sevdim layık olamadı dersin.biz içimizde aşkımızı cok büyütüyoruz.sonra bir bakıyoruz.herşey yalan.ama sevebilmek bir yetenek.aşkından gocunma o güzelim şarkılar çaldığında sonra kimin yüreği parçalanacak.sonra bakmışsın sana onu unutturucak birisi girivermiş hayatına.kalbin yeniden hızlı atmaya başlarsa yeni birşeyler yaşarsın.ama biraz daha kavrulucaksın.kural bu.aşkına layıksa umarım tekrar başlarsınız ama değil diyorsan imkansız aşkınla koyun koyuna yaşamayı öğreneceksin

öyle zorki bu ayrılık acısı helede çok sevmişsen ölümden beter:çok üzgünüm:hiç barışma ihtimaliniz yokmu canım yaa????

cok sevdım esmer melek ama tabıkı ıhtımaller hep vardır bılmıyorum artık hayırlısı...

merhabalar.unutursun zamanla diyemiycem.ama ilişki bittiyse aşk neden bitsin kolaymı zınk diye yaşananları unutmak.onu içinde yaşat tabi takıntı yapmadan zamanla bunuda öğreneceksin onsuz.ama hep onunla.inşallah arar.ama ümitsizsen.adam gibi sevdim layık olamadı dersin.biz içimizde aşkımızı cok büyütüyoruz.sonra bir bakıyoruz.herşey yalan.ama sevebilmek bir yetenek.aşkından gocunma o güzelim şarkılar çaldığında sonra kimin yüreği parçalanacak.sonra bakmışsın sana onu unutturucak birisi girivermiş hayatına.kalbin yeniden hızlı atmaya başlarsa yeni birşeyler yaşarsın.ama biraz daha kavrulucaksın.kural bu.aşkına layıksa umarım tekrar başlarsınız ama değil diyorsan imkansız aşkınla koyun koyuna yaşamayı öğreneceksin

dedıgın gıbı oyle cabucacık bıtecek unutulacak bırsey degıl ask acısı bılmıyorum canım ısallah sevgımı hak eden bırısı olur..hayırlısı ama ınan unutmakta cok ama cok zor

cok seviyorsan gururunu birak ve onu ara yada bir mesaj cek baskalari yuzunden ayrildiysaniz eger ayrilmaniz cok sacma derim ara ve askina sahip cik canim :KK66:

ayrılık acısı zor ..evet ama tekrar bırlesmenınde olasılıgı yoksa kendıne ezıyet etme bır an once onunla ılgılı ne varsa aklından cıkar ama bununda olması ıcın zaman lazım..ısallah yenı sevdanda guler yuzun..

aklımdan cıkarmak ıcın ugrasıyorum ama yenı oldugu ıcınmı alısamadım bılmıyorum dedıgın gıbı zamanla olcak canım saol

cok seviyorsan gururunu birak ve onu ara yada bir mesaj cek baskalari yuzunden ayrildiysaniz eger ayrilmaniz cok sacma derim ara ve askina sahip cik canim :KK66:

canım 12 agustosta dogum gunuydu maıl attım gayet sade bır mesajdı oda bana tesekkur ettı gurur yapmıyorum ama araya gırenler yıprattılar sevgımızı

benim acımda daha çok yeni aşk zor unutması dahada zor insan yaşadığında anlıyor bunu...ufacık bir ümidim olsaydı ben savaşırdım gurur yapma sen ara canım malesef benim birdaha kaybettiğim aşka dönme şansım hiç yok..zaman ilacını yaramıza basmaya alışmaktan başka çare yok sanırım...

O cesareti bulmayacaksın arkadaşım,o cesareti kendin yaratacaksın.

Böyle yaparsan,geçmişin hayalleriyle yaşayıp hala telefon,mesaj beklersen üzülen sen olursun.

Artık bazı şeyleri değiştirmen gerekiyor.

o kadar kesın ve net seyler soyluyorsun kı cok dogrusun...
ınan sana cevao yazıcam ama dogru kelımelerı bulamıyorum..
haklısın bıraz zaman gerekıyor

benim acımda daha çok yeni aşk zor unutması dahada zor insan yaşadığında anlıyor bunu...ufacık bir ümidim olsaydı ben savaşırdım gurur yapma sen ara canım malesef benim birdaha kaybettiğim aşka dönme şansım hiç yok..zaman ilacını yaramıza basmaya alışmaktan başka çare yok sanırım...

canim benim allah sanada banada sevip ayrilanlarada sabir versin ve gelecegimizden guldursun bizi hak eden sevgililer versin

canım burdayım unutma.. neden ayrıldıgınızı bılmıyorum
senın ıcınde duacıyım ısallah bıse olur ve hersey yoluna gırer

X