Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

offfff ask acisi ne kötü birsey
ariyorum ariyorm ya cikmiyor yada telefonu kapali
allahim sen sabir verr

anım bana oyle geldıkı baban bu kadar manevı baskı altında kalıp bence kabul edıcek sabret guzelım

ebrucuğum, öncelikle babanın dışında tüm aile fertlerinin, hem de dedenin bile onaylamış olması, sevdiğinin zaten yanlış biri olmadığını gösteriyor bence. Bu durumda babanın aşırı duygusallık gösterdiğini düşünüyorum.

özel olmazsa baban neden istemiyor diye sorabilir miyim? benim şu anda aklıma gelen, sanki baban sadece senden ayrılmamak için, ya da ne kadar inat etsem kızım daha çok yanımda kalır diye düşünüyor gibi geliyor.

Ve benim bir arkadaşımın da babası önce karşı çıktı, 4-5 yıl sonra baktı ki kızı vazgeçmedi, demek ki gerçekten seviyorlarmış dedi, sonra sigortalı iş şartı koydu, çocuk işe girdi, nişan oldu, sonunda düğün de oldu.

Babası emin olmak istemiş, bunlar bakalım direnecek mi, gerçekten sevgileri var mı diye...

evet babam duygusal davranıyo ben onun ılk goz agrısıyım herkez senın gıbı dıyo
bana kıyamıyo ...bıraz maddı durum suan aılemdekı kadar rahat olmucak cunku
ıs var ama ev yok falan
babam zaten kardesım evlendıgınde benım ıcın onu vermem kımseye demıs anneme
bırazda benım sıkıntı cekcegımı dusundugu ıcın kıyamıyo ve ınatta apıyo
ve bazı kotu ınsanların lafları tuz bıber oluyo
bunları konusuyorum ama zaten sevdıgım yok suan babam tamam dese ne olcak
cok karısık bı durum dayım ısın ıcınden cıkamıyorum
hala sevıyorum bana babanı ıkna et dedı ama kendınde hıc ses yok ben sımdı mucadele edıyımmı pes edıyımmı bılemedım
onsuz olmaktan cok korkuyorum

oyle guzel acıklıyosunkı babamın sevdıgımın dusuncelerını bıre bır yazıyosun sankı saol ya ıyıkı varsızınz

sen naptın gelısme degısıklık varmıa.s.

ısallah gulerız ama suan ben ılerde onunla bunlara gulmek ıstıyorum senağlama

kendini toparlaman lazım böle kendini hırplayarak bi yere varamazsın herşeyin ilaçı zaman zamana bırak ve kendini başka şeylerle meşgul et

bugün cikti telfona ama ayrilmadim...sadece tartisdik biraz...uyuz oluyorum hicbirsey olmamis gibi davraninca..kendinden okadar eminki:mymeka:

hakkında hayırlrsı olsun sen ıstıyosun ayrılıgı
ama bıraz zaman tanı belkı duzelır hersey:1hug:

ben günleri sayamıyorum. beraberken yoktu takvimim, dün takvim ekledim. ayrıldığımız tarihten, artık sadece arkadaş olduğumuz tarihten bu yana hesaplamak için. geçen akşam buluştuk, sahilde yürüdük, oturduk biraz. dün gece mesaj çekmiş,hoş bir şekilde...:asigim: ben çok geç gördüm ama cvp yazdım yine de.

bir kitap okuyoruz ikimiz de. erkeklerle kadınlar arasındaki farkları anlamaya yönelik. oradaki şeyler üzerinde de konuşuyoruz. sanki birbirinden hoşlanan arkadaşlar gibiyiz de aynı zamanda. hiçbir şey için umut etmiyorum. sadece bugünler böyle güzel. ama tekrar aynı sorunları yaşamaktan korktuğum için için için hep böyle kalmak da istiyorum. bir yandan da birbirimize saygımızı yitirmeden ayrılmayı başardığımız, hala karşılıklı sevgimiz olduğu ve de ikimiz de belki de ilk defa eşit şekilde çabaladığımız için de umuda da kapılıyorum bazen. bilmiyorumkafamçokkarıştı

benım bıle kafam karıstı :uhm:
ne ayrısın ne bır nasıl bısebu
senın korkularındafazla yasadıklarından dolayı sanırım hayırlısı:1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
merak edıyorum nerdesınız
hayırlı ramazanlar

merhaba arkadaşlar...

ebru, önceki sayfada cevabını şimdi gördüm, nasıl ortada yok şu an sevdiğin? senden babanı ikna etmeni istemişti, ama hiç mi konuşmuyorsunuz bu arada, telefonla da olsa? konuşmuyorsanız, bunu sana açıkladı mı, ne şekilde haberleşeceksiniz? ortak kararınız mı?

benim de kafam karıştı şimdi. ben sizi bizim gibi görüşüyor ama beraberliğe başlamak için zamana ihtiyacınız var sanıyordum...

merhaba nerdesınız ya
yok bız gorusmuyoruz
hıc bısekılde gorusmuyorz bende yzmıyorum oda
kafam karısık ıste nasılbı ıs bu anlamıyorum bı yazıyım bıse dıyorum kendımı frenlıyorum

hayatım ayrılık sebebiniz nedir bilmiyorum ama ben olsam bu kadar sevreken ayrılmazdım.sonuna kadar mücadele ederdim baktım olmuyo,o zaman zaten kendini üzecek kadar sevgi kalmazdı herhalde.senin ilişkinde belki onarılacak bişeyler vardı ve onları göremedinde şimdi aklına gelince mi bu kadar üzülüyosun.değilse yani her yolu denedin ama olmadıysa kendini bu kadar yorma.onun senden ayrıldığı için bu kadar üzülmediğini farket.çünki senin sevgin kadar büyük olsaydı sevgisi zaten seni kaybetmeyi göze alamazdı.sevgiyle kal.Allah içine huzur versin

kızlar valla hepınızı ozledım.
bılgısayarımda problem var lanet olsun bır cozum bulunamadı
kac gundur aklım sızde kaldı ıs yerındede kk gırmek ıcın zaman bulamıyorum
bazen yogun oluyor...
umarım herkes ıyıdır..herkese hayırlı ramazanlar.

bı gelısme yok malesef
sen naptın nasıl durumlar duzeldımıhihoyyyt

üzülme hayirlisi olsun
eh biraz düzeliyor iste özen gösteriyor yani birseyler düzeltmeye calisiyor...ariyor, mesaj yaziyor ama hep söylemem gerektigim icin yani bir seylerin farkina varmasi icin hep söylemem gerektigim beni hala rahtsiz ediyor :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…