Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anım bana oyle geldıkı baban bu kadar manevı baskı altında kalıp bence kabul edıcek sabret guzelım
ebrucuğum, öncelikle babanın dışında tüm aile fertlerinin, hem de dedenin bile onaylamış olması, sevdiğinin zaten yanlış biri olmadığını gösteriyor bence. Bu durumda babanın aşırı duygusallık gösterdiğini düşünüyorum.
özel olmazsa baban neden istemiyor diye sorabilir miyim? benim şu anda aklıma gelen, sanki baban sadece senden ayrılmamak için, ya da ne kadar inat etsem kızım daha çok yanımda kalır diye düşünüyor gibi geliyor.
Ve benim bir arkadaşımın da babası önce karşı çıktı, 4-5 yıl sonra baktı ki kızı vazgeçmedi, demek ki gerçekten seviyorlarmış dedi, sonra sigortalı iş şartı koydu, çocuk işe girdi, nişan oldu, sonunda düğün de oldu.
Babası emin olmak istemiş, bunlar bakalım direnecek mi, gerçekten sevgileri var mı diye...
ilerde bunlara güleceksin atlatana kadar cok aci cekiyorsun biliyorum ama sonra aklina geldiginde sade gülümsüyorsun inan bana hele birde coluk cocogun olunca birak onu düsünmayi kendini bile düsünemez hale geliyorsun üf be gene annem gibi konustum
offfff ask acisi ne kötü birsey
ariyorum ariyorm ya cikmiyor yada telefonu kapali
allahim sen sabir verr
kendini toparlaman lazım böle kendini hırplayarak bi yere varamazsın herşeyin ilaçı zaman zamana bırak ve kendini başka şeylerle meşgul et
bak allah soylmenı ıstemıyoı:1no2: bırazdaha dusun:teselli:
bugün cikti telfona ama ayrilmadim...sadece tartisdik biraz...uyuz oluyorum hicbirsey olmamis gibi davraninca..kendinden okadar eminki:mymeka:
ben günleri sayamıyorum. beraberken yoktu takvimim, dün takvim ekledim. ayrıldığımız tarihten, artık sadece arkadaş olduğumuz tarihten bu yana hesaplamak için. geçen akşam buluştuk, sahilde yürüdük, oturduk biraz. dün gece mesaj çekmiş,hoş bir şekilde...:asigim: ben çok geç gördüm ama cvp yazdım yine de.
bir kitap okuyoruz ikimiz de. erkeklerle kadınlar arasındaki farkları anlamaya yönelik. oradaki şeyler üzerinde de konuşuyoruz. sanki birbirinden hoşlanan arkadaşlar gibiyiz de aynı zamanda. hiçbir şey için umut etmiyorum. sadece bugünler böyle güzel. ama tekrar aynı sorunları yaşamaktan korktuğum için için için hep böyle kalmak da istiyorum. bir yandan da birbirimize saygımızı yitirmeden ayrılmayı başardığımız, hala karşılıklı sevgimiz olduğu ve de ikimiz de belki de ilk defa eşit şekilde çabaladığımız için de umuda da kapılıyorum bazen. bilmiyorumkafamçokkarıştı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
merak edıyorum nerdesınız
hayırlı ramazanlar
ben burdayim gamyoncuiremsu
hayirli ramazanlar canim a.s.
noldu senin durumda bir degisme varmi
merhaba arkadaşlar...
ebru, önceki sayfada cevabını şimdi gördüm, nasıl ortada yok şu an sevdiğin? senden babanı ikna etmeni istemişti, ama hiç mi konuşmuyorsunuz bu arada, telefonla da olsa? konuşmuyorsanız, bunu sana açıkladı mı, ne şekilde haberleşeceksiniz? ortak kararınız mı?
benim de kafam karıştı şimdi. ben sizi bizim gibi görüşüyor ama beraberliğe başlamak için zamana ihtiyacınız var sanıyordum...
bı gelısme yok malesef
sen naptın nasıl durumlar duzeldımıhihoyyyt