Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

hayat hep gulmuyo
hakkımızda hayırlısı umut etmek daha kotu bılıyomusun daha zor senın ısın dah aıyı allah yuzumumuzun guldursun ya hakkımız erkek mılletı ne yasuıyolar bılıyorum ama bızım gıbı olamazlar emınım

hayat hep gulmuyo
hakkımızda hayırlısı umut etmek daha kotu bılıyomusun daha zor senın ısın dah aıyı allah yuzumumuzun guldursun ya hakkımız erkek mılletı ne yasuıyolar bılıyorum ama bızım gıbı olamazlar emınım

OYLE HAYAT HER ZAMAN GULDURMUYOR
hayırlısı yasayıp gorecegız ısallah bundan sonra guler

OYLE HAYAT HER ZAMAN GULDURMUYOR
hayırlısı yasayıp gorecegız ısallah bundan sonra guler

saol canım konusmak ıyı geldı
elbet gulucez dua et
senı opuyorum cok ara verme kk ya
ıyı gecekler bırazdn cıkıcam canım :1hug:a.s.kaydirigubbakcemile

saol canım konusmak ıyı geldı
elbet gulucez dua et
senı opuyorum cok ara verme kk ya
ıyı gecekler bırazdn cıkıcam canım :1hug:a.s.kaydirigubbakcemile

canım sanada ıyı geceler bende optum
sabah ola hayrolakaydirigubbakcemile3
bende cıkıyorum byeeeeeeehihoyyyt

arkadaslarım yaa umarım ıyısınızdır..yaa ben ugrasıyorum ugrasıyorum şu ozel mesaj bolumunu acamıyorum yardım edermısınız ayrıntılı bır sekılde yazarsanız. sevınecegım lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslarım yaa umarım ıyısınızdır..yaa ben ugrasıyorum ugrasıyorum şu ozel mesaj bolumunu acamıyorum yardım edermısınız ayrıntılı bır sekılde yazarsanız. sevınecegım lutfen

canım nerdesın yıne gorusemedık
evet ozel msjı acta barı ordan gorusemesekte yazarız
yukarda kontrol panelı var oraya gır orda ayarlar yazıyo orayada gır
bı sayfa acılcak ozel mesajlasma olan bolumu doldur ısaretle en alta gel ve degısıklıklerı kaydet de
olur canım ısallh yaparsın:1hug:

canım inş sonunuz iyi olur ya amin diyorum...

hem özlemek, özlemekle birlikte aslında ayrılığı gerektirecek yeterli sebebimizin olmadığını fark etmek, tekrar demeyeyim de o'nunla yeni bir ilişkiye hazır hissetmek günden güne kendini, ama adım atamamak, korkmak, bir an önce şu günlerin geçmesini, kitaplarımızı bitirmeyi, bir an önce yeterince şeyin dank ettiğini görmeyi dört gözle beklemek...

hem özlemek, özlemekle birlikte aslında ayrılığı gerektirecek yeterli sebebimizin olmadığını fark etmek, tekrar demeyeyim de o'nunla yeni bir ilişkiye hazır hissetmek günden güne kendini, ama adım atamamak, korkmak, bir an önce şu günlerin geçmesini, kitaplarımızı bitirmeyi, bir an önce yeterince şeyin dank ettiğini görmeyi dört gözle beklemek...

kararını verdın galıba sımdı onu bekleme zamanımı
allah yardımcın olsun
senı anlıyorum en tezzamanda hakkında hayırlısı olsun

allahım kolaylık versin size kızlar ama bişey söylemeden geçemicem inanın bazen yaşanmadan bitmesi çok daha iyi oluyor o yüzden kendinizi fazla paralamayın..
emin olun rabbimin size yazdığı kaderde o insanlar olsaydı yanınızda canınızda olurlardı
sevgiyle kalın...

allahım kolaylık versin size kızlar ama bişey söylemeden geçemicem inanın bazen yaşanmadan bitmesi çok daha iyi oluyor o yüzden kendinizi fazla paralamayın..
emin olun rabbimin size yazdığı kaderde o insanlar olsaydı yanınızda canınızda olurlardı
sevgiyle kalın...

dogru dıyosun ama ınsanın elınde olmuyo malesefkı allah hakkımızda hayırlısını versın:Saruboceq:

sevgiyle kalın...

cok saol canım dogru kaderımızde olsaydı kımse engel olamazdı
ama unutmak ve ask acısıda zor guzelım atladılacak ama zaman
bundan sonrası ıcın guler yuzumuz ısallah

canım ne guzel ozetlemısın evet ozlemek ve ayrılmak ıcın yeterlı sebebın olmadıgını bılmek ve beklemek ISTE TAM BENIM ILISKIMIN OZETI saol canım
oncedende dedım senın ıcın en guzelı ve hayırlısı olsun tatlım

canım nerdesın yıne gorusemedık
evet ozel msjı acta barı ordan gorusemesekte yazarız
yukarda kontrol panelı var oraya gır orda ayarlar yazıyo orayada gır
bı sayfa acılcak ozel mesajlasma olan bolumu doldur ısaretle en alta gel ve degısıklıklerı kaydet de
olur canım ısallh yaparsın:1hug:

canım cok saol actım mesajda attım umarım dogrudur
allah ne muradın varsa versın

canım herşey biz insanlar için ayrılıkta sevivçte hüzünde herşey.. bu yasadığımız herşey bizin sınavımız.. her ayrılıktan sonra 4 aşama vardır.
1-şok dönemi
2-üzüntü dönemi
3-isyan dönemi
ve en sonunda da kabullenme dönemi..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versn canım..
onu düşünmek yerine kndine başka oyalanacak şeyler bulursan daha kolay atlatabilirsin canım bu gunleri
sevgiyle kal tatlım..

1,5 ay aradan sonra yeni bir ilişkiye başladık onunla. İkimiz de bu şansı iyi değerlendirmeyi umuyoruz. Şu anda şaşkınım. Ama bu durum bile çok huzur verici.

Benim durumumda ayrılmış olan arkadaşlara bir umut olur umarım bu mesajım. Hiçbir şey planla olmuyor bunu anladım. Bugün başlayacağımız hiç aklıma bile gelmemişti, her ne kadar içimden gelse de. Güzel olan da buymuş, onu gördüm.

Hepimize mutluluklar diliyorum...

1,5 ay aradan sonra yeni bir ilişkiye başladık onunla. İkimiz de bu şansı iyi değerlendirmeyi umuyoruz. Şu anda şaşkınım. Ama bu durum bile çok huzur verici.

Benim durumumda ayrılmış olan arkadaşlara bir umut olur umarım bu mesajım. Hiçbir şey planla olmuyor bunu anladım. Bugün başlayacağımız hiç aklıma bile gelmemişti, her ne kadar içimden gelse de. Güzel olan da buymuş, onu gördüm.

Hepimize mutluluklar diliyorum...

ay okadar sevındım kı cok mutlu oldum ya kaydirigubbakcemile3
ısallah bundan sonrası hep ıstedıgınız gıbı gıder
dogru demıssın hıc bıse bızım ayarladıgımız gıbı olmuyo
dedıgın gıbı bızede bı umut olsun ısaallh bızde senın kadar sansşlı oluruz kaydirigubbakcemile
mutlulugunuz daım olsun hıc eksılmesın:Saruboceq:

Hepimize mutluluklar diliyorum...[/QUO

canım cok sevındım hayırlı olur ısallah
mutlu ve yuzun guler allah pısman etmesın tatlım

canım herşey biz insanlar için ayrılıkta sevivçte hüzünde herşey.. bu yasadığımız herşey bizin sınavımız.. her ayrılıktan sonra 4 aşama vardır.
1-şok dönemi
2-üzüntü dönemi
3-isyan dönemi
ve en sonunda da kabullenme dönemi..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versn canım..
onu düşünmek yerine kndine başka oyalanacak şeyler bulursan daha kolay atlatabilirsin canım bu gunleri
sevgiyle kal tatlım..

tesekkurler canım yorumun ıcın galıba ben dordunude aynı anda yasıyorum
buda benı daha cok yıpradıyor
sende sevgıyle kal

X