Evet asıl sorun kilolarım fakat insanlara inat yemek istiyorum hep inadına yapıyorum sonra üzülen yine ben oluyorum.Zayıflarsam insanların istediği olacak ve ben insanların istediği şey olsun istemiyorum !
hayır şekerim seninki tembelliğine ve kolaycılığına uydurduğun ve haklı gördüğün bir kılıf sadece, kendini kandırmaktan başka bir şey değil.
her istediğin olmuş şu ana kadar sanırım ne dediysen yapılmış her şeye kolayca ulaşmışşsın ama bu biraz zor olunca kolaya kaçmak olmuş
kızma asla seni üzmek istemem ama inan buradan bakınca o kadar bariz ki bilinçaltın yanlışı daha fazla sürdürme
Hemen bir diyetisyenden randevu alıyorsun.
Aldığın listeyi harfiyen uyguluyorsun;giyip eşofmanlarını yürüyüşe çıkıyor,imkanın varsa spor salonuna gidiyorsun.
Sonrası çorap söküğü gibi gelecek,bana güven
kendini yenilediğin anda o enerji geliyor, üşengeçlik gidiyor. ama insan kendini saldıkça, daha da salıyor. herkese oturmak, dinlenmek ve bol bol yemek yemek daha tatlı gelir. Benim de öyle dönemlerim olur, bazen 2 gün evden çıkmam, sonra kendi kendime derim "sen iyice salaklaştın" diye kendime kızarım.
dışarı çıktıkça, meşgale buldukça insan yenileniyor.
ve en önemlisi spor bence. yenilenmenin birebir formülü. ben kendimi güçsüz hissettiğim zaman, hemen kendimi yürüyüşe veririm. kulağıma en sevdiğim şarkıları takıp saatlerce yürürüm. sana da tavsiye ediyorum. hem ruha, hem de bedene faydalı.
insan üşengeçliğe, fazla kilolara, mutsuzluğa bahane bulmak istediği zaman, dertten daha fazlası bulunmaz.
silkinirsen sorun kalmaz.
psikolog da psikiyatristte aynı şeyleri söylüyor ve ben artık şuna inanıyorum en iyi doktorlara gidersem bile gideyim iş bende bitiyor kendimi hiçbir konuda zorlamıyorum çok haklısınız farkındayım kendime de söz verdim artık yeni bir hayata başlayacağı herşeyimi değiştireceğim umarım başarılı olurum sizin de fikirlerinizi alayım dedim çoğunuz benden yaşça büyüksünüz tecrübelisiniz ve kanımca en önemlisi samimisiniz.Konudan konuya geçmek olacak ama hiç enerjim yok enerjimi nasıl sağlayabilirim ?
yapmaya çalışacağım zorlayacağım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?