- 16 Haziran 2015
- 18
- 2
-
- Konu Sahibi Fatmanur 1
Resmen beni anlattın ama bende henüz aşabilmiş değilim uardımcı olamıcamMerhaba arkadaşlar daha önceden farkında değildim ama galiba bende özgüven eksikliği var her zaman her yerde kendimi birileriyle kiyasliyorum kendime çok haksızlık ediyorum kimse beni sevmiyo gibi geliyo herşeye aliniyorum ortamlarda rahat olamıyorum mutlu olamıyorum sizden isteğim benim gibi özgüven eksikliği olupta asan arkadaslar varsa bı yardım edin bana lütfen neler yaptınız da degistiniz
Benim boyle olmamda ailem etkin pekı ya senİnşallah aşarsın ya bende deniyorum bazen onuda sanki ses tonum insanları rahatsız ediyomuş gibi geliyo o derece yani bende resmen içimden konuşuyorum muhabbet ediyorum içimle
Benim etrafımdakiler arkadaşlarım falan senin ailen neden ikgisizlermiydiBenim boyle olmamda ailem etkin pekı ya sen
E et canm cok ezik yetsıtırdılerBenim etrafımdakiler arkadaşlarım falan senin ailen neden ikgisizlermiydi
Kaç yaşındasın pekiE et canm cok ezik yetsıtırdıler
Merhaba arkadaşlar daha önceden farkında değildim ama galiba bende özgüven eksikliği var her zaman her yerde kendimi birileriyle kiyasliyorum kendime çok haksızlık ediyorum kimse beni sevmiyo gibi geliyo herşeye aliniyorum ortamlarda rahat olamıyorum mutlu olamıyorum sizden isteğim benim gibi özgüven eksikliği olupta asan arkadaslar varsa bı yardım edin bana lütfen neler yaptınız da degistiniz