• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüvenimi bitirdi

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Kızlar kızlar. Çok mutsuzum. Vücudumun boyundan aşağısında komple tüy var. Yüzümdekiler iğneliyle bitmek üzere çok şükür rahatım. Vücuduma da lumea aldım ama faydasını göremedim. Sonra ağdayla alayım dedim 1 haftaya kalmadan tekrar çıkmaya başladı ve sürekli uğraşmama rağmen pürüzsüz olmuyor. Keşke baştan hiç almadan iğneliye gitseydim dedim ama göğüs,göbek,bel,sırt bayağı maliyetli olurdu bana. Şimdi de lazere gitmek istiyorum ama yüzümde hiç azaltmamıştı yine öyle olur diye korkuyorum boşuna zaman ve para israfı... Benim gibi olup da fikir verebilecek var mı sizce ne yapmalıyım özgüven diye bişey kalmadı artık çok ama çok üzgünüm :KK1:

Acaba ten rengin nasıl? Lumea kullandım ben işe yaradı, ama 4-5 seanstan sonra tam olarak işe yarıyor. Bir de göbek, göğüs gibi bölgelere sakın lazer yapma, oradaki tüyler sert olmadığı için yayılıyor.

Kuzenim Lumea almış bacağımda avuç içi kadar yere yaptı iki aydır çıkmıyor ben de almayı düşünüyorum bu sebeple siz kaç kez kullandınız Lumea'yı?

Acaba ten rengin nasıl? Lumea kullandım ben işe yaradı, ama 4-5 seanstan sonra tam olarak işe yarıyor. Bir de göbek, göğüs gibi bölgelere sakın lazer yapma, oradaki tüyler sert olmadığı için yayılıyor.
Ten rengim beyaz tüylerim koyu. Bikini bölgesinde en uzun süre kullanmıştım. 5 ay kadardı yanlış hatırlamıyosam uyguladım ama böyle çizgi halinde bi boşluk oluşması dışında hiç işe yaramadı maalesef. Vücudumda da yine 3-4 ay en az kullandım hiç fark olmadı gibi hala çıkmaya devam ediyor.

Ten rengim beyaz tüylerim koyu. Bikini bölgesinde en uzun süre kullanmıştım. 5 ay kadardı yanlış hatırlamıyosam uyguladım ama böyle çizgi halinde bi boşluk oluşması dışında hiç işe yaramadı maalesef. Vücudumda da yine 3-4 ay en az kullandım hiç fark olmadı gibi hala çıkmaya devam ediyor.
İşlemi doğru uyguladınız mı acaba? Tüyler jiletle alınıyor, lazerle 2-3 defa ışın atılıyor, bi dahaki çıkışına kendi kendine dökülüyor, sonra kalanlar üzerine aynı işlem tekrar. Ama tüy çıkmayan yerlere diğer işlemlerde lazer uygulamasıı yapılmaması gerekiyor yoksa tekrar uyandırıyor. Eğer bu şekilde kullanmanıza rağmen fark yoksa hormonlara baktırmanızda fayda var

İşlemi doğru uyguladınız mı acaba? Tüyler jiletle alınıyor, lazerle 2-3 defa ışın atılıyor, bi dahaki çıkışına kendi kendine dökülüyor, sonra kalanlar üzerine aynı işlem tekrar. Ama tüy çıkmayan yerlere diğer işlemlerde lazer uygulamasıı yapılmaması gerekiyor yoksa tekrar uyandırıyor. Eğer bu şekilde kullanmanıza rağmen fark yoksa hormonlara baktırmanızda fayda var
Bikini bölgesine ve koltukaltına jilet uygulamıştım ama bel, göbek, göğüs, sırt falan o bölgelere uygulamadım. Çünkü bende jiletle kalınlaşıyor sonra işe yaramazsa o tüylerle başbaşa kalıcağımı biliyorum. Bi de ağdayla tüy kökleri açılınca ışınlar köklere iniyormuş daha fazla etki ediyormuş diye yazmıştı bu forumda biri. O yüzden ağdayla denedim oralara.

Back