- 24 Şubat 2013
- 6.837
- 9.889
-
- Konu Sahibi white_love
40 kilo mu? Hay masallah. Peki nasil verdiniz acaba? Ben evlendigimden beri cok kilo aldim veremiyorim :-((
Evet 50 kiloyla hamile kalip 90 la doguma girdim sonra da 1 yil boyunca 1 gram veremedim, daha dogrusu lohusa depresyonu ceneme vurdu, dogumdan sonra giden 16 kiloyu da geri aldim
Sonra kendi cabamla ve diyetisyenle 22 kilo verdim, dukanla da 20 kilo verdim. 48 kiloyum gecen mayistan beri
Masallah ya tebrik ediyorum sizi. Acaba ben de mi dukana başlasam? Benim de hedefim 47 48 iste...
Tekrar tebrik ederim..
Cok tesekkur ederim, verilecek kilonuz 10 ve daha azsa dukan ekspresi tavsiye ederim, dukan amca, dukandiyetitariflerim ve ilkayin dukan lezzetleri sayfalarinda guzel aciklamalari var. Hem eglenceli hem cok zorlamiyor ekspres.
Maalesef 20 kilo vermem gerekiyor ki 47 kiloya dusebileyim
Peki ne kadar zamanda bu kilolari verebilirim dukan diyetiyle??
Metabolizmaya ve onceki diyet gecmisine bagli, mesela ben baska diyetten gectigim icin 5 ay surdu, 20 kiloyu 2-3 ayda veren arkadaslar da var. Regimedukan sitesinde testi var ordan cozup diyetin ne kadar surecegini yaklasik olarak gorebilirsiniz.
Cok tesekkir ederim. Metabolizmam hizli olmasaydi daha cok kilo alirdim. Onceden 1 2 ayda 15 kilo vermisligim de var. Sagol, ben o siteye bir bakayim ve yakin zamanda baslayayim insallah. 2 ayda versem harika olur..
Cok tesekkur ederim, simdi arastiriyorum bakalim baslayacagim insallah..Genelde daha once diyet yapmamis olan ve kilosu fazla olanlar cok hizli veriyor ama belli de olmuyor, simdiden kolay gelsin
Sac kestirince insan oyle oluyor tabi siz birden cok farkli bir model yaptirdiginiz icin alisamamissiniz.kilo konusunda ise spora baslasaniz eminim faydasi olur.biraz da bakim ve makyaj yine sizi cok guzel yapacaktir benceYeni doğum yaptım. 10 kg fazlam var. Üzerime hiç bir kıyafetim olmuyor. Annemin kıyafetlerini giyiyorum. Yüzümde deli gibi sivilce var, ergenlikte bu kadar yoktu, o derece! Saçlarım sönükleşti, upuzun Belime kadardı.
Neyse Eşim beni sevgili olduğumuz dönemden bu yasa hep uzun saklı gördü. Saçlarını kestir deyip duruyordu. Kısa saç bana çok yakışırmış. Ben kendimi yüz şeklimi tanıyor ve kısa saçın yakışmayacağını biliyordum. Israrlarına dayanamadım. Bugün gittim Kestirdim. Hem de onun dediği modelde. Tabii ki hiç yakışmadı bana kısa saç. Üstelik kuaför eşimin gösterdiği modeldeki gibi de yapamadı. Eşim de üzülme tekrar uzar diyor şimdi. Ama benim saçlarım çok aşırı yavaş uzayan bir saç. Eski halini alması 3 4 yılı bulur. Eskiden çok güzel bir kızdım ben. Herkesin dilindeydi güzelliğim. Şimdi her gören ne olmuş sana diyor. Kimseye de kızamıyorum, haksız değiller çünkü. Çok üzülüyorum. Güzellik geçici biliyorum ama daha çok gencim ben, yeni evliyim. 25 yaşında bu halde olmak çok üzücü. .
Yeni doğum yaptım. 10 kg fazlam var. Üzerime hiç bir kıyafetim olmuyor. Annemin kıyafetlerini giyiyorum. Yüzümde deli gibi sivilce var, ergenlikte bu kadar yoktu, o derece! Saçlarım sönükleşti, upuzun Belime kadardı.
Neyse Eşim beni sevgili olduğumuz dönemden bu yasa hep uzun saklı gördü. Saçlarını kestir deyip duruyordu. Kısa saç bana çok yakışırmış. Ben kendimi yüz şeklimi tanıyor ve kısa saçın yakışmayacağını biliyordum. Israrlarına dayanamadım. Bugün gittim Kestirdim. Hem de onun dediği modelde. Tabii ki hiç yakışmadı bana kısa saç. Üstelik kuaför eşimin gösterdiği modeldeki gibi de yapamadı. Eşim de üzülme tekrar uzar diyor şimdi. Ama benim saçlarım çok aşırı yavaş uzayan bir saç. Eski halini alması 3 4 yılı bulur. Eskiden çok güzel bir kızdım ben. Herkesin dilindeydi güzelliğim. Şimdi her gören ne olmuş sana diyor. Kimseye de kızamıyorum, haksız değiller çünkü. Çok üzülüyorum. Güzellik geçici biliyorum ama daha çok gencim ben, yeni evliyim. 25 yaşında bu halde olmak çok üzücü. .