Özgür Sunay gidenler/ bilenler

Evet o da çok rahat ama favorim siyah c cup olur size sanırım. Fotoğraf karşılaştırmasını atacağız demişlerdi ama daha gelmedi. Ben de orda gördüm ama :) his durumunuz nasıl
His olarak daha duyarlıyım sanki bir hissizlik söz konusu olmadı bende. Umarım bundan sonra da olmaz. Forum da his kaybından bahseden çok var herkeste farklı demekki

Bende maalesef his kaybı var. İki göğsümünde göğüs ucumdan aşağısını hissetmiyorum. Sol meme ucuma his geldi ama sağ hala yok. Sevindim sizde hissizlik olmamasına

Bende maalesef his kaybı var. İki göğsümünde göğüs ucumdan aşağısını hissetmiyorum. Sol meme ucuma his geldi ama sağ hala yok. Sevindim sizde hissizlik olmamasına
Ama doktora sormuşsunuzdur mutlaka, muhtemelen meme ameliyatlarında sık rastlanan ve geçici bir durumdur. Umarım bir an önce düzelir bu durumunuz

merhaba gizemcim sormak istediğim bir şey var sana benimde 2.ay bitti fakat hala içerden göğüslerimin baskısını hissediyorum ve sertlik devam.siz benden 2 ay daha önce ameliyat oldunuz sanırım o yüzden size sormak isterim göğüslerininiz yumuşadımı tam olarak kendi göğüsünüz gibi hissediyormusunuz artık.çünkü ben hala hissedemiyorum..

Merhaba. 4 ay oldu ama hala tam olarak kendi göğsüm gibi hissetmiyorum. Sertlik ilk zamanlara göre tabii ki bir miktar azaldı ama hala sertlik var. Yumuşacık oldu ya da kendi göğsüm gibi desem yalan söylemiş olurum

çok teşekkür ederim bilgi için daha çok beklicez desenize doğallık için neyse buna şükür en azından ağrı sancı kısıtlı hareket dönemleri bitii.

çok teşekkür ederim bilgi için daha çok beklicez desenize doğallık için neyse buna şükür en azından ağrı sancı kısıtlı hareket dönemleri bitii.
Ne demek. Evet ikinci ayda insan rahatlıyor artık. Bir de ben de sizin dediğiniz gibi içerden bir baskı hissi yok. Ameliyattan önce okuduğım yazılarda herkes sanki içimden bişey çıkmaya çalışıyo gibi şeyler yazıyordu ama ben de ameliyattan sonrada hiç öyle bişey olmamıştı

çok şanslısın ozaman:) beni bu gerginlik çok rahatsız ediyor inanki hani sütyenin göğüslerinin yarısına çıkarda aşağı çekme ihtiyacı hessedersinya bende sürekli öyle bir his inşallah bir an önce düzelir.:))

O konuda şanslıydım evet :) bende de ağırlık hissi vardı ayağa kalktığımda alttan göğüslerimi tutmadan yürüyemiyodum

Merhaba bende özgür beye ameliyat günü aldım çok heyecanlıyım Benimde meme dokum hiç ama hiç yok 75a benimkide doldurmuyor. Özgür bey 300high profil önerdi sizin şimdi kaç beden oluyor ödemler gidince hala 75b-c desteksiz dolgun duruyor mu? Çok merak ediyorum ve küçük olsunlar istemiyorum 1 kere ameliyat olacağım sonuçta bu arada yuvarlak protezde karar kıldım. Çok geçmiş olsun bu arada

Burdan yazmışsınız ben diğer konudan yazmıştım şuan hala sütyene geçemediğim için birşey diyemiyorum. 1 hafta sonra geçiş yapacağım Merve Hanım bilgilendirecek bende merak ediyorum hangi beden kullanacağımı. Boyunuz kilonuz nedir? 175 boy 60 kg bana 325 high profil takıldı dual plan ve yapay durmuyor benim göğüs kafesim dar ve vücudumla orantılı. Şimdi küçük yada büyük herkese göre değişir tabi bu sizin aklınızda olan görüntü ve isteğinizle alakalı. Benim ağzımdan hiç cc şu olsun bu olsun çıkmadı. Sadece doğal ne büyük ne küçük bana, vucuduma uyumlu olsun dedim sadece. 300-350 arası deneyeceğini söyledi 325 olmuş benimde 75A yı destekli doldurmuyor du göğüslerim

1.70boy 48 kiloyum bende
Ben Aralık bitmeden olucam. Boyum 1.70 kilom 48 ama göğüs bölgem dışında zayıf durmuyorum. Bende doktor beyin önerdiği ccye tamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…