Özgür Sunay gidenler/ bilenler

ladydiana1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
406
192
İzmir’de göğüs estetiği düşünüyorum. Özgür Sunay hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba. Ben bu ayın 4ünde Özgür beye ameliyat olacağım. Gelişmelerden sizi haberdar ederim..

Bu arada yeni olduğuma bakmayın uzun süredir bu forumu takip ediyorum hatta bende özgür bey hakkında pek birşey bulamamıştım. Bu yüzden madem ameliyatımda yakın. Aklında soru işareti olanlar için yazmak istedim

AA sevindim peki o halde deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Memnun kaldınız mı peki sonuçtan

AA sevindim peki o halde deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Memnun kaldınız mı peki sonuçtan
Evet kesinlikle sonuçtan ve özgür beyden çok memnun kaldım. Her zaman çok ilgililerdi. İlk başta çok büyük geldi göğüslerim gözüme hatta içimden Özgür beye kızıyodum neden bu kadar büyük koymuş ki diye, ki büyük dediğimde 300 cc ama şimdi de küçük geliyor gözüme. Zaten son hali ödemlerden sonra belli oluyor

Yaa bana 300 - 325 diye düşünüyor bende acaba yarın ameliyat öncesi 350 cc mi yapsanız diye soracaktım. Memnun kaldığınıza sevindim. Zaten doktor beyin ilgisi muhteşem çok da güveniyorum kendisine. İyi günlerde kullanın o halde

Benim meme dokum 0’dı sizin biraz varsa 300 iyi olabilir özgür bey en iyisine karar verir. Şimdiden çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Bugün taburcu oldum. Kımıldamayınca sıkıntı yok ama hareket ederken müthiş kas ağrısı çekiyorum dual plane oldum. Sizin de kas altı mı oldu? İyileşme süreciniz nasıldı?

Çok geçmiş olsun benimde dual plan kas altıydı. Benim çok ağrılı geçti hatta hastanede 2 gece yattım ilk günler pişmanlıktan ölüyodum ama o acılar sadece 3 gün sonrasında sadece hareket ettiğinizde ağrınız olacak o da çok normal kaslarınız kesildi sonuçta. Ben 3. Haftada az az yan yatmaya başlamıştım. İlk 3 gün dişinizi sıkın sonrası gerçekten rahat. İlaçları düzenli kullanın onlar çok işe yarıyor. Enfla c yazdı mı özgür bey bilmiyorum ama yazdıysa kesinlikle kullanın ödemlere çok iyi geliyor

Biraz içim rahatladı doğrusu. Şuan sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, kapı kolunu bile zor açıyorum. Evet enflac diye bir takviye yazdı iyileşme süreci için çok iyi geleceğini söyledi. Keşke olmasaydım dedim bugün hastaneden çıkarken ama muhtemelen bu acıları çeken herkes ilk bir pişmanlık yaşıyordur. Meme dokum biraz vardı benim ama 2buçuk yıl emzirme sürecinden kötü etkilendiler. Sonrasını düşündükçe moral oluyor

Emin olun bu acılar 3 gün. Ben de hiç iyileşemeyeceğimi düşünüyodum çok kötü bi süreç. Ama siz emzirmişsiniz çok daha kolay atlatırsınız. Ben 2 hafta tuvalete tek başıma gidemedim enfla c’yi kesinlikle kullanın bende 1 ayda ödem falan kalmadı çok etkili bir ilaç hatta bittikten sonra tekrar alırız diye düşünüyoduk ama gerek kalmamıştı. ilaçları düzenli kullanın, kendinizi zorlamayın çok kısa sürede iyileşirsiniz

Çok sağolun valla söyledikleriniz ilaç gibi geldi. Aynı acıları yaşayan ve aynı tecrübeyi edinen biriyle dertleşmek çok iyi geldi İlaçları kesinlikle ihmal etmicem.

Kendinize iyi bakın sormak istedikleriniz olduğunda yazın yine iyi akşamlar
Merhabalar sorularla yine burdayım 10.günümdeyim ve çok çok daha iyiyim. Sol göğsüm daha şiş ödem den dolayı da diğerinden daha şekilsiz. Şeklini ne zaman alacak bunlar sizde ne kadar sürdü acaba? Üst taraflar daha şiş olduğundan çapraz bakınca kare gibi duruyorlar... Bir tuhaf

Merhaba İyi olmanıza çok sevindimm. Benim de bir göğsüm diğerinden daha şişti bir tarafın daha şiş olması normal yani. Ve bana da arkadaşım üçgen duruyo memelerin demişti bunlar normal. Ben 4. Aya gidiyorum ve 3. Ayda tam şeklini aldı diyebilirim o yüzden şimdilik şekil konusunu dert etmeyin. Üst taraflarım benim de çok dolgundu ama ödemler gidince onlar da gitti. O zamanlar çok büyük oldu bu göğüsler diye üzülüyodum ama şimdi de küçüldüler diye üzülüyorum keşke öyle kalsalardı

Bana şimdi bile çok büyük geliyorlar bu yüzden küçülseler daha mutlu olacağım kesin 3 ay da çok uzun bir süreymiş neyse artık yapacak birşey yok biraz daha sabretmem lazım o halde. Kaç kere doktor kontrolüne gidiliyor? Peki sormamda bir sakınca yoksa hangi ölçüden hangi ölçüye geçtiniz cup olarak? Az da olsa fikir olur bana evde ne var ne yok attım çünkü bir iki birşey almak istiyorum şimdilik

İlk ay 3 kere gittim kontrole. Sonra 3. Ayda gittim şimdi bir daha ocakta 6. Ayda gidicem. İkinci ayda gittim mi hatırlamıyorum ama gitmedim sanırsam. Benim aslında tam bi ölçüm yoktu desem doğru olur full dolgulu 75 a bile bomboş duruyordu meme dokum 0’a yakındı şimdi desteksiz 75 b c takıyorum sütyenin kalıbına göre 80nde oluyor. 1. Ay kontrolünde özgür bey söylüyor zaten kaçtan kaça çıktığını, hangi beden sütyen alacağınızı. Ben hala evdeyken ameliyatta takılan siyah sütyeni takıyorum. O kadar alıştım ki ona dünyanın en rahat sütyeni resmen

Siyah sütyen değilde onun altına giyilen bej sporcu için aynı şeyi söyleyebilirim. Doktor beyin ölçü vermesini bekleyemeyeceğim çok hevesliyim bende A cup dım sizin gibi. Bir tane de olsa alacağım o zaman sizin öncesi sonrası resimleri için son kontrolde karşılaştırma yapacaktır.

Evet o da çok rahat ama favorim siyah c cup olur size sanırım. Fotoğraf karşılaştırmasını atacağız demişlerdi ama daha gelmedi. Ben de orda gördüm ama :) his durumunuz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…