özgür ruhlu yay erkeğiymiş (!)

Sesa4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
157
70
Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyim :KK43: buarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu

Evllendikten sonra hesap vermem karistirtmam olayi sacma geliyor bana madem oyle evlenmeyecek yada kendi kadar ozgur birini bulacakti tabiki esime devamli oynama birlikte vakit gecirelim diycem ben ozgurum bana baski yapma diye bir cevap alsam sinir bozucu olurdu

Bir kerede yay erkegiyle cikmistim 1 sene boyunca. Yalandan bir iki kiskanirdi zorla. Yay erkegi o kadar gevsekki beni adamin yanindan alip goturseler sesi cikmaz. O bir senede ozguvenim gitti.ragat gevsek karismaz karisilmasini asla istemez. Gittigi yeri soylemez. Hem kel hem cimri hem yay. Ondan sonra gorustugm her kisiye sordum yaymisn doye isik hiziyla kacardim vallahi. Birde cimri oluyolar

Bir kerede yay erkegiyle cikmistim 1 sene boyunca. Yalandan bir iki kiskanirdi zorla. Yay erkegi o kadar gevsekki beni adamin yanindan alip goturseler sesi cikmaz. O bir senede ozguvenim gitti.ragat gevsek karismaz karisilmasini asla istemez. Gittigi yeri soylemez. Hem kel hem cimri hem yay. Ondan sonra gorustugm her kisiye sordum yaymisn doye isik hiziyla kacardim vallahi. Birde cimri oluyolar
Aynen cimri de :KK43: ama onu biraz aştık

Hiç burçla murçla alakası yok. Ona bakarsan diğer burçtan da çıkıyor, çıkacak oldu mu. Daha 4 buçuk ay evlisiniz, bu kadar çabuk mu sıkılmış? Ya da evlendiğinde bazı şeylerin kısıtlanacağının bilincine varamamış mı. Eşin bekar hayatına daha doyamamış anlaşılan, allah sabır versin sana.

Ama olur mı öyle? Evliyiz onla biz tabi ki hesap da vercem hesap da sorcam . Sadece yemek ye cay iç yat kalk ev arkadası gibi hoş değil bence
Valla yapı meselesi. Evli değilim ama ilişkilerimde bu hesap olayını minimumda tutmaya gayret ettim. Hatta en son nerdesin dedi, bilmemnerdeyim dedim, benim niye haberim yok dedi, bak yapma şunu çok sinir oluyorum dedim, ertesi gün konuşmadık.

Yay burcu kısmı işin esprisi tabii, burçla alakası yok bunun ama kimi insan daha rahattır, kıskanmaz etmez. Kıskanmak da içten gelen bir şey, zorla kıskandıramazsınız.

Valla yapı meselesi. Evli değilim ama ilişkilerimde bu hesap olayını minimumda tutmaya gayret ettim. Hatta en son nerdesin dedi, bilmemnerdeyim dedim, benim niye haberim yok dedi, bak yapma şunu çok sinir oluyorum dedim, ertesi gün konuşmadık.

Yay burcu kısmı işin esprisi tabii, burçla alakası yok bunun ama kimi insan daha rahattır, kıskanmaz etmez. Kıskanmak da içten gelen bir şey, zorla kıskandıramazsınız.
O zaman evlenince sizin de eşinize Allah sabır versin üzüldüm

evlenmeden önce nasıldı?
Yani genel olarak böyleydi ben kac kere sevmiyosun sen beni diye ayrıldım.. nişanlıykrn bi olay olmuştu o yine benş önemsememişti nişanı atacam dedim annesiyle bize gelip konuştular ikna ettiler atmamaya affettim .. ama ben böyle bi adamla yapamıyomuşum keske diyorum kararımın arkasında dursaydım

Ben de yay kadınıyım valla eşiniz gibiyim :KK70:
Karışmam karıştırmam, kıskanmam kıskanılmayı sevmem. Hesap vermem hesap sormam.

çok özeniyorum böyle kıskanmayan insanlara. nası başarabiliyorsunuz bunu kendinize olan özgüvenden mi geliyor mesela aldatıldığınızı düşünseniz bile kıskanmaz mısınız?

çok özeniyorum böyle kıskanmayan insanlara. nası başarabiliyorsunuz bunu kendinize olan özgüvenden mi geliyor mesela aldatıldığınızı düşünseniz bile kıskanmaz mısınız?
Bence özgüven ve karsındakini umursamazlık bu ikisi de eşimde cok fazla

Eşimde yay burcu
O da sürekli özgür ruhluyum lafları yapar
Kesinlikle cimri degil,keske biraz olsaydı derim hatta
Siz daha yeni evlisiniz
Zamanla alışırsınız eşinize nasıl yaklasmanız gerektigini

Oyunu beraber oynayın o zaman ay ne oyunmuş yahu bu herkes delisi oldu :)
Bence tüm ilginiz eşinizde oldugu için böyle hissediyorsunuz, evde canınız sıkılıyor olabilir eşim gelse de vakit geçirsek diyorsunuz ama o da kendi dünyasında. Çalışmayı düşünmüyorsanız ücretsiz devletin kursları var karakalem yağlıboya cok güzel alanlar var ona yazılabilirsiniz biraz özgüven depolayın kendinize.

Oyunu beraber oynayın o zaman ay ne oyunmuş yahu bu herkes delisi oldu :)
Bence tüm ilginiz eşinizde oldugu için böyle hissediyorsunuz, evde canınız sıkılıyor olabilir eşim gelse de vakit geçirsek diyorsunuz ama o da kendi dünyasında. Çalışmayı düşünmüyorsanız ücretsiz devletin kursları var karakalem yağlıboya cok güzel alanlar var ona yazılabilirsiniz biraz özgüven depolayın kendinize.
Calışmayı düşünüyorum zaten bi mesleğim var ama sorun şu ki iş bulamıyorum . Bölüm mezunuyum iş bulamıyorum kpss desennn ayrı bi dert .. kpss ye yeniden hazırlanayım istiyorum bu sefer de bunları düşğnmekten hevesim kacıyo bi kere hazırlandım yapamadım o konuda da kendime güvenemiyorum. Özel ders işine giriyim desem onda da cevre lazım ama burda cevre yok falann

Eşimde yay burcu
O da sürekli özgür ruhluyum lafları yapar
Kesinlikle cimri degil,keske biraz olsaydı derim hatta
Siz daha yeni evlisiniz
Zamanla alışırsınız eşinize nasıl yaklasmanız gerektigini
Nasıl anlasıyosunuz nasıl alıştınız anlatır öısınız

X