seçimler mi yaklaşıyor ne...
insanları kutuplaştırmak üzere -reklamın iyisi kotusu olmaz misali- hakaretlerle kışkırtarak propaganda yapılmasını etik bulmuyorum. tahrik icin de cok guzel (!) onerilerim var;
-damacanalar yasaklansın!
-market reyonlarında piliç satılmasın,
-giyinik çıplak farketmez herhangi bir şekilde kadın tasvirleri asla yapılmasın (gercekten o heykellere bile tecavüz eden sapıklar var, merak edenlerin haberleri incelemesini tavsiye ederim)
-romanlardan kadın isimleri cıkarılsın, ya hayal edip mast. yapanlar olursa?
-hatta kadınlar sosyal yaşamın her aşamasından cıkarılsın, sokakta da yürümesinler, "bir damacana bakıyorum bir kadına, sonra kendimi tutamıyorum" diyenlere yazık degil mi?
-peki ya kadın sesi? iç gıcıklayıcı degil mi... ses degistiren aletlerle iletisim kurmak gerek galiba
hem teşhir(?) , tahrik unsuru falan... muhim konular, kadınları yok etmeden tecavüzün-tacizin önüne nasıl geceriz?
cok ciddi çalışmalar yapılıyor, anlamıyorsunuz, ah kadınlar! modern kisvesi altındaki ahlaksızlar!
hakikaten anlamıyorum, ben hayatımı neden bir sapıga göre sekillendiriyorum?
"asla cocuk dogurmayalım, subyancılar var!
hem sokaga cıkarmamak da cozum degil cünkü ailelerde bile gizli sapıklar var!" demek kadar ters bir mantık izleniyor. lezbiyen kadınlar icin nasıl bir onlem alacagız onu da merak etmiyor degilim esasen
kimseyle görüsmemek sanırım kesin çözüm.