merhabalar benide kabul edermisiniz.
ben Bursadayım yaş 30 (kafa kağıdı öle diyo yani
)
felsefe, dinler ve gizli bilimler hakkında okumayı ve araştrmayı daha çok seviyorum. nadirende tarih ancak antik çağ tarihi. kel alaka konular olarak görülebilir başta ancak hepsi birbiriyle çok yakından bağlantılar.
en son bitirdiğim kitap - çık (200 sayfanın altına indimi eşim kitap bulamadın kitapçıkmı karıştıyorsun diyorda artık
) Mevlana'dan Peygamber Öyküleri. bu tarzda çok okumama rağmen bu kitapta mesnevide bile görmediğim bir tarz ve yorum buldum kısa öykülerden ve dini konulardan hoşlananlara tavsiye edebilirim.
aynı anda bitirdiğim diğer kitap Atatürk'ün baştacı arşivinden bir kitap Kayıp Kıta Mu. pagan, şaman yada putperest artık adına ne derseniz onlara farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak bir kitap. dünyadaki ilk insanların yaşadığı düşünülen Atlantisi konu alıyor. uygarlıklarından eğitimlerine, dini inanışlarından, yok oluşlarına. ilginç bir eser.
bu arada hem film hemde kitaplar üzerine daha doğrusu bu tarz konulardaki bilgi paylaşımı üzerine topiğimede beklerim hanımlar
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/485349-felsefeden-astral-dunyaya.html