Özgecan eyleminde küfreden gence dayak!

Ben de dovduler sandim yah, kadinin biri yarim tekmeyi anca atabilmis. Kacmis zaten odlek.

Hala o yaşanan vahşet diyorsun yahu. Okudugunu anla... O yaşanan vahşetle ilgisi yok bu olayın. Buradaki olay, ''birisi laf atmış digeri saldırmış'', olayları birbirinden ayırın.

Kadının yaptıgı ise evet magandalıktır. Bir kadın bir erkege küfür etse, bu erkek ona tekme tokat vurmalı mıdır sana göre, ohh vursun hak etti der misin? Ha tutar sinirden vurur, normaldir, olabilir ama tutup da ''keşke daha çok vursaydı oh olsun'' dersen o başka bir şeydir. Normal bir şey suç olmayacak degildir illa ki.

Bir kadının bir erkeğe küfür etmesiyle bu olay aynı değil anlatamıyormuyum size acaba? 1 genç kız en vahşi şekilde öldürüldü 3 tane erkek tarafından..Ve buna tepki olarak eylem yapılıyor adamın biri gelip kadınlara küfür ediyor..Kadında haklı olarak tepki veriyor..Bu çok hassas bir konu yani sıradan bir sinir anında küfür etmekle bir tutulacak durum değil bundan bahsediyorum..O adamında orda eyleme katılıp,bu vahşeti yapan hemcinslerine karşı tepki vermesi gerekirken adam kalkıp kadınlara küfür ediyor, bu da onun aynı kötü zihniyette ve duyarsız bir insan olduğunu gösterir.Ayrıca şiddet karşıtısınız ama siz 1 erkeğe tecavüz edip yakarak öldüren 3 kadın gördünüz mü hayatınızda? Yada boşanmak istediği için 3 çocuğunun gözü önünde kocasını öldüren kadın gördünüz mü? O sizin savunduğunuz şiddet karşıtlığı kadınla erkek için aynı olmuyor kusura bakmayın..Kadına yapılan işkencelerin yanında o eylemde çocuğa atılan 1 tokat emin olun şiddet bile değil..Neyse bu size son mesajım zira sizin zihniyetinizde biriyle tartışıp sinirlerimi bozmak ve banlanmakta istemiyorum Polemik yasak burda..İyi günler...

Hayır efendim hiç öyle degil. Geçin o işi. Buna kendine pay çıkarmak denir, ahlaksızlık bu. Başka bir kızın yaşadıgı bu olay üzerinden kendi magandalıgını içinden çıkaramaz, böyle bi hakkı yok kimsenin.

Ben şiddet karşıtı degilim, şiddet hayatın gerçegidir, normaldir ama suçtur. Normal bir şey suç olabilir sonuçta. Bir haber vardı, adam eve erken gelmiş karısı başka adamla... Sonra adam da tutmuş bunları öldürmüş. Şimdi bu normal bir olay, anlaşılabilir, olay anında kendini kaybetmiş falan filan... ama yine de suçtur ve bu adam artık katildir.

1 erkege 3 kadının tecavüz ettigi haberleri vardı nerede hatırlamıyorum. Hatta epey sık yaşanan bir olaymış o ülkede. Ama öldürme falan yoktu haberde... Ama tabi ki nadir bir olaydır illa ki. Yine de bunun üzerinden bir yere varılmaz.

Eşyaları vermedi diye, kocasının kafasını kıtır kıtır kesen kadın haberini de gördük biz. O yüzden senin zihniyetin de bana garip geliyor. Propaganda yiyorsunuz çünkü sürekli ve olayı tek bir tarafa ve tek bir sebebe indirgiyorsunuz. Komedi...

''Kadına yapılan işkencenin yanında o adam bi tokat yemiş çok mu''. Yoo çok demiyorum, hatta çocuk zarar bile görmedi. Bir kaç tokadın lafı bile olmaz. Ben burada maganda zihniyetinden bahsediyorum ve senin bu maganda zihniyetini ''ama erkekler de yapıooo'' diyerek kutsamanı eleştiriyorum. Bu da benim sana son mesajım olsun.

aman canım iyiki kufur ettin aferim demek lazımdı dimi ki oyle bir eylemde kufur edebiliyorsa fazlasıyla haketmiş

peki,o küfür edenin insanlığına ne demeli. gencecik bir kız vahşi bir şekilde öldürülüyor ve insanlar bu acıyı protesto ederek paylaşıyorlar orada. ve bir alçak gelip küfrediyor.
o insanmı sence. hayvan bile değil gözümde

bu arada verdiğin örnekler çok çok ender yaşanan örnekler. köpeğin birini ısırması normaldir ama o insanın köpeği ısırması haberdir tarzı:)

zaten dunya bu yuzden bu halde adam her turlu pisligi yapar insan hakkı derler korurlar ölenin hakkı yok..bu durumda oyle adam o eylemde kufur etmiş aman siddetle karsılık vermeyelim yok canım kadınlar artık tırnaklarını gostersin canım cicimle olmaz bu isler

Vay be senden güzel bi yorum da gördüm ya artık ölsem de gam yemem. Tamam işte bunu söyleyin, söylenmesi gereken bu olabilir çünkü en fazla, ''keşke parçalasalarmış'' gibi aynı zihniyeti kutsamak degil.

bu arada verdiğin örnekler çok çok ender yaşanan örnekler. köpeğin birini ısırması normaldir ama o insanın köpeği ısırması haberdir tarzı:)

Örnekler degişkendir. Güç kime geçerse, bu hareketler o tarafta çogalır. Bu da böyle mantıksal bir zorunluluktur. Tersi az oluyor ama güç diger tarafa geçerse, bu sefer oradaki örnekler çogalır.

Örnekler degişkendir. Güç kime geçerse, bu hareketler o tarafta çogalır. Bu da böyle mantıksal bir zorunluluktur. Tersi az oluyor ama güç diger tarafa geçerse, bu sefer oradaki örnekler çogalır.
umarım güç savaşı değil saygı ve sevgi olur her 2 cins için. güç hiçbirinde olmasa keşke..ne kadınlarda ne erkeklerde..
umuyorum,ama zor

Mervecik trolllük yapmanın ne yeri ne zamanı.

Ben ne yazıyorsam gayet ciddi yazarım, hiç de öyle trollük falan yapmam.

Ama sen de o gösterideki kadının yaptıgını yapıyorsun şu anda. Başkasının olayı üzerinden beni susturmaya çalışıyorsun arkana toplum destegini de alacagın için... Aynı şey yani. Tabi bu arada sen de günü kurtaran kahraman oluyorsun. İlginç... Aslında ilginç degil, her yerde görülebilecek bi saçmalık. Polemige girmeyelim neyse

biride cıkıp eylem sırasında suclular icin iyi yapmıslar demiş keske polis onu diyeni bıraksaydı ellerine..

Orada kafası levyeyle ezilip yakılmış bir kız için eylem yapan bir kitleye küfür eden adam dövülmeyi hakketmiştir.

Bu içi boş özgüven nasıl oluşuyor sizlerde yahu.
Sanırım geç ergenlik dönemini yaşıyorsun. Arada görüyorum seni forumda. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama herşeyi ben bilirim modunda dolaştığın kendisini ve düşüncelerini çok orjinal falan zannettiğin yaşlarda olduğun belli. Senin bu ipe sapa gelmez her yazdığın biröncekiyle çelişen zırvaların ekşisözlükteher 5 trollden birinin dilinde. Sadece insanları irrite edip dikkat çekmeye çalışıyorsun. Ama madem yiyeceksin bir halt birazcık cesur ol bari. Bak ekşide özgecanın ölümünün abartılması diye başlık açmışlar. Oraya takıl sen. Kullanıcın yoksa ben şifre veriyim orada yap trollüğünü.

Seni de dini eleştirirken görüyorum ben, hatta epey fanatik biçimde... Bu yüzden bazılarına göre de sen trollsün, sen ergensin, sen dikkat çekmeye çalışan zavallısın. Bazıları da sana diyecek ''ekşiye git oradaki din düşmanlarıyla takıl trölll'' diye.

Ha bana göre hiçbiri degislin. Normal, düşüncen neyse onu yazıyorsun. Ne troll derim, ne de ıvır zıvır laflar yazarım sana, senin bana yazdıgın gibi.

26 yaşındayım merakını gidereyim. Ekşide yazmıyorum, yazmak da istemiyorum. Her şeyi bilen biri degilim ama bildigim neyse de sonuna kadar savunurum.

İşte bu zihniyetler bitmediği sürece bu sapkınlıklar da bitmeyecek ne yazık ki!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…