Özgecan eyleminde kadınları çıldırtan konuşma

f4d_da407.jpg

evet bu olayda da yaşandığı gibi
19 yaşındaki Gamze’nin intiharıyla ilgili dosyada savcı, sevgiliyi suçladı: “İntihar nedeni, ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel istismar”
12.03.2013 09:00 | 2590 kez okundu
Share on facebookShare on twitterShare on googleShare on liveMore Sharing Services1

19 yaşında intihar eden Gamze Süsemcik'in şüpheli ölüm soruşturmasında savcılık örnek bir iddianameyle dava açtı. Gamze'nin “Bekâretimi kaybettim, evlenelim” isteğine “Beni bağlamaz”yanıtı veren sevgilisi Hasan Beylan hakkında, ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla 12 yıl hapis cezası istendi. Savcı, Hasan Beylan'ın intihara azmettirme suçunu işlediğine ilişkin suçlamada bulunmadı.

MAHKEME KABUL ETTİ

Savcı, Gamze'nin yakın arkadaşlarının tanık sıfatıyla verdikleri ifadeleri ve intihar olayını delil olarak gösterdi. İddianamede, arkadaşlarının “Gamze, Hasan'ın kendisine tehditle tecavüz ettiğini anlatmıştı” sözlerine dayanarak “ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar, tehdit ve hakaret” suçlamasında bulunuldu. İddianame mahkeme tarafından da kabul edildi. Hasan Beylan tutuksuz yargılanacak.

SİYANÜRLÜ SU İÇTİ

Gamze, Açıköğretim Fükültesi Coğrafya Bölümü öğrencisiydi. Sevgilisi ile yaşadığı beraberlik sonrası 2 Mart gecesi sevgilisinin ailesinin evinde siyanürlü su içerek intihar etti.

aynen bu olaydaki gibi... ne işlerine gelirse

Son düzenleme:
Ya bu erkekler bizim hakkımızı savunmasın nolur!!!! Bi adam olsunlar, bizim kimsenin korumasına ihtiyacımız yok.
Kadın olarak birbirimize sahip çıkalım, şu salaklara prim vermeyelim Allah aşkına.
Tvde bile ciğeri beş para etmez adamlar bu olaydan prim yapmaya çalışıyorlar.
Savunmayın hakkımızı, bu nedir ya!! Orda kadınların içinde ihtiyaç demeye utanmayan bi erkek var, bu ne biçim iş. Biz sizin ihtiyacınızı gidermeye mecbur muyuz. Kadının biri ne güzel demiş.' Siz ihtiyaçlarınızı aranızda halledin' Olur muuuu!!!

Bizim Türk erkeklerinin cogu kadın haklarından bihaber oldugu icin,savunmayı dahi beceremiyor bazıları.onu iyi bişeymiş gibi söylüyor.libidonuda al git Gözünü seveyim kadın haklarını kadınlar savunsun

Erkek işte bir tek kendine ihtiyacı var ,
bizim ihtiyacımız yok biz doğurur yemek yapar temizlik yapart uyuruz çünkü

X