Feminist magandalardan hiç hoşlanmıyorum. Ne için gidip ne yapmışlar.
farklı olmak nasıl bi duygu mervecik anlatsana biraz?Feminist magandalardan hiç hoşlanmıyorum. Ne için gidip ne yapmışlar.
çok iyi yapmışlar, ne yapacaklardı başka arabadan inip üstlerine yürüyen hanzoya?
zor bir durum olsa gerek:))farklı olmak nasıl bi duygu mervecik anlatsana biraz?
Ay neyi savunuyorsunuz siz Allah aşkına ya? Küfür etmiş adam küfür susup otursalarmıydı? Erkek kadına her türlü şiddeti gösteriyor,bu kızlar biranlık sinirle saldırdılar diye maganda mı oldular? Farkındaysanız rahmetli özgenin hayatını karartanda 3 tane erkek! O yürüyüşte buna tepki olarak düzenlendi..Kim olarak ne hakla küfür edebiliyorlar? Çok iyi yapmışlar kızlar ellerine sağlık..Hatta şöyle bir aralarına alıp dahada parçalasalarmış daha iyi olurmuş!!Bir şeyler söylemiş altı üstü... Laf attı diye linç zihniyetine girivermiş magandalar, hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Tabi ortamın durumu da söz konusu çünkü arkasındaki topluluktan destek alacagı motivasyonu ile adama vurmaya falan başlamış. Başka yerde, başka durumda aynısını yapmazdı sanırım?
Aynı şey gibi... Takım taraftarlarından birini laf söyledi diye linç etmeye kalkması gibi... ya da ''sen şu adama bakış mı attın?'' diyip yanındaki kadına ceza verdigini zanneden ortadogu kültürü adamları gibi. Aynı motivasyon, aynı zihniyetin tohumları, fark yok. Hep dedigim gibi, bu tür şiddet olaylarının, linç zihniyetinin kadını erkegi yok... Hele hele feministlerin böyle magandalıklar yapmasına hiç şaşırmam bile, görülmemiş şey degil ne de olsa. Aynı kafa yapısı çünkü.
Takım taraftarlarıyla tecavüzü nasıl bir tutabildin helal olsun valla.Bir şeyler söylemiş altı üstü... Laf attı diye linç zihniyetine girivermiş magandalar, hiç hoşlanmam böyle tiplerden. Tabi ortamın durumu da söz konusu çünkü arkasındaki topluluktan destek alacagı motivasyonu ile adama vurmaya falan başlamış. Başka yerde, başka durumda aynısını yapmazdı sanırım?
Aynı şey gibi... Takım taraftarlarından birini laf söyledi diye linç etmeye kalkması gibi... ya da ''sen şu adama bakış mı attın?'' diyip yanındaki kadına ceza verdigini zanneden ortadogu kültürü adamları gibi. Aynı motivasyon, aynı zihniyetin tohumları, fark yok. Hep dedigim gibi, bu tür şiddet olaylarının, linç zihniyetinin kadını erkegi yok... Hele hele feministlerin böyle magandalıklar yapmasına hiç şaşırmam bile, görülmemiş şey degil ne de olsa. Aynı kafa yapısı çünkü.
zor olmalı oky .zor bir durum olsa gerek:))
Ay neyi savunuyorsunuz siz Allah aşkına ya? Küfür etmiş adam küfür susup otursalarmıydı? Erkek kadına her türlü şiddeti gösteriyor,bu kızlar biranlık sinirle saldırdılar diye maganda mı oldular? Farkındaysanız rahmetli özgenin hayatını karartanda 3 tane erkek! O yürüyüşte buna tepki olarak düzenlendi..Kim olarak ne hakla küfür edebiliyorlar? Çok iyi yapmışlar kızlar ellerine sağlık..Hatta şöyle bir aralarına alıp dahada parçalasalarmış daha iyi olurmuş!!
Takım taraftarlarıyla tecavüzü nasıl bir tutabildin helal olsun valla.
Senin de neyi savunduğun belli değil.
Merve Allah aşkına kendini göstereceksin diye tuhaf tuhaf cümleler kurup durma.Takım taraftarı ile tecavüzü bir mi tuttum ben? Okudugunu anlamıyorsan ben ne yapayım?
Ben burada takım taraftarları ile bu kadının verdigi tepkiyi bir tutuyorum, ''tecavüz'' ü degil.
Enteresan olan ben değilim sizsiniz..Bakın kendiniz söylüyorsunuz kadının tepkisi normal ama keşke yapmasaymış..Ama ilk yorumunuzda kadına maganda dediniz..Olayları yorumlama tarzınızda bir çelişki var yada düşüncelerinizde...O yaşanan vahşetle bunu nasıl bir tutabilirsiniz ya aynı şey mi?'bir anlık sinirle', 'parçalasalarmış keşke'
İlginç... Aynı zihniyet derken yanılmadıgımı biliyordum çünkü bu cümleler tanıdık.
Ben bu olaya ne derim? ''Kadının tepkisi (BELKİ) normal ama keşke yapmasaymış çünkü bu magandalık, linç zihniyeti...'' sen ise keşke daha fazlasını yapsaydı diyorsun, destek çıkıyorsun falan... Enteresan yani.