Özenle Kurgulasan Bu Kadar Olmazdı!

Benim de boyle bir arkadasim vardi direk dedim baya bi tartisirsiniz kurtulursun ben cok rahatladim suan oh be dedim resmen ustumden yuk kalkti.Benimde arkadasim surekli bana laf sokar,kucumserdi bende bi iki laf edince hemen kotu oldum suan cokk rahatim

tamam ben değiştim değiştiysemde konuşma benle die resti çek üniversitede zaten 100 lerci insan var bi sürü değişik arkadaşlar edinin dipdibe olmak zorunda değilsiniz sınıflar 2 kişilik değil korkmayın

merak etme orası üniversite lise gibi olmaz. hayatına istediğini alır istediğini almazsın. orda yok küçük düşürme yok ezik ilan ederler diye düşünme.Arkadaşın içinde endişelenme ortam çok değişik insanlar artık çok farklı sınıf birliği de çok zor çünkü herkes bireysel düşünür yani en azından benim çevrem öyleydi. ben daha yeni mezunum ordan biliyorum. düşün ben sınıfdakilerin çoğunun ismini bile bilmiyorum 4 sene aynı yerdeydik.
bu arada hayatındada böyle insan barındırma üzülen yine sen olursun

Dizi gibi herkes aynı üniyi kazanmış. Umarım bölümler farklıdır. Görüşmek istemiyorsanız arayınca acmayın, yazınca yazmayın ya da gec ve kısa yazın. Anlar ve aramaz.

Tersini yap,
Kendini öv onu göm. Hemde kendinden emin bir şekilde,
Kıskançlık öfkeye, Laf sokmalar arkandan konuşmaya dönecektir.

Hangi kısmı özenle kurgulasam bu kadar olamazdı ???

Sürekli laf sokuyorum anlıyor ama salağa yatıyor. Senin arkadaşın da böyle çirkef miydi

Niye dip dibe olacaksınzki onu anlamadım koca üniversitede..dostlar bile dipdibe değil düşmanlar mı olacak..
Üniye gidince anlarsın canım öyle bi ortamın olmayacak belkide hiç görmeyecen

Ne yaptın mesela? Bu da öyle soğuk davranınca melek gibi oluyo

Ya bisey oldu tartisma ben de eskisi gibi olmayalim deim sonra kendi yanasti en son artik bisey oldu bende ne ariyorum ne telefonlarina cikiyorum tabi oncesinde konustuk ben direk soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…