- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi aysunkndmr
Yok ben o bana laf sokan kızı demiyorum. Kendi yakın arkadaşım onun sevgilisiyle aynı bölümü kazandı. Durmadan arkadaşkmın kınusunu açıyo ezmeye çalışıyor sanki.
tamam ben değiştim değiştiysemde konuşma benle die resti çek üniversitede zaten 100 lerci insan var bi sürü değişik arkadaşlar edinin dipdibe olmak zorunda değilsiniz sınıflar 2 kişilik değil korkmayınkızlar dersanede ni kızla çok samimiydik. sonra beni kullanmaya çalıştığını, sürekli benle rekabet ettiğini, bana laf soktuğunu anlamaua başladım. öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım. benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim, kendimi gömdüm falan hep. nasılsa bir yıl dedim.
Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim. o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım. durmadan laf sokmalar, kendi durumunu övmeler... sevgilisi de aynı okulda.
Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım. ben de ona laf sokmaya başladım, altta kalmadım. bu kez sen değişmişsin falan dedi. geçiştirdim konuyu kapattım.
Asıl sıkıntı şimdi ne olacak? yani hep dip dibe, beni çok bunalttı. açık açık "konuşmak istemiyorum" dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır. sevgilisini de olaya katar bi de eminim. elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden. madem sevmiyosun beni git konışma benle. madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun, kendini övüyosun? arkadaşım da aynı üniyi kazandı. şimdi de kafayı ona taktı.bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım?
kızlar dersanede ni kızla çok samimiydik. sonra beni kullanmaya çalıştığını, sürekli benle rekabet ettiğini, bana laf soktuğunu anlamaua başladım. öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım. benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim, kendimi gömdüm falan hep. nasılsa bir yıl dedim.
Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim. o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım. durmadan laf sokmalar, kendi durumunu övmeler... sevgilisi de aynı okulda.
Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım. ben de ona laf sokmaya başladım, altta kalmadım. bu kez sen değişmişsin falan dedi. geçiştirdim konuyu kapattım.
Asıl sıkıntı şimdi ne olacak? yani hep dip dibe, beni çok bunalttı. açık açık "konuşmak istemiyorum" dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır. sevgilisini de olaya katar bi de eminim. elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden. madem sevmiyosun beni git konışma benle. madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun, kendini övüyosun? arkadaşım da aynı üniyi kazandı. şimdi de kafayı ona taktı.bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım?
Benim de boyle bir arkadasim vardi direk dedim baya bi tartisirsiniz kurtulursun ben cok rahatladim suan oh be dedim resmen ustumden yuk kalkti.Benimde arkadasim surekli bana laf sokar,kucumserdi bende bi iki laf edince hemen kotu oldum suan cokk rahatim
Sürekli laf sokuyorum anlıyor ama salağa yatıyor. Senin arkadaşın da böyle çirkef miydi
Dizi gibi herkes aynı üniyi kazanmış. Umarım bölümler farklıdır. Görüşmek istemiyorsanız arayınca acmayın, yazınca yazmayın ya da gec ve kısa yazın. Anlar ve aramaz.
ben görüşmek istenilmeyen biriyle nasıl zorla görüşülebilir anlayamıyorum. gerçekten.
Aynen oyle birden iyilik melegi oluyor
Bence bosver ben senin gibiydim en skn rest cektim suan cidden ozgur hissediyorum
Hangi kısmı özenle kurgulasam bu kadar olamazdı ???
Tersini yap,
Kendini öv onu göm. Hemde kendinden emin bir şekilde,
Kıskançlık öfkeye, Laf sokmalar arkandan konuşmaya dönecektir.
neden mecbur? kafana silah mı dayıyor cevap ver diye?İnsan kendini çekiyor ama karşıdaki bunu anlamayıp salağa yatınca mecbur cevap veriyorum
Ne yaptın mesela? Bu da öyle soğuk davranınca melek gibi oluyo