Özenle Kurgulasan Bu Kadar Olmazdı!

Kesinlikle. dedim ki değişmedim ben hep böyleydim bir yıllık dersane hayatında beni nasıl tanıyacaksın ki? Bu sözlerden sonra biraz konuyu falan değiştirdi huyuma gitmeye çalıştı. Ama onu tanıyosam sindiremez bunu devam eder benle uğraşmaya. Denemeden iyi alsam söylemeye korkardım, ben zaten bu konuları hiç yapamam ki falan derdim, biri iltifat etse bana bakışları değişirdi. yok canım falan derdim. resmen gerizekalı gibi davrandım tatsızlık çıkmasın diye.
yazık kızda gram özgüven yok beceri yok karakter yok napsın o da saldırabileceğini sandığı seni istiyor..ona düşündüğü gibi biri olmadığını göster sert bir tutumla yol ver bir daha önüne çıkmaz emin ol.

belli yasın kucuk merak etme o sevgilisinden ayrılır üniversitede kim ayrılmadı ki :KK70: sende durust ve acıkca söyle neden görüsmek istemedigini seni öldürücek değil ya

yazık kızda gram özgüven yok beceri yok karakter yok napsın o da saldırabileceğini sandığı seni istiyor..ona düşündüğü gibi biri olmadığını göster sert bir tutumla yol ver bir daha önüne çıkmaz emin ol.

Sürekli herkes onu nasıl övüyor onları söyler bana. İşte falanca kişi dediki sen her türlü yaparsın heyecandan yapamadın bilmem ne. Yok beni şu ünlüye benzetirler burda kötülemek için söylwmiyorum ama cidden güzelliği olan bir kız değil.
Benim üzerimden zehrini akıtıyor, ego tazeliyor. Ben insanları kıramıyorum konuşmaya çalışınca mecburen geri dönüş yapıyorum öyle birine lütuf olduğunun farkındayım. geçen kendimi baya aştım,çok fena laflar soktum ama sonradan tamam o zaman sorun yok deyip devam etti. Onun kadar becerikli değilim bu konularda.

belli yasın kucuk merak etme o sevgilisinden ayrılır üniversitede kim ayrılmadı ki :KK70: sende durust ve acıkca söyle neden görüsmek istemedigini seni öldürücek değil ya

Arkadaşıma laf attı o bölümdekiler çok ezik diye. İyi işte sevgilin emin ellerde dediö. O zatwn hep öyle benden başkasına bakmaz dedi. Ama benim bölümdekiler süper ben bakarım onlara dedi. Ne olayı olursa sevgilisini dahil ediyo hemen o beni böyle savundu şöyle savundu bana onu getirtip özür diletti gibi.

Aynen kendine bu kadar sikinti yaratma kocaman kampus oda bulur kendine ugrascak baska birini bu kadar kasma kendini konusup gorusmek istemiyorum cevremden uzak dur de baktin pislik yapiyo sende ayni onun gibi davran pasif kalirsan daha cok yuklenir sikma canini ..:KK12:

Aynen kendine bu kadar sikinti yaratma kocaman kampus oda bulur kendine ugrascak baska birini bu kadar kasma kendini konusup gorusmek istemiyorum cevremden uzak dur de baktin pislik yapiyo sende ayni onun gibi davran pasif kalirsan daha cok yuklenir sikma canini ..:KK12:

Ona asla belli etmiyorum tedirginliğimi. Hazırlıkta aynı binada belki de aynı sınıfta olcaz o yüzden takıntj yaptım bu kadar.

Universite dedigin yer ayri bi dunya. Ben de bi arkadasimla ayni uniyi kazandim. Uc yildir bir kez bile karsilasmadim. Ya da bazen sinifta bi arkadasimi farketmedigim bile oluyo ozellikle aramadikca. Kocaa anfi koca kampus. Istemedigimiz insanlari hayatimizdan cikarmak bu kadar zor degil.

kızlar dersanede ni kızla çok samimiydik. sonra beni kullanmaya çalıştığını, sürekli benle rekabet ettiğini, bana laf soktuğunu anlamaua başladım. öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım. benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim, kendimi gömdüm falan hep. nasılsa bir yıl dedim.

Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim. o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım. durmadan laf sokmalar, kendi durumunu övmeler... sevgilisi de aynı okulda.

Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım. ben de ona laf sokmaya başladım, altta kalmadım. bu kez sen değişmişsin falan dedi. geçiştirdim konuyu kapattım.

Asıl sıkıntı şimdi ne olacak? yani hep dip dibe, beni çok bunalttı. açık açık "konuşmak istemiyorum" dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır. sevgilisini de olaya katar bi de eminim. elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden. madem sevmiyosun beni git konışma benle. madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun, kendini övüyosun? arkadaşım da aynı üniyi kazandı. şimdi de kafayı ona taktı.bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım?
Üniversite lise gibi olmaz. Farklı bölümlerdesiniz. Birbirinizi görmezsiniz bile

Arkadaşlığını bitirmezsen sana ayni seyleri surekli yapacaktir hatta daha fazlasini.
Ama resti bir kere çektin mi bir kavgayla sonlanir.
Sonuçta sen ona mecbur degilsin ki
Ekmeğin aşın ondan mi geliyor ki ona katlanacaksin.

Hem artik universitelisin
Karsina türlü türlü insan cikacak
Birinde takili kalma
Yoksa ya onun huyundan ya da suyundan olursun.

Eger diyorsan ki bu kizin iyi huylarida var ben o yüzden yanindayim, bende derim ki; ozaman onu iplememeyi ogren, kendi hayat cizgin olsun ve ancak sen istediğin zaman o cizgiye girebilsin.

Arkadaşlığını bitirmezsen sana ayni seyleri surekli yapacaktir hatta daha fazlasini.
Ama resti bir kere çektin mi bir kavgayla sonlanir.
Sonuçta sen ona mecbur degilsin ki
Ekmeğin aşın ondan mi geliyor ki ona katlanacaksin.

Hem artik universitelisin
Karsina türlü türlü insan cikacak
Birinde takili kalma
Yoksa ya onun huyundan ya da suyundan olursun.

Eger diyorsan ki bu kizin iyi huylarida var ben o yüzden yanindayim, bende derim ki; ozaman onu iplememeyi ogren, kendi hayat cizgin olsun ve ancak sen istediğin zaman o cizgiye girebilsin.

Yüzünü bile görmek istemiyorum. Ben resti çekerim ama arkadaşım için endişeleniyorum. Sevgilisiyle aynı sınıfta olacak kızı küçük düşürmeye falan çalışırlar belki birlik olup. Sevgilisi öyle biri çünkü.

Universite dedigin yer ayri bi dunya. Ben de bi arkadasimla ayni uniyi kazandim. Uc yildir bir kez bile karsilasmadim. Ya da bazen sinifta bi arkadasimi farketmedigim bile oluyo ozellikle aramadikca. Kocaa anfi koca kampus. Istemedigimiz insanlari hayatimizdan cikarmak bu kadar zor degil.

Benim problemim bir senelik zaten hazırlık:KK43:

Ya ben ayni ilkokulda okudugum ayni yerde oturdugum kizla ayni uniye hatta ayni yurda dustum. Ama o bir sene icinde kizi okulda iki uc kez anca gormusumdur. O sana nasil davraniyosa sen d eona oyle davran. Hem bu sayede kendini ezdirmemeyi ogrenirsin. İnsanlara karsi pasif davranmazsin. Cok ozhuvensiz biriymis zaten. Seni disli gorunce pes eder

Yüzünü bile görmek istemiyorum. Ben resti çekerim ama arkadaşım için endişeleniyorum. Sevgilisiyle aynı sınıfta olacak kızı küçük düşürmeye falan çalışırlar belki birlik olup. Sevgilisi öyle biri çünkü.

Ama o seni dusunmuyor???
Senin önceligin ne ?
Onun uzulmesi mi daha önemli senin mi?
O da insan onu da düşünmek lazim bu konuda haklisin lakin senin psikolojinde çok önemli

Ama o seni dusunmuyor???
Senin önceligin ne ?
Onun uzulmesi mi daha önemli senin mi?
O da insan onu da düşünmek lazim bu konuda haklisin lakin senin psikolojinde çok önemli

Yok ben o bana laf sokan kızı demiyorum. Kendi yakın arkadaşım onun sevgilisiyle aynı bölümü kazandı. Durmadan arkadaşkmın kınusunu açıyo ezmeye çalışıyor sanki.

X