- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
-
- Konu Sahibi aysunkndmr
konuşmak istemediği açıkça söyle, rahatsız oluyorum de, sana ulaşabileceği hesablarda engelle
kızlar dersanede ni kızla çok samimiydik. sonra beni kullanmaya çalıştığını, sürekli benle rekabet ettiğini, bana laf soktuğunu anlamaua başladım. öyle düşünmesin diye daha da saf gibi davrandım. benle yarışmasın diye tüm özelliklerimi kötü gösterdim, kendimi gömdüm falan hep. nasılsa bir yıl dedim.
Sonra bu kızla aynı üniyi kazandığımızı öğrendim. o istediği bölümü kazanamamış bana daha da bilendi sanırım. durmadan laf sokmalar, kendi durumunu övmeler... sevgilisi de aynı okulda.
Madem hep yüz yüze olcaz buna daha fazla katlanamam diyerek bu kez ipleri elime aldım. ben de ona laf sokmaya başladım, altta kalmadım. bu kez sen değişmişsin falan dedi. geçiştirdim konuyu kapattım.
Asıl sıkıntı şimdi ne olacak? yani hep dip dibe, beni çok bunalttı. açık açık "konuşmak istemiyorum" dersem çirkeflik yapar tatsızlık çıkarır. sevgilisini de olaya katar bi de eminim. elini eteğini çeksin istiyorum üzerimden. madem sevmiyosun beni git konışma benle. madem seviyosun niye sürekli kaf sokuyosun, kendini övüyosun? arkadaşım da aynı üniyi kazandı. şimdi de kafayı ona taktı.bizle uğraşacak gibi duruyo napmalıyım?
Cevap vermiyorum bu kez arıyo falan mecbur açıyorum artık. Tamam konuşmak istiyo bişey yok bunda diyorum bi bakıyorum laf sokmaya başlıyo.
bir kızdan korktuğunu söyleme bana..senle konuşmak bile istemiyorum çirkefmisin yapıştın üstüme defol git de.
Üniversitede öyle bi başı dönecek ki seni falan unutur o, tırsma. Dershane gibi değil yani, birbirinizi görmezsiniz bile, herkes ortamına dalar gider.
ilgilenmeyin bence onunla kaideye alınmadığını görünce uzaklaşır zaten.
sen ipleme muhatap olma böyle böyle çevrende adam bırakmazsın yalnız de konuşma bir iki daha vik vik öter sonra önüne bakar o hayatında ki ezik ve sessiz durmadan laf sokup oynadığı kızı istiyor..sizin taktik gereği safa yattığınızın farkında değil.
İyi de bu lise değil ki, üniversite. En az 30 000 öğrencinin olduğu, kimsenin kimseyi istemediği sürece görmediği bir yer. Aynı sınıfta değilseniz görüşmeyin gitsin.
E tamam salla gitsin görüşme gördüğünde görmezden gel aradığında açma bitsin gitsin.Aynı bölüm değil fakat hazırlık okuycaz hepimiz bir binada.