özendim :) bende evimi paylaşmak istedim sizlerle. hoşgeldiniz yuvama :))

salondaki kırlentlerin deseni düz acı kahve olsa daha uyumlu olurdu.Ama koltukları halısı çok hoş göz yormuyor sade veşık.mutfağın renkleri tam hayalimdeki gibi kahve tonları çok hoş olmuş.Benimde senin gibi fırınım yoktu tezgah altı dolabımın üstünde set üstü ocağım vardı geçen seneye kadar 12 yıl öyle kullandım.onun dışında banyon pembiş oda çok güzel.oturma odandaki kırlentlerde desenli olmak yerine düz olsa daha uyumlu olurdu amaaaann önce huzur gerisi boş .güle güle ağız tadıyla yaşayın evinizde mutluluklar...
bu güzel yoruma tşk ederim sağolun. aslında salon takımını sipariş verdim renk olarak orta tek kırlenti acı kahve demiştim kırmızılılarıda mürdüm (oturma odası ile bütünleşsin diye) fakat bunlar geldi düğün telaşı (hazırlık zamanımız kısıtlıydı)ile ilgilenemedim öyle kaldı. :50:

çok sıcak, çok ferah ve çok samimi bir evin var :) sevdiklerinle birlikte sağlıkla, mutlulukla keyfini sürmeni dilerim.

bu nasıl bir temizliktir yahu maşallah vallahi, bir toz tanesi bile yok...ellerine sağlık evini çiçek gibi mis gibi yapmışsın...resmen temzilik kokusu burnuma gelmiş gibi hissettim...

pırıl pırıl bir ev çok güzel döşenmiş herkesin dediği gibi danteller kaldırılırsa daha şık görünür evin.güle güle otur mis evinde.ayrıca salon kotuklarımız aynı yastık renkleri benim farklı.televizyonumuz da aynı:34:salon koltuklarından memnun musun.ben memnun değilim leke olunca çıkıyor leke ancak etrafı su lekesi oluyor:50:

pırıl pırıl bir ev çok güzel döşenmiş herkesin dediği gibi danteller kaldırılırsa daha şık görünür evin.güle güle otur mis evinde.ayrıca salon kotuklarımız aynı yastık renkleri benim farklı.televizyonumuz da aynı:34:salon koltuklarından memnun musun.ben memnun değilim leke olunca çıkıyor leke ancak etrafı su lekesi oluyor:50:
tşk ederim yorumun için. salon koltuklarım ile ilgili bir sorunum yok şükür belki çok fazla kullanma sansım olmadığı içindir. kalabalık misafirlerde orda oturuyoruz. bir kez leke olmuştu sildim şükür sorun olmadı.

herşeyin çok güzel mis gibi ,mutfağını çok beğendim özellikle ,yalnız bir tek gözümü tırmalayan banyo paspas takımın oldu ,saten bişey o çok eskide kaldı ,bence çok şık paspaslar var onlardan koysan hiçbir eksiğin kalmaz ,güle güle huzurla otur canım..

Herşeyin çok hoş olmuş.. :46: vin çok aydınlık herhalde. Seçtiğin mobilyalara daha bir ferahlık katmış..Allah huzurla, sağlıkla yaşamayı nasip etsin İnşaallah:16::16:

ne kadar uyumlu bir evin var canım her rengi uyumlu her odası uyumlu çok hoş güle güle oturun içinde:16:

Huzurla güle güle oturun ,eviniz çok ferah olmuş.Fakat kapitone tarzı klozet takımı ve takımın içindeki havluluk renk olarak uymamış,yanlıs görmedıysem lavabonun altındaki o kaydırmaz plastik duşakabin ve küvetler için konuluyor ,oturma odanızdaki televizyon sehpasındakı dantellerde ve yine mutfaktakiler uyumsuz olmus(çok yeni evlisiniz heralde)ondan sermişsiniz...

tşk ederim yorumun için. salon koltuklarım ile ilgili bir sorunum yok şükür belki çok fazla kullanma sansım olmadığı içindir. kalabalık misafirlerde orda oturuyoruz. bir kez leke olmuştu sildim şükür sorun olmadı.

biz salonda günlük oturuyoruz bir de 3 yaşında yaramaz mı yaramaz bir kızım var elimde bez dolaşıyorum..koltukları bir de makine ile yakıyacam bakalım.çok pişmanım kaplamasını tay tüyü ya da antilop yaptırmadığıma onlar hiç leke tutmuyor leke olsa bile hemen çıkıyor.

evini çok güzel ve uyumlu.
ama salondaki perdeler kahve yerine yastıkların içinde bulunan kırmızımsı renkte yapılsaydı daha hoş olurdu gibime geliyor
banyoda yerdeki takım gözü çok yoruyo.ayrıca kaymıyor mu onlar:26::26:
ancak ferah bir evin var.güle güle oturunnn:34::34::34:

güle güle oturun vla harika herşein maşalah:))) eviniz hangi semtte evde yapılı çOk hoş :) eşyaları güzel göstermiş :) taşımış:21:
3

çok tşk ederim. ankara keçiörende. evin dizaynı tek kelime süper. fiyatına göre herkes bedava diyordu alındığında

hersey cok guzel canım gule gule guzel gunlerde oturun insallah.. ozellikle mutfak masanı cok begendim.. :nazar:

Back
X