Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle oturun misssssssss gibiii yuvanız....
Ağız tadıyla oturun çok güzel özellikle mutfağa bayıldım mutfağınız geniş galiba ne güzel ferah ferah
çok çok tşk ederim rabbim sizden razı olsun bu güzel sözleriniz için. daha iyileri sizlerin olsun. danteller ceyiz sermeden kaldı söylediğin gibi emek çok bende kıyamadım. banyo paspaslarımı ablam kendi yaptı ceyizime onlar kapitone içinede ince elyaf koyduk puf puf oldu asla kaymaz çok kullanışlı.çok temiz düzenli canım ..eşyalarında çok ferah evin de öyle....beğendim..hele mutfak sandalyelerını:)).yenı evlisin heralde?ne zevklidir yepyenı eşyalarda yeni bir evde temizlik:))sende çok temizsin belli..tek gözüme batan şu oldu kendı fıkrım tabi sen sevebilirsin...örtüler....mesela mutfakta dolaptakıler...birde tv ünitendekı danteller...emınım nice emek vardır üzerınde ama gözümü yordu...bide banyondakı paspaslar naylon deyil mi?kaymıyor mu?güle güle oturun inşallah bıcır bıcır bebişlerınız olsun
çok tşk ederim gönlünüze sağlık. ocağın üzerindeki ocak örtüsü ablam yaptı masa ranırı, poşetlik, ekmeklik, damacana elbisesi, tutacak, mutfak bezi koyacağı takım oldu. ocağın sürekli düzenli oluyor. temizledikten sonra koyuyorum toz almıyor zarar görmüyor.evin tertemiz güle güle otur belli heryer ışıl ışıl parlıo düzenli tertipli bi ev
ama ben bişe sorcam mutfakta ocağın üstünde duran şey ne? ocağın üstünde bişey var ocağı kapatmış onun üstündede demlik duruyo? onu anlamadım ama güzel bişey yemek yaptıktan sonra eğer sert ve dayanıklı bişeyse tencereyi onun üstüne koyup yemek servisi ondan yapılabilir ocakda bidaha kirlenmez
öle bişeymi acaba:)
çok tşk ederim. fikirleriniz için tşk ederim mutlaka dikkate alacağım.canım evin güzel tertemiz yeni gelin evi sanırım ..mobilyalarını perde ve halılarını sevdim hepsi sade ve uyumlu...mutfaktaki şeffaf dolapların hariç dantel örtme bence hiç gerek yok..bir de oturma odandaki tv sehpan zaten cok büyük sayılmaz neden 6 tane dantel serdin bence 2 yeter..tezgahındaki çöp kovanı da kapalı alt dolaba alsan daha hoş olur ben tezgahta çöpü sevmiyorum onun dışında bir sey yok söylenecek sağlıkla otur eşinle hep mutlu ol inş..son not mutfakta zebra perde bence vazgeçilmez olmalı hem şık hem pratik hem çıkar yıka kolayca balkonda,banyoda ütü de yok iyi ki çıktı şu zebralar:)