Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet doktora danıştım endokrine göründüm bütün değerlere bakıldı daha bir doz yaptım yan etki bişey yok bende sadece fazla yersem mide bulantısı oluyo onuda bir iki yaşadım cumartesi tartilacamMerhaba ben kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum doktora danışarak mı başladınız kilo verdiniz mi ve yan etki yaşıyor musunuz
Reçetesiz aldım benArtık reçeteli mi satılıyor daha önce reçetesizdi eczaneler e-reçete istiyorlar
Kontrolsüz kullanmıyorum herşeyin yan etkisi var en zararsız dediğimiz ilaçların bile ve bence internete yansıtıldığı gibi asla değilİnanamıyorum. Bir sürü yan etki gösteren ve ciddi ve kontrolsüz kilo kaybına sebep olan bir ilacı nasıl kullanabiliyorsunuz cidden
Tabiki kendi cabanla verebiliyosan en güzeliDoktor bana da verdi hatta ısrarla kullanmamı söyledi halbuki 15 kg fazlam var ben kullanmıyorum vallahi zor ya da kolay diyetle çözmeye çalışıyorum
Tabiki kendi cabanla verebiliyosan en güzeli
Merhaba nasıl gidiyor ilaca alıştınız mı kaç kg verdiniz nasıl besleniyorsunuzMerhaba evet doktora danıştım endokrine göründüm bütün değerlere bakıldı daha bir doz yaptım yan etki bişey yok bende sadece fazla yersem mide bulantısı oluyo onuda bir iki yaşadım cumartesi tartilacam