• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic kullananlar buraya bende başladım.

Samira92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
7
1
1
32
Merhaba kizlar dün ozempic ilk dozumu yaptım aranızda kullanan etki gören varmı hep beraber etkileri paylasalimmi.

Merhaba ben kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum doktora danışarak mı başladınız kilo verdiniz mi ve yan etki yaşıyor musunuz

Artık reçeteli mi satılıyor daha önce reçetesizdi eczaneler e-reçete istiyorlar

İnanamıyorum. Bir sürü yan etki gösteren ve ciddi ve kontrolsüz kilo kaybına sebep olan bir ilacı nasıl kullanabiliyorsunuz cidden

Merhaba ben kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum doktora danışarak mı başladınız kilo verdiniz mi ve yan etki yaşıyor musunuz
Merhaba evet doktora danıştım endokrine göründüm bütün değerlere bakıldı daha bir doz yaptım yan etki bişey yok bende sadece fazla yersem mide bulantısı oluyo onuda bir iki yaşadım cumartesi tartilacam

İnanamıyorum. Bir sürü yan etki gösteren ve ciddi ve kontrolsüz kilo kaybına sebep olan bir ilacı nasıl kullanabiliyorsunuz cidden
Kontrolsüz kullanmıyorum herşeyin yan etkisi var en zararsız dediğimiz ilaçların bile ve bence internete yansıtıldığı gibi asla değil
Daha çok diyetisyenler vs için yapılmış yorumlar gibi
Sosyal medyada satılan yüzlerce zayıflama ürünü var bitkisel onların daha zararlı olduğunu ve ise yaramadığını düşünüyorum
Bide iğne iştah kesiyo sadece bu yüzden kilo veriliyo

Doktor bana da verdi hatta ısrarla kullanmamı söyledi halbuki 15 kg fazlam var ben kullanmıyorum vallahi zor ya da kolay diyetle çözmeye çalışıyorum

Tabiki kendi cabanla verebiliyosan en güzeli

Benim bir arkadaşım o iğneyi kullandı gayette hızlı ve güzel bir şekilde kilo verdi aşırı derecede zayıfladı tam istediği videoda ulaştı yani 40 kg fazlalığı falan vardı fakat şöyle bir şey var şu anda verdiği kiloların daha fazlasını alıyor beslenme düzenini değiştirerek bunu başarmadığı için kalıcı olmadı ve ara sıra o ilacı vurulmak zorunda yıne çünkü o ilacı kullanmazsa daha fazla kilo oluyor haftada bir ayda 15 günde bir sürekli iğne vurulmak zorunda evet ben kendim başarabiliyorum haftada 1 kg vermeye çalışıyorum bazen veremiyorum 500 gram falan gidiyor bazen hiç gitmiyor ama yine de çabalıyorum uzun bir süreç olacak benim için ama en azından kilolarımın kalıcı olacağını ve insülin direncimimin iyileşeceğini düşünüyorum

Merhaba evet doktora danıştım endokrine göründüm bütün değerlere bakıldı daha bir doz yaptım yan etki bişey yok bende sadece fazla yersem mide bulantısı oluyo onuda bir iki yaşadım cumartesi tartilacam
Merhaba nasıl gidiyor ilaca alıştınız mı kaç kg verdiniz nasıl besleniyorsunuz

Back