• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket özellikle ilk cocugum kiz-erkek olsun hayalini kurmusmuydunuz???

kizmi-erkekmi:)

• Ankete Katılan
    49
ahh ahhh hep erkekim olsun istemiştim ama kızda erkekde nasıp olamadı daha allah haıyrlısıyla wersinde kız erkek hiç fark etmez walla :)))

ilk çocuğum erkek olmasını isterim hayırlısı olsunda rabbim benim gibi olmayanlarada nasip eder inşallah sizin gibi anne olmayı çok şanslısınız...

Yeter ki olsun bebeğimiz ne olursa kabulümüz dedik her zaman....
Şimdi de bir oğlumuz olacağını öğrendik....Yeter ki sağlıklı olsun kız erkek hiç fark etmez...

ben çocukluğumdan beri kızım olsun istemiştim ama 2 oğlum oldu,allaha çok şükür sağlıklı oldular ama hala kız elbiselerine bakarım:sinifsinif:üstelik 3 yeğenimde erkekmafoldumbenşükür ki onlarda sağlıklı daha ne diyeyim,allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin:nazar::nazar::nazar:

ben bekarım Allah gösterirse o günleri ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. erkek kardeşim olmadığındanmıdır nedir. erkek çocuklarına karşı bi zaafım var. ama kız çocuklarınıda sevmiyo değilim yani. ilkim erkek ikincisi kız oldumuydu yeter bana.

ilkim erkek olsun istedim hep cahillik işte
şimdi iki dünya güzeli kızım var hergün ALLAHa şükrediyorum iyiki sağlıklı oldular diye üçünccü çocuğuda istiyorum nasib olursa kız da olsa şikayet etmem

ılk çocuğum erkek olsum istemiştim rabbim gönlüme göre verdi erkek oldu şuda bir gerçek cinsiyet farketmez evlat evlattır önemli olan sağlıklı hayırlı birer insan olsunlar yeter

bende kızım olsun istedim iki prensesim oldu yerimseniben ama şöyle bi problem var bazı ailelerin erkek çocuğu diye baskısı çok oluyo tabi bazı yuvaların yıkılması kaçınılmaz:kızgın: ben bir engelli kardeş ablası olarak buna şiddedle karşıyım çocuklarımız sağlıklı olsun ister prens ister prenses olsun Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
bende oglum olsun ıstıyorum aşkıma benzesın babam askım ve oglum ucunu aynı resımde hayal edıyorum sureklı:)
ama benım askımda kız ıstıyo yaa hep bana kız bebegın guzel yanlarını anlatıyo
magzaya gırıp bebek elbıselerıne bakıyıncada hep kız yegenlerıme cıcıler alıyo bak ne sırıın demesıde yokmu:)
kendısı cocukken cok yaramazmıs kardesıde ben abımden cektım yegenımden cekmeyım kız olsun dıyo kız halaya cekermıs ya herhalde ondan:)
hayalı bıle guzel daha bekarım ve bunları dılıyorum Rabbım tum ısteyenlere versın

Bende bebişimin kız olmasını istedim,erkek oldu.Allah hepsine sağlıklı,hayırlı bir ömür versin.İnşallah niyet ikinciye bakalım......:ecrin_bebek:

Bende ilk bebişimin kız olmasının hayalini kurarım hep. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere.

Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun tabii ki Allah'tan hayırlısını istiyoruz
Ama yine de içimden hep kızım olsun diye geçiyor, hayallerimde hep bebeğimin kız olduğunu görüyorum
Allah hayırlısını versin tabii ki oğlum olmasını da çok isterim ama ilk bebeğimin kız olmasını çok isterim :asigim:

ilk cocugumun kiz olmasini cok istiyorum ,ama malesef olmadi ,insallah ,allahim hayirli zamanda kiz veya oglan saglikli bi bebegim olmasini nasip eder

ben ikiz olmasını istiyorum :kedi: bakımları cok zor oluyo biliyorum ama.. kuzenimin ikizleri var çok güzel geliyo bana işte :kedi: ama olmazsa da kız olsun lütfen sparisi veriyorum leyleğe delikafadulden

Kız çocuğum olsun istiyorum.İnşallah yüce mevlamhayırlı sağlıklı güzeller güzeli bi kız çocuğu nasip eder .

Back