Anket özellikle ilk cocugum kiz-erkek olsun hayalini kurmusmuydunuz???

kizmi-erkekmi:)

• Ankete Katılan
    49

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
:CüvCüv:evvet anneler
hamisler anne adaylari
gelecegin anneleri
evliler
bekarlar
özellikle ilk bebisinizin hayalini kurmusmuydunuz
kiz olmasini cok iterim
yada ilki erkek olsun diyenler oldumu???

olduysa eger hayaliniz ciktimi???

anket cok secenekliyerimseniben

ay kaynanam erkek olacak diye hissettiği için inadına kız istemiştim. iyiki de kız olmuş prensesim benim uyyyy

ben kız bebiş istiyorum daha benimkinin cinsiyet için çok erken ama kız bebeklerinin cazibesi farklı oluyo yaa :) inşaallah kızım olur :) bebişimin cinsiyeti kız olursa kocaman bi topic açıcam kızım oluyoo teyzeleri diyee :)

bende oğlum olsun istiyorum inşallah
anketle alakalı olmadı ama cevaplamak istedim canımcım kaydirigubbakcemile3

canım ben oğlum olsun çok istemiştim.aynı babası gibi.
onları hayal ederdim hep;oğul 2 yaşında babayla aynı tişörti sweetshirtü giyiyor filan diye:asigim:
ama kızım oldu..iyiki de oldu meleğim benim..
şimdi 100 oğlan verseler genede kızımızı vermeyiz

şimdi anlatayım olayı 12 haftalık hamileyken rüyamda 2 sefer cok guzel kız cocugu gördüm

eşimin de kız cocugu hastalıgı var asırı sevıyo kız cocuklarını
benım ıcın farketmez saglıklı olsunda demesıne ragmen

nası gördün fılan dıye soruyo:dilcikar::dilcikar:
doktor kontrolunden oncekı gunde
benım kızım olsa cok guzel olur demı dedı
magazaya gırdık kız cocugu kıyafetlerıne bakıyo:dilcikar::dilcikar:

ben sınırlendım aglayarak cıktım alısverıs merkezınden:dilcikar:
bebegım cok ozur dılerım yemın ederım saglıklı olsunda ne olursa olsun ıstıyorum ben vsvs :dilcikar:

doktora bı gıttık arkadası doktorumuzda
doktor bu bebek yuzde yuz erkek dedı 16. haftada naniknanik
eşim yanılma payı varmı dıye sordu:dilcikar:

ters :dilcikar:ters bakınca erkek adamın erkek oglu olur canım dedı :roflol:
babamın adını koycam dedı :roflol:
ama o soku atamadı ustunden :roflol:
sımdıden kız hayallerı kurmaya basladı gene:roflol:

birinci çocuğum erkek olsun istedim oldu..........
ikinci çocuğum kız olsun istedim o da oldu...................:ecrin_bebek:
:lepi:yaşasın çok şanslıyım iki tane meleğim var ..................
Allah olmayanlara da versin inşallah...................:Saruboceq:

allahım bize hayırlı bir kız ver diye çok dua etmiştik,ve çok şükür şimdi bir kızım var,

ikincisindede hayırlısıyla ne verirse kabulüm...

erkek hissettim,utlrasonda erkek çıktı.eşim kız dedi :)) anneler bilir dimi ya.ben de ilki erkek olsun eşime benzesin istiyorum hep.şuan hamileyim inşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olur.

bekarligimdan beri hep kiz cocugu hayalim vardi
süsliim püsliim
cicilibicili
giyinsin kusansin
prensesler gibi olsun diye
sükürler olsun rabbime saglikli sihatli hayallarimdekindende daha güzel bir melek prenses verdi bana:Saruboceq:

:Saruboceq:rabim anne olmak isteyen herkeze nasip etsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:aslinda kiz erkek farketmez saglikli sihatli olsunlarda ben isin girgirindayim merakimdan sordum yani kizlar ama yinede rabbim gönlümüze göre verir insallah:Saruboceq:

ben hep ilkim kız olsun istemiştim:ecrin_bebek: tabi en önemlisi sağlıklı olması ama hayalimde hep iki kız çocuğu vardı
allahın sevdiği kuluymuşum ki bana 2 değil 3 kız verdikaydirigubbakcemile3
ama şu tokayla süsleme işine gelince bende 3 tane olunca özenemiyorum maalesef birde benim cadılar hemen tokayı lastiği çıkarıp atıyolar
yani anlıyacağınız 3 kızım olmasına rağmen süsleme işi gözümde kaldıkaydirigubbakcemile3ama hiç önemli değil benim prenseslerim böylede çok şekerler:asigim::1hug::1hug:

ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyordum yüce RABBİM gönlümün prensesisini verdi.ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN YÜCE YARADANANIMA

Kız ıstedım Kuzucugum da oldu zemuszemus

Deselerdı ıkıncı de kız olacak hemen dogururdum bı fıstık daha zemuszemus

Evli degilim ama ilk oglum olmasini isterdim cünkü ben hep abim olmasini istiyordum ama maalesef yok :gitme: O yüzden kizim olursa onun abi olsun istiyorum.
Ama aslinda hicte farketmez. Saglikli ve hayirli bir evlat olsun yeter :Saruboceq:

Ilkinde hep derdim, ilki oglan ikincisi kiz diyerekden,zemus aynen de oyle oldu sukurler olsun Allah'ima dualarimi kabul etti, darisi isteyen herkesin basina opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…