Çatlaklar Özellikle göğüsteki çatlaklara kesin çözüm!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ben herkese tek tek cevap yazıyorum haftada 2-3 kez diye ilk sayfada de bir arkadaşa cevapta belirttim.
Burda ben size neden yalan söyleyeyim reklam yok birşey yok. Bizimki hızlı kilo alıp vermeden kaynaklanıyordu ve geçti.
başkasında nasıl sonuç verir bilmiyorum. şimdilik benim bildiğim sonuç 2 de 2... deneyen arkadaşlar da 6-7 hafta sonra
gelişmeleri yazarsa eminim daha ümit verici olacaktır...

ama bacaklarıma sürmeyi düşünüyordum fark eder mi ???

bende dün aldım sütü bu gün ilk kez uygulayacam. yanlız sütçü haftada 1 kez geldiği için aldığm sütü 7 ayrı kaba ayırdım hergün birini kullanacam. 7 günde bozulur mu acaba süt ne dersiniz :18: bu arada annemde çiğ sütün kaymağını yüzüne sürerdi hatırlıyorum. işe yarayabilir. herşey gibi bunu da deneyecem.

bende dün aldım sütü bu gün ilk kez uygulayacam. yanlız sütçü haftada 1 kez geldiği için aldığm sütü 7 ayrı kaba ayırdım hergün birini kullanacam. 7 günde bozulur mu acaba süt ne dersiniz :18: bu arada annemde çiğ sütün kaymağını yüzüne sürerdi hatırlıyorum. işe yarayabilir. herşey gibi bunu da deneyecem.

Canım konuyu açan arkadaş haftada 2-3 kez önermiş sen her gün mü sürmeyi düşünüyorsun?? Benim sütüm de cuma gelicek inşallah ben de başlıcam hatta ilk roller yapıp öyle sürücem seni de takip edicem gelişmeleri yazarsan sevinirim... :KK66:

benimde acilen buna başlamam gerekiyor . böyle bi paylaşım için çok çok ççok teşekkürler süpersiniz umarım işe yarar bu kezz :) :) haftaya eve çiğ süt geldiğinde ilk işim bunu denemeye başlamak olacak ayy neyse ki doğal süt olsun diye her hafta köyden süt getirtiyoruzzz yuppi yupiii :)

kızlar benim 2. yapışım haftada 2 den 4 defa yaptım bakalım sonucu yazıcam mutlaka :) ben birde dermaroller kullanıp c vitamini sürüorum hepsini kombinledim inş çiğ süt işe yarıcak

Canım konuyu açan arkadaş haftada 2-3 kez önermiş sen her gün mü sürmeyi düşünüyorsun?? Benim sütüm de cuma gelicek inşallah ben de başlıcam hatta ilk roller yapıp öyle sürücem seni de takip edicem gelişmeleri yazarsan sevinirim... :KK66:

Evet tatlım bu hafta 6 kez yapmış olacağım. şu anda 4 defa yaptım yaklaşık 40 dk. beklettim. tabi henüz değişiklik yok. benimkilerde ergenlikten kalma ve beyazlar geçmeleri çok zor ama konu sahibi de ergenlik çatlaklarını geçirmiş. bakalım deniyorum inş. biraz düzelme olur neticeyi mutlaka yazarım

roller yapacam demişsin ama ben hiçççç tavsiye etmem.:KK50: yaklaşık 1 yıl ayda 1 kez olmak üzere yaptım. sadece acı ve kararmış bir popo kaldı bana. popomm bacağıma göre 3 ton falan koyulaştı. hala daha geçmedi tam olarak. ben TCA roller kombucha yağlar kremler vs. hepsini denedim ama netice sıfır. şimdi ise kaymağı çatlaklarımı geçirmese bile ton farkını düzeltmek için kullanıyorum. çünkü süt kaymağı lekelere iyi gelen bir şey ve doğal. onun dışında bir süredir hiç bir şey sürmüyorum ve sürmeyide düşünmüyorum. ne denediysem geçmiyor. çatlaklarla bile barışık olmak lazım kızlar

Evet tatlım bu hafta 6 kez yapmış olacağım. şu anda 4 defa yaptım yaklaşık 40 dk. beklettim. tabi henüz değişiklik yok. benimkilerde ergenlikten kalma ve beyazlar geçmeleri çok zor ama konu sahibi de ergenlik çatlaklarını geçirmiş. bakalım deniyorum inş. biraz düzelme olur neticeyi mutlaka yazarım

Canım ben de ilk uygulamamı yaptım. Roller sonrası uygulama fikrinden sağlıklı olmayacağını düşünerek vazgeçtim. Çünkü çiğ süt hiç hijyenik değil ve içinde çok sayıda bakteri bulunduruyor rollerle deri bütünlüğünü bozduğumuz için bir bulaşa ya da cilt altında enfeksiyona neden olabiliriz o yüzden yapıyorsan sana da tavsiye etmem. Roller sonrası çiğ süt uygulayan ya da uygulamayı düşünen arkadaşlara da UYARI olsun!!!!!!!

roller yapacam demişsin ama ben hiçççç tavsiye etmem.:KK50: yaklaşık 1 yıl ayda 1 kez olmak üzere yaptım. sadece acı ve kararmış bir popo kaldı bana. popomm bacağıma göre 3 ton falan koyulaştı. hala daha geçmedi tam olarak. ben TCA roller kombucha yağlar kremler vs. hepsini denedim ama netice sıfır. şimdi ise kaymağı çatlaklarımı geçirmese bile ton farkını düzeltmek için kullanıyorum. çünkü süt kaymağı lekelere iyi gelen bir şey ve doğal. onun dışında bir süredir hiç bir şey sürmüyorum ve sürmeyide düşünmüyorum. ne denediysem geçmiyor. çatlaklarla bile barışık olmak lazım kızlar

Canım uyarın için teşekkürler benim de 2 ay acnelyse uygulamasından sonra kalçamda ve üst bacakta kararma olmuştu sonrasında da 2- 2,5 ay aralıklarla toplam 4 kez roller uyguladım şu an renk farkı yok roller bende kararma yapmadı hatta renk değişikliğini giderme de yardımcı oldu sanki ama yine de tavsiyen için tekrar teşekkürler bu arada bu uygulamalara rağmen benim çatlaklarımda da henüz bir değişiklik yok :KK43:(

Canım ben de ilk uygulamamı yaptım. Roller sonrası uygulama fikrinden sağlıklı olmayacağını düşünerek vazgeçtim. Çünkü çiğ süt hiç hijyenik değil ve içinde çok sayıda bakteri bulunduruyor rollerle deri bütünlüğünü bozduğumuz için bir bulaşa ya da cilt altında enfeksiyona neden olabiliriz o yüzden yapıyorsan sana da tavsiye etmem. Roller sonrası çiğ süt uygulayan ya da uygulamayı düşünen arkadaşlara da UYARI olsun!!!!!!!

Hijyenik olayında yanılıyorsun.. artık eskisi gibi değil. köylerde süt sağıldıktan sonra analiz yapılıp satılıyor. ben her hafta arabamla köye gider akşam hayvanların dönüş zamanında sağılmasını beklerim. daha sonra 5dk lık bir analiz yapıldıktan sonra getiriyorlar. eğer sütte zararlı bir bakteri varsa bana süt vermiyorlar. artık bu türkiyenin her yerinde bu şekilde yapılıyor.

Canım her gün kulanman sakıncalı olabilir. sporun bile fazlası zarar. haftada 3 en fazla 4 kez uygulamalısın. sütü de dolapta beklettiğin sürece sorun olmaz

Hijyenik olayında yanılıyorsun.. artık eskisi gibi değil. köylerde süt sağıldıktan sonra analiz yapılıp satılıyor. ben her hafta arabamla köye gider akşam hayvanların dönüş zamanında sağılmasını beklerim. daha sonra 5dk lık bir analiz yapıldıktan sonra getiriyorlar. eğer sütte zararlı bir bakteri varsa bana süt vermiyorlar. artık bu türkiyenin her yerinde bu şekilde yapılıyor.

Canım o analizlerde belirli sayının altındaki bakteri varlığı kabul edilebilir kriterlere giriyor. Sütü pastörize etmeden ya da kaynatmadan içeriğindeki patojen bakterileri tamamen yok edemezsin hatta okuduğuma göre bu işlemlerle bile hedef süt içindeki bakteri yükünü yüzde 95 ile 99,9 arasına çekebilmek. Yani kısaca analiz yapılmış olsa bile çiğ süte asla hijyenik diyemeyiz...

2 hafta kullandım. haftada 5-6 kez sürdüm. sonra tatile gittiğim için süremedim. ama 2 hafta kullanmama rağmen hiç faydası olmadı.

Kızlar mükemmel doğal ve etkili bir yöntem söyleceğim size özellikle göğüslerdeki çatlaklarınız için. denenmiş onaylanmıştır ha biline.. şimdi ÇİĞ sütü buzdolabına koyun bekletin, üzerinde kıvamlı, kaymakımsı bir tabaka oluşacaktır. O tabakayı parmaklarınızla çatlaklarınıza iice yedirerek masaj yapın. Mükemmel bir şekilde çatlaklar giderilecektir..:KK36:

bende kombucha aldım dünya çay evinden ve hem zayıfladım hemde stres ve halsizliğim kalmadı

Canım ablalarım ben 17 yaşındayım ama göğüsümde kırmızımsı çatlaklar var şuan bio oil suruyoum inşallah ile yarar ama çoğu kişinin geçmemiş :KK43: bir ara göğüslerime soğuk su tutuyordum bununla ilgisi varmıdır yoksa ergenlik idir lutfen bana tavsiye verin cok uzuluyorum

X