Merhabalar...
Daha once konu acmistim maddi yonden biraz sikintili oldugum bir donem. Ve ben cocuk bakiyorum. Pazarlik yapamam oyle bir ozelligim hic olmadi ne yazikki. Ama su aralar cidden cok sikilip bunaldigimi hissediyorum. Bu ay tam gun oldu gecen kadin bana sordu ama aklimda bir fiyat yoktu bisey diyemedim. Kadina biraksam kesinlikle ölü bir fiyat verecek eminim ki cokta iyi biri cok seviyorum ama hakkimi alamazsam verimli olmayacagimi da dusunuyorum.
Simdi anlatayim 2 cocuk var biri 8 digeri 5 yasinda ikisi de anlasamiyorlar surekli kavga halindeler. Surekli ciglik atma bagiris cagiris ki buyugu kendi cocugum olsa gercekten bu tavirlarina saglam bir sopa yerdi (kesinlikle cok sabirli biriyim). Ailede cocuklarin farkinda ki benden sonra bakici dayanmamis (bir donem cikmistim) Haftada uc gun cocuklardan birini spora goturuyorum. Digeriyle de ugrasiyorum orda. Onun disinda ev isi vs istemediler ki karismam da ama cocuklari banyo yaptiriyorum temizlikleribi dislerini kontrol ediyorum kac defa doktora da ben goturdum. Baska kimse bunlarla ugrasmaz. Bunun disinda seyi inkar edemem evde ne varsa ye sende ic sende diyorlar arada kart para birakip disarda yiyin sana da degisiklik olur diyorlar. Sinema vs goturuyorum.Sabah 7.30 aksam 18.30 arasi burdayim. Su ana kadar daha sabirliydim ama son zamanlarda sabrim kalmadi farkindayim ama bir sekilde dayanmaya calisiyorum. Sizce ucret ne olmali bu durumda? Ya da kadin daha asagida bir rakam teklif ederse nasil bir konusma yapmaliyim.